Smecherasi de iulie-august 2004 (179)
Raspunsuri - Pagina 5
g_ioana spune:
Neatza,eu is din ce in ce mai zombi,aseara am incercat metoda Carolinei cu leucoplastul pus pe degete la intreg familionul si a iesit circ,se chinuia mandra sa gaseasca o bucatica de deget neacoperit, asta a fost faza amuzanta, dupa care a inceput sa planga,mama,mamaaa, am rezistat eroic 10 minute,dupa care am cedat!!
Lia, eu am luat unasyn vreo 5 zile, ca eram ragusita si aveam o laringita urata,dar mie nu mi-a priit deloc,asa ca am luat sumamed,da depinde de la caz la caz.Sanatate grabnica lui Danut!!
Olivia, ma bucur ca Luca este in forma maxima(se vede si din poza) si o sa vezi ca mai greu se vor adapta bunicii la noua situatie si taticul.
Carmen esti mare,eu recunosc ca numai gandidu-ma ca trebuie sa tin o cura ma apuca o foaaameeee,asa ca am renuntat si ma apuc de sport!
Daria cum se mai simte Giulia,i-a mai trecut?Pupici
Super freza botoshicii,daca ar vedea sotiorul meu ar zice"ti-am zis eu sa tunzi copilul,nu vezi ca-i vine parul in ochi"!!!Da'eu is tare pe pozitie si-i fac coditze ca sa nu-i vina parul in ochi
Dana si eu cat am fost insarcinata nu am putut manca deloc ciocolata si inghetata(desi sunt mancarurile mele favorite!!)in schimb as fi mancat tot timpul struguri si pere!
pupici mai revin
http://photos.yahoo.com/gorodeii
szivarvany spune:
Helau di la o mama odihnita !
Pe scrut: am fost in plimbari cu mandra, apoi am ajuns acasa unde l`a mirosit pe tata`so si a dat in isterii si bocete, io am plecat ca omu` nu intelegea de fapt ideea scandaluiui, el fiind veriga slaba, m-am imbaiat si m-am culcat. Nu stiu ce si cum au rezolvat treburile. Azi dimineata Giulia m-a asalutat voioasa: "sevus mami" Si am facut bine ca nu i-am dat siropul ala odios, nu mi-a mai vomat.
Kim - felicitari, ai un baiat de nota 10, mi-a placut ca l-a lovit foamea :-)
AncaMaria - felicitari si io tot 60 vrea :-)
DanaSpeel - mey, io ti-am tot batut apropoul, dar sa stii ca nu ma las, io`s nasa !
Alice - aseara am mai dat din cercuri si la gagici (a se intelege mamicile cu care am fost prin parc)
Roxanaz - ce prajitura noua ??? A papat si Pat ???
Gongutza - minivacanta ? Super !!!
Carmenp - spor la dieta si tie !!! Si la toate de fapt !
Lia - cum mai e Danut azi ???
Va las ca cred ca-mi vine sefu` ...
Spor la renuntat dejte si suzi !
Noi am avut noroc ...
Astept mamicile sa semneze condicaaa !!! Stiu ele care ...
Daria & Giulia (2004 08 16)
corianai spune:
Neata!!
Si la noi e vreme super, ieri am stat cateva ore pe plaja, azi mergem din nou cand termina Mara scoala. avem si poze
http://community.webshots.com/photo/548607708/2974490180066845777xQUIvY
In rest la mine paranoia e in floare mai ceva ca de obicei. Motivul... de cateva zile citesc in ziar numai de rapiri de copii si pedofili, a innebunit lumea asta!!! I-am povestit si Marei, nu sunt sigura ca am facut bine pt ca e cam speriata, dar cred ca trebuia sa stie sa se fereasca de necunoscuti. Hai sa termin pana nu bag groaza si in alte persoane...
Fug la cafea si revin... poate mai imi revin si cu nerfii intre timp...
cristalina spune:
Neata...:)
Pai am mai tuns-o de doua ori pe Maria, drept e ca nu chiar asa, dar tot se vedeau scarile...a crescut rapid. Data trecuta a fost de craciun, avea Maria mea freza de numa...:)
Noi botezam al doilea baietel al verisorilor, Maria va fi nasica mica (pe ea am botezat-o cand avea 2 luni) asa ca nu da bine cu darele alea in cap...:)
Aici e finutzu' mic
http://community.webshots.com/photo/550098204/2179001290085448124nPdpLB
O rezolv in weekend ori cu masina ori vad eu...:)
Speel, super tare faza cu mertzanu!...
Olivia, vazut Duracell...acusica vine iunie. Zi-i asa, slabit cu ciocolata...buna dieta...
Alice, tu esti fericita ca nu se pune...Eu recunosc ca nu am tinut niciodata dieta, mananc rezonabil si nu ma ingras, dar daca exagerez cu dulciurile se vede...:)
Daria, cum e!?
Liliana, Ciofolici e pe pozitie...executam freze gen "Furtuna in Desert" si "furtuna in golf"...:)))
Roxana, io va urez succese maxime in razboiul contra suzi...Mi-e groaza ca trebe sa o dezvatz si eu. Cred ca le dezvatz pe amadoua in acelasi timp
Succese tuturor celor care lucreaza la dezvatzat de suzeta/deget.
Persoanele importante, nu spui cine nu au nimic la dantura de la supt degetul 10 ani...:)
O zi exceptionala sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
szivarvany spune:
Corianai - deci poza cu somnu` e bestiala. Tare faine fetele tale
Cristal - ahaaa, am inteles acum faza cu botezul. Tare dragalas e finutul, sa va traiasca ! Spor la tunsaleli
De Vrabiuta mai stiti ceva ??? ...
Daria & Giulia (2004 08 16)
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Aseara am reusit sa intru pe net asa ca am reusit sa vad si pozele - mai Cristalule, ce i-ai facut fetii???? Asa frumusete de bucle s-au dus pe apa simbetei...Eu mi-am luat o masina remington - e destul de silentioasa si Stefan sta in general linistit ca sa-l tund cu ea.
L-am vazut si pe Lucaciu imbratisind cu foc o jucarie - eu ma tot gindesc ce as fi facut in locul vostru, Olivia...dar cred ca eu nu as fi putut sa ma despart de el...si sper sa nu fiu niciodata pusa in situatia asta...
Dana - super faza cu merzanu! Mi-l si imaginez pe ala ce fata a facut vazind nisipul...
Miine avem programarea la oftalmolog sa vedem ce ne mai sfatuieste in continuare pentru Stefan - va dau de veste luni.
In rest e aproape weekend si e foarte bine!!!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Daria, ma bucur ca sunteti bine amandoua...Sa o tineti tot asa.
Corina, doua frumuseti! Sa va traiasca!
g_ioana spune:
Daria ai avut o atitudine corespunzatoare,si eu aseara am trimis cupilul cu tata afara si am stat juma de ora in cada cu spume si alte smenuri si parca intinerisem cu 10 ani!
cristalina,am sa-i trimit mesajul si lu'tacsu care ma bate la cap ca-si strica dantura si guritza aia frumoasa.Si ai un nepotzel tare dragalash, sa va traiasca!!
Corina vreau si eu la plaja la soare ca aici este un friiig!Deja am inceput sa strangem oferte pentru mare si dupa 15 ne cumparam si bilet,iuiuiu
http://photos.yahoo.com/gorodeii
roxanaz spune:
Cristal, revin ca ieri am uitat sa zic ca ai chinuit cupilu, esti o mama sadica si sa te vad cum o sa i le arati cand o fi mare [:P], na, am zis! ai ma nu mai tundeti cupiii asa scurt ca nu are nici o legatura cu indesitu parului si alte nebunii din astea....oofffff relelor ce sunteti :))
Cori beton poza! ufff ce imi place de ele cum se iubesc asa.....sunt niste scumpe. iar Mara a crescut...ca "fat frumos" :)
Ioana vaz ca nu-s singura infranta....mergem mai departe! succese! (da misto faza cu cautatul unui deget liber....)
cristalina spune:
Ioana, eu personal am dintii drepti, ei arata rau pen' ca am mancat o gramada de dulciuri cand am fost mica...Insa ai omului sunt albi, drepti si frumosi...si e si el din persuanele importante...nu dau nume...:))
'Ai mah nu mai datzi cu rosii, creste la loc imediat. N-ati vazut ce bucle a facut de la Craciun pana acum!?...:)