Nou stil de viatza (101)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Carmen, imi pare tare rau sa aud ce ati patit la dr....si eu am trecut prin asa ceva, in primele zile de viata ale lui Stefan - cele 3 saptamini petrecute in spital cred ca nu o sa mi se stearga niciodata din minte... Acum veniti la control, sau (Doamne-fereste!) trebuie operat din nou Edi?
Mephala - multumesc, am admirat-o - dupa cum am spus, cine stie cind mai capat una...
Violetik - eu tin daneza, azi sunt la ziua 6 si pina acum merge ok. Am mai tinut-o acum multi ani si aunci am slabit vreo 6 kg in total.
In rest m-ati omorit cu torturi, negrese si creme - ce as mai minca si eu...dar nu am voie !

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Eu mi-am facut programul pe eliptica si cele 30 de abdomene dar as vrea si diseara inca o tura. Acum fug sa ma pregatesc sa prind busu catre scoala.

V-am pupat!

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Am uitat sa votez pt masina. Cami daca am citit eu bine iti doresti sa devii mamica (sper sa nu vorbesc prostii), eu as recomanda c3. De ce? cand ai de bagat un scaun de masina, carucior, jucarii si toate cele necesare pt bb + bb... e bine sa fie cat mai incapatoare.

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Leeloo, venim la control, dupa sase luni de la ultimul; dar atunci ceva din atitudinea dr. ne-a dat de inteles ca nu e tocmai ok.Pe de alta parte, ne gandim ca daca era ceva ce nu-i convenea, ne chema mai devreme de 6 luni.Va spun eu marti-miercuri cum sta treaba sau daca e grav, ne auzim...cine stie cand, avand in vedere ca nu am net acasa si ca vom fi prizonieri la domiciliu
Poate asa vom reusi si noi sa tragem net acasa.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violetik spune:

Promit ca macar saptaminal sa postez!
Raportez: 58 kg 1,60 vreau sa ajung la 48 ca in cl XI, dar pina in vara ( 1 iunie) vreau sa ajung la 54 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Carmen, eu sper sa nu fie nimic grav si sa ne auzim saptamina viitoare!

Violetik - 48 ca in clasa a XI-a??? Asta da tinta! Mult succes!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mik, bine te-am gasit! M-a amuzat teribil faza cu "alergi pe coclauri si te lasi masata", dar am tot uitat sa-ti spun, acum mi-am adus aminte.
Eftimie C, sper sa fie totul bine la control. Tinem pumnii.
Violetik, deci vrei sa fii din nou pe lista?
Zuzilici, vrei sa te trec si pe tine in lista? Vad ca deja ai inceput sa dai raportul desi cred ca ar fi trebuit sa mai astepti, nu are rost sa te stresezi acuma de kg in plus. Cum crezi tu.....
Ia uitati cine se tine de treaba, An_k, pentru actvitatea fizica prestata.
Mamicadulce, . Sper sa scapi de curind ca ai o intreaga turma...
Fetelor, continuam www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75380" target="_blank">aici.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Hmmmm...Carmen E....cum adica nu mai intru aici,a? Deci ai vb cu mine din greseala.Si eu care ma bucuram ca vb cu mine,chit ca ma gandeam ca ai incurcat we in care am fost plecata.Am avut si eu o peroada mai plina,plus sarbatori pe coclauri si nu am sustinut ritmul la scris.
E cumplit sa vezi cum ti se chinuie copilul si sa fii neputcios si la mana altora.Sa dea Dumnezeu,Carmen,ca totul sa fie bine de data asta si sa vii cu vesti bune si bucuroasa,iar Edi sa fie sanatos

Azi cand sa ies afara,mi s-a parut ca Paki e cam cald siiii...avea oleaca de febra,deci am zburat la doctor.

Scoateti si la mine bicele,am mancat inghetata si pasca de la soacra....o nebunie,zici ca e tort.Nu stiu ce am,dar de 2 zile,am o pofta de mancareeeeeeee....moama!Ma abtin,dar tot am scapat caii cu inghetata.

Zuzilici...poate intri mai des sa ne zici ce face printzesa si cum o mai duci si tu.Sanatate si putere!

Pup toate fetele si sa aveti o zi insorita!

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput