Nou stil de viatza (101)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

(pe bune, am facut o proba de tort, caci intr-o luna e ziua lui Iustin)

...pune si tu o poza cu beep!

Delidana , esti harnicutza tare! Bravo tie!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor multumesc de incurajari si de bice
Carmen, esti o draguta.Tocmai mi-ai adus aminte ca am mai putin cu 500g ca la raportul trecut; dar nu pot sa uit ca ieri la pranz (cu ceva apa bauta), aveam 79kg
Tzuni, nu cred ca ai putea sa ma ajuti.De fapt sper sa nu fie cazul.
In 2004 la schimbat unul din ghipsuri mi s-a intamplat ceva oribil.De la 11 seara nu am mai avut voie sa ii daam saa manance lui Edi; de fapt nici apa nu i-am mai dat de pe la 3 noaptea.
A douua zi au venit si ne-au anuntat (dupa ce si-au primit drepturile}, ca se iau intai copii mici si apoi cei mari.Din lista de operatii, al meu ar fi trebuit sa intre primul.Totusi ei s-au deecis sa ia o fetita (ce-i drept cu o situatie grava-si ma rog sa fie bine, ca nu mai stiu nimic de ea).Cred ca au stat in sala de operatii 4 ore.
Intre timp am avut occazia sa vad un copil turbat, care plangea de foame, sete...ma musca si ma batea cu pumnii si ca sa-ii mai treaca durerea ii udam buzele cu apa si-l lasam sa se joace cu o carpa uda, pe care el o strangea in dinti.
M-am apucat de plans, se adunasse lume pe holul spitalului si toti se intrebau ce mama nebuna oi fi.Inttr-un tarziu, au venit la salon, exact in mommentul in care vroiam sa-i dau laapte lui Edi.Nu mai rezistam.Ne anunta ca vor lua copii mici si ca isi cer scuze ca au procedat gresit si nu i-au luat intai pe cei de 1 an-2, care nu pot rezista prea mult fara apa si mancare.Si totusi a mai durat ceva, ca au plecat sa bea o cafea...Minutele alea au fost o eternitate...a fost groaznic.Abia la ora 14,30 l-au luat la sala de operatii.
Ganditi-va la un copil dependent de biberonul de lapte, inclusiv noaptea, sa-l tii fara strop de apa, aproape 12 ore.Acum stiti de ce ma tem.
In acea zi, in care una au spus si alta au facut, am vrut sa chem televiziunea si sa le spun cum merg treburile in spital(daca sunt probleme anul acesta sun la toate posaturile), mai ales cat a trebuit sa astept anestezista, care lua decizia daca copilul poate intra in operatie sau nu.Dr venea sa-l ia si ma intreba " ati vorbit cu anestezista?".Bineinteles ca "vorbit" insemna, "i-ati dat dreptul?"Si ea nici nu ajunsese la servici, ca n-a fost nici la viozita dimineata.
DE ACESTE LUCRURI MA TEM...De linistea si nonsalanta lor si suferinta noastra.Dar, vorba romanului CU DUMNEZEU INAINTE!
pentru ca sunt off topic, dar m-am racorit.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Eftimie, prin cate ati trecut, of, of. Asa e cu spitalele si cu medicii nostri.

Tzuni, in nici un caz nu pun poze cu ce am facut. Nu pe subiectul asta. Eventual 'la bucatarie'...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dimineata dragelor!!!!!
mi-a fost tare dor de voi,si acum vin spasita la raport.
Dupa cum stiti am fost la nunta...la aia la care visam sa am 75 de kile...in schimb am avut 85.Am fost plecata vreo 10 zile -superbe,primele 3 la sigridutza apoi la soacra-mea,am avut un concediu grozav dar ....
azi dimineata cantarul a aratat 84,am pus deci 4 kile bune si mi-e frica sa deschid gura in public sa nu iasa groh-groh!
delidana,daca mai ai timp sa-mi lipesti porcul de lista..

Ma duc sa citesc din urma,sper sa va gasesc pe toate sanatoase si suple:)Zuzilici,mai ai postate poze noi undeva????
va pup cu drag,pe toate!
anca

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

mai ce dragute sunteti voi;-))

pana acu am mancat un kiwi si o cafea.
nu mai vorbiti de alea aleas ca va omor in bataie:))

auzi, negrese, inghetata ptiuuuuuuuuuuuuuuuu

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Salutare, gurmandelor !

Ce vint bate pe topic : torturi, blaturi, cartofi prajiti ?

Cami, parerea mea : eu as alege masina in care instalez comod un scaun de copil, adica Yaris cu 5 usi. Ca tot vorbesti de automate, acu' 6 ani am vazut un model fain facut de VW (Lupo).
Delidana, bine ai revenit.

Sa va scriu de mine: am fost in w-e la niste prieteni (am stat la hotel ca sa nu incurcam lumea) si am mincat numai chestii excelent gatite. Cel mai fain a fost desertul de ieri : niste coshuletze din bezea cu capsune si frisca. (nu va spun ca voi incrca si eu cu prima ocazie).

Din fericire n-am apucat sa ma cintaresc azi dimineata. O voi face miine.

Meniul de azi :
- cafea si biscottes cu dulceata de rosii verzi
- salata din castravete, rosie, morcov cu o felie de jambon. un iaurt simplu
- salata verde cu ceapa verde si cuburi de brinza. un fruct

Va pup pe toate.

PS : Bun venit/revenit la fetele noi.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Carmen E, imi pare rau de ceea ce ai putut suferi.
Iti doresc din suflet sa fie toate bune la urmatorul control.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ooo carmen, ce ingrozitor!!!

Cred ca muream in locul tau acolo...

Mult succes si sanatate!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Fetelor, va .Nici nu va inchipuiti cat de mult conteaza ca v-am cunoscut si ca-mi sunteti alaturi pe ...
Mamica dulce, chiar daca suntem iinca la categoria grea,, nu ne lasam!Asa-i? pentru noi, dar primim bicele de rigoare si

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Carmen E imi pare tare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. Sper din tot sufletul ca acum la control sa nu apara surprize neplacute si sa fie totul bine

Eu am inchis ochii la posturile cu interzise

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput