Smecherasi de iulie-august 2004 (179)
Raspunsuri - Pagina 6
g_ioana spune:
Hai,mai bagatzi cu degetele-vs-dantura si cu parul lung/scurt ca le salvez si i le trimit si iubitzelului meu!!!
pupici,ma apuc si eu de lucru ca m-am mai incalzit si incepe sa-mi functioneze incet incet si creierul
http://photos.yahoo.com/gorodeii
cristalina spune:
Gabi, bafta la oftalmolog. Va asteptam cu vesti bune!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Mai, al meu sot nu iese neam singur cu copilul afara! De altfel nu a iesit niciodata de cind s-a nascut Stefan, doar cu mine impreuna... Cred ca asteapta sa mai cresca sa se poata intelege cu el si sa bata impreuna mingea pe maidan!
Roxi - gata, ai inceput batalia de renuntare la suzi? Pat o tine si ziua, sau numai noaptea?
Nicole - pe unde esti, ca nu am mai vazut nici o veste de la tine?
Editez - ca am vazut acum mesajul Monicai - tineti-mi pumnii ca si eu sper sa ne dea vesti bune dar si sa ne spuna si ce trebuie sa facem mai departe.
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
G_ioana, daca te ajuta cu ceva sa stii ca eu o rad pe Maria pen' ca are coji in cap si nu sta la spalat....:)
szivarvany spune:
Io tund copilu` ca mi-e mie mai usor asa
Gabi - asteptam vestile bune luni
Da fetele, relax total ieri seara, mai ales ca i-am zis in cazuri de voma el smotruieste ... o auzeam pe mandra cum se vaicarea tatiii nuuuu suuus, zosss, suuus, zooosss si altele cu incordari de rigoare si figuri sa-ti rupa inima si radeaaam singura in vana ca-l auzeam pe disperatu` A fost fain, am intinerit 10 ani
Daria & Giulia (2004 08 16)
carmenp spune:
pai sunt, ca de aia m-am apucat de cure
quote:
Originally posted by g_ioana
Carmen esti mare,eu recunosc ca numai gandidu-ma ca trebuie sa tin o cura ma apuca o foaaameeee,asa ca am renuntat si ma apuc de sport!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
`neata gagici!
madam spil, mistoaca faza cu mertanu`
corina, ti-am vazut fetili, te invidiez pentru plaja si te anunt ca-s fan poze cu copii dormind
ie-te tanti roza, iar am uitat ce vroiam sa zic
edit: gabi, tinem pumnii la otftalmolog
roxy, sa fie cu bafta!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
g_ioana spune:
Carmen,imi cer scuze,reformulez,esti TARE!semnat[aiacareestemoale]
cristalina spune:
Si io moale, si io moale si ma zgaltzai ca piftia...
ete ce am primit...
Atentie la virus !!!
> >
> >Te rog, trasmite acest mesaj tuturor prietenilor si cunostintelor. In zilele urmatoare trebuie sa fiti atenti in a nu deschide nici un mail intitulat "INVITATION", indiferent de cine este expeditorul acestuia.Este un virus care "deschide" o torta olimpica care arde discul rigid al PC-ului.> >Acest virus va veni de la o persoana pe care o aveti in agenda. De aceea trebuie sa divulgati acest mail, este preferabil sa primiti de 25 de ori acest mesaj decat sa primiti virusul si sa-l deschideti. Daca primiti un mail intitulat "INVITATION" nu-l deschideti si stingeti imediat
PC-ul.Este cel mai periculos virus anuntat de catre CNN clasificat de catre Microsoft ca:"virusul cel mai distructiv care a existat vreodata". Acest virus a fost descoperit ieri dupa-amiaza de catre MC Afee, si nu exista deocamdata "antidot" impotriva acestuia. Acest virus distruge sectorul zero al discului rigid unde informatzia vitala este ascunsa. Trimite acest mail cunoscutilor, copiaza si trimite acest mesaj prietenilor si tuturor persoanelor cu care esti in contact, si adu-ti aminte ca daca-l trimiti tuturor vom beneficia noi toti.
ina32 spune:
Cori-bestiala pozitie de somn
Dana -Speel-vreau si io 26 grade!!!!!!!!!!!!
Gabi-succes la dr. La cine mergeti, ca si io-s interesata? Se fac programari cu mult timp inainte?
Olivia-nu pove mai multe de crema aia? Io am gugalit putin da sunt cam multe modele, care e cea mai buna/eficienta? Ca tare ma mai preocupa subiectu batranete si metode de prevenire a efectelor ei nefaste
Roxanaz-si la noi tot partea masculina cedeaza la isteriile infantile
Aseara ne-a demonstrat copilu ce plamani buni areL-au apucat niste urlete cum nu ne-a mai servit pana acum niciodata, pe motiv ca nu faceam ce voia el. Urla, se tavalea prin pat si striga nu nu, pana s-a facut rosu/vanat la fata. Sotu era stupefiat, nu stia ce sa-i mai faca. Io i-am zis sa-l ignore dar evident ca nu m-a ascultat. In concluzie, copilul a invatat-inca o data- ca daca are plamani buni, e tenace si hotarat, obtine ce vrea.
Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze