Smecherasi de iulie-august 2004 (179)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

si daca e tot e virala treaba asta de ce ii mai da doamna doctor antibiotic lui Danut??? hiberix-ul este vaccin anti hemophilus influenzae tip B.

hi,hi,hi...mi-ai luat vorba din gura...ma mincau degetelele sa scriu...dar eu am scris atitea Liei..oricum tot ca ea a facut ...

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Marcella..bine ai revenit...Baiatelul meu est ein Ro de citeva zile..pina acum este bine...Este normal sa nu manince, este normal uneori sa apara diareea sau constipatia....Se intimpla uneori ca bolnav fiind si mutindu-te ...deci schimbare majora , de stres sistemul imunitar sa scada putin si atunci reapare boala...In plus dintii...
Eu zic sa ai rabdare, cred ca-i viral....Dieta : banana, apple sauce , orez si piine prajita! Sanatate multa Biancai!

Pentru Irina si Dana...uitati aici un site care va informeaza despr ecele mai bune creme antirid...Strivectin..spre surprinderea mea este pe locul 7. Am mai facut cercetari si am descoperit ca cel de pe locul 4 este acceasi crema (aceeasi ingredienti)...si mult mai ieftina.
Despre celelalte creme de pe primele locuri ..nu am auzit . Asa ca Eu cumpar azi!
Ioana imi pare rau ca nu a mers actiunea du degetelele...Cumnatul meu a supt pina la 6 ani...cind i-au pus maina in ghips Asta ca incurajare
Daria..sanatate..ce bine ca nu a mai vomat!
Carmen..Anca ...repede...cite kig?
Liliana tare faza cu gardul..dar si mai tare aia cu Victor!
Gabi tinem pumniii la dr....abia astept vesti bune luni!
Laurici iar ai musafiri?

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hehehe Olivia, pe mine ce m-a surprins la faza cu Victor, este ca a recunoscut,caci de obicei, chiar daca il prind pupand ecanul la calculator(avem poza cu Adeluta pe el, evident) nu recunoaste.
Si ce e mai grav e ca de dorul ei, a inceput sa ma strige pe mine Adela, mai ales cand fac boacane, adica merg tarziu in pat, nu mananc...il auzi "Adela tata fetitele merg la nani la ora...".
hei si spui ceva de un site...dar pe care uiti sa-l dai.
Deci se pare ca Duracell se acomodeaza,chiar daca cere sa pape noaptea, ii trece, poate e diferenta de fus orar si noaptea acolo e seara aici, ora lui de papa.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Dana, s-ar putea sa ai dreptate, sa nu o fi facut cu intentie, ci cu directie, cum s-ar zice la Romania.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Salutare!

Marcela, si noi am fost cu Bianca in Ro cand avea 1,3 ani si in prima zi cand a ajuns acolo a plans pana a adormit si numa dupa mine se tinea ca normal nu cunostea casa... dupa vreo 2 zile era ok, se obisnuise, dar bineinteles ca s-a imbolnavit (ca acolo sunt alti virusi), plus stresul, si a tinut-o tot asa 3 saptamani cat am stat acolo... si noi am luat antibiotic (prima data) la recomandarea doctorului roman, dar mi-a fost frica sa o las asa nestiind cum va reactiona corpul ei la virusii de acolo... stai linistita, ca ii induci si ei o stare de neliniste/frica daca tu esti asa... cauta sa faci lucruri care obisnuiati sa le faceti inainte in ro... mers in parc, la apa, la zoo (daca este) si va uita..

Gabi, asteptam vesti dupa vizita la oftalmolog... si voiam sa zic ca nici al meu sot nu vrea sa iasa singur cu Bianca, mi-a zis ca el nu are destula rabdare...

Liliana, AMR 8?.. gata cumparaturile?

Dana, deci socrela a facut-o de oaie...ntz ntz ntz!

Sunt pe cale sa il conving pe al meu sot sa o aduca pe fiica-sa ce mare la noi vara asta... a zis ca imi da raspunsul in week-end...

M-am cantarit si aveam 61.5 kg in dimineata asta... da mai vin si rusii asa ca cine stie... carmen, tu nu zici nika de kile?...sau ne pregatesti surpriza la sfarsit..

Mergi la inceput

quote:
Deci se pare ca Duracell se acomodeaza,chiar daca cere sa pape noaptea, ii trece, poate e diferenta de fus orar si noaptea acolo e seara aici, ora lui de papa

Olivia, si io tot la asta m-am gandit... si poate sa incerce sa ii dea mai mult de mancare seara (daca accepta)..

Mai povesteste-ne si restul..

Mergi la inceput

Sa va mai povestesc....refuza olita cumparata,ii place tare in parc...a vazut Ghiolul...si a exclamat..AAAA....cred ca asi-a adus aminte de ocena:))) Cinta si danseaza (asa cum facea si0n poza)..si toti spun , cit de smecher este si cum iti speculeaza imediat slabiciunile...Iar dimineata vrea sa plece cu socru meu la servici:)))
Liliana ai dreptate..uite site-ul :http://consumerhealthdigest.com/top25wrinkle.htm?source=google

Anca deci mai ai doar 1, 5 kg si ti-ai atins tinta? Super!
Eu am fost azi socata sa aflu ca este vineri...sint dusa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

io nu vorbesc cu slabanoagele nu m-am mai cintarit , mai astept vreo doua zile ca al meu cintar nu indica si suta de grame

quote:
Originally posted by AncaMaria

Salutare!

M-am cantarit si aveam 61.5 kg in dimineata asta... da mai vin si rusii asa ca cine stie... carmen, tu nu zici nika de kile?...sau ne pregatesti surpriza la sfarsit..

Anca & Bianca (19 iulie 2004)

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

marcela, bine ai revenit, in partea doftoriceasca nu ma bag da` io decit sa plec cu ilinca din iasi, mai bine nu mai plec, tot programu` se duce drequ`, nu maninca nici macar cum minca acasa, de alintaturi si figuri nu mai spun...
madam spil, cum te simti? zici ca nu mai poti papa ciucalata, ntz, ntz

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmenp

io nu vorbesc cu slabanoagele nu m-am mai cintarit , mai astept vreo doua zile ca al meu cintar nu indica si suta de grame
quote:
Originally posted by AncaMaria

Salutare!

Carmen,Ilinca&Ionut

.. parca vad ca esti pe la 58-59 de kile si zici de mine... lasa lasa ca vine momentul adevarului..

Mergi la inceput