Nou stil de viatza (101)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Sabina, sunt sigura ca e ceva temporar, retentie de apa, prostii...ce faci? Tocmai tu care ne incurajezi pe noi ai cazut in galeata cu melancolie? Iesi afara de acolo!

Sanatate Sofiei...asta e primavara...ce sa-i faci!?

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata la fete.
Nora daca puneam ieri pariu, sigur castigam.Ai fost plecata in week-end...exact cum am banuit.
Raport:ieri la amiaza aveam 79kg, dar azi e de jale 80kg.Sa va spun si de ce: cartofi prajiti cu maioneza si ketchup, popcorn si un tort de inghetata de 500g + bere (si toate incepand cu ora 17).Ma intreb unde au incaput?
loviti, loviti fara mila MERIT!Stiti cat regret?
Nu dau vina pe nimeni, desi sotul m-a suparat(a sunat aseara ca si cum nimic nu s-a intamplat cu o zi inainte); cu 5 min inainte sa plec de la servici m-a enervat un client (si era si seful de fata, care n-a comentat, dar...cine stie ce crede); si acum e sigur ca mergem duminica la Bucuresti cu Edi.Mi-e frica si presimt o saptamana de cosmar.Si cum stresul ingrasa si la nervi tentatiile culinare prind cel mai bine, SE VOR VEDEA REZULTATE la urmatorul raport., dar prefer sa am la raport, dar sa va spun ca am rezolvat cu Edi la dr.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata fetelor!

Cami esti de coma! Parca vad ca maine ne scrii ca te-ai razgandit iar si ti-ai luat motocicleta cu atash! Io zic sa dai cu banul daca nu te poti decide.... Desi cu Toyota, la culoarea pe care o are esti mai avantajata, ca nu se vede prea repede praful Bucurestiului pe ea... Orice ai decide, sa o folosesti sanatoasa si sa ne dai si pe noi cu ea!

Zuzilici-mamico, vad ca dai kilele jos intr-un ritm grozav de bun! Cred ca asta e solutia: vrei sa slabesti? Fa un copil!

Violetik, ma bucur ca te-ai intors printre noi! Cred ca vorbesti despre celebra Dieta Daneza. Da, am tinut-o eu anul trecut, a dat rezultate bune. Nu mi s-0a parut greu de tinut, dar trebuie sa faci eforturi mari pt mentinerea de dupa. Daca te apuci de ea, bafta multa sa ai!

Delidana, stai linistita, ca nu te-am visat azi noapte. Si asta pt ca n-am papat biscuiti cu cioco sau inghetata, ci... aripoare de la KFC Dra am baut un ceai verde dupa si le-am spus pa

Roxana, mi-am amintit ca ma intrebai cum fac cu apa, cu aia 2 l de apa: paaaai, mi-am luat apa Vittel in recipient d-ala de plastic din care se...suge! Siiii, nah, mi-am descoperit pasiunea asta. Il umplu mereu si cat de des pot...

Sabina , schimba mama oglinda! Ca nu esti tu aia despre care vorbesti!

crystina , vad ca esti mereu pe fuga. Treaba multa, nu? Pitica ce traznai mai face?

Justasmallkiss, ce mai faci? Inveti? Inveti? Mai baga si tu capul pe-aici sa te vedem!

Revin cu meniul.

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!
Am actualizat lista, cu toate ca mai mult de jumatate de fete nu au iesit la raport.
Verificati si daca am omis pe cineva, n-a fost cu intentie. Doar spuneti-mi si remediez situatia.

Violetik, bine-ai revenit! Daca vrei iar pe lista, trebuie sa-ti faci timp macar sa iesi la raport, saptamanal.
Da-mi inaltimea, greutatea de la care ai plecat anul asta (1 ian. 2006) si greutatea la care vrei sa ajungi.
Sunt vreo doua fete pe subiect care tin daneza.
Bafta!

Leeloo, acum poti sa-ti admiri floricica.

An-k, de albumul nostru se ocupa Tzuni. Ia legatura cu ea pe pm si asteptam sa-ti vedem poza.

Zuzilici, mamica fericita, ai vazut ce repede ai scapat de surplusul de kg? Meriti un buchet de .

Sigrid, felicitari si tie pt. kg pierdut si la mai multe in minus!
Ma intrebai ce mai gatesc bun, am zis sa fac ieri o proba de tort: blat de negresa si crema diplomat. N-am fost multumita de rezultat, mai bine zis de crema. Cred ca voi ramane la frisca si capsuni cu blat de negresa.
Pupici!

Pup restul fetelor si astept intarziatele sa iasa la raport!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

am copiat meniul de la alt topic si a intrat si mesajul pentru cineva care nu mai scrie aici
Violetik, bine ai re-venit.Dieta de care vorbesti tu se numeste ddieta daneza si o tin 2 fete de aici (Leeloo si Dordia???)
Cami, decizia iti apartine.Oricum, vei avea o masina noua
Sa dea Dumnezeu sa ne mai fericesti cu o veste, anul asta
Sabina si eu sunt grasa, urata si bolnava si depresiva.Chiar ma gandeam sa ma duc la ProTV, la concursul ala de dans.Ii ajuta si pe aia cu depresii
An-k, ai dreptate.Mancatul dauneaza grav...azi sunt si mai deprimata; dar trebuia sa ma descarc cumva.Ce era sa fac la sfarsit?Sa Mai rau e ca acum ma doare ingrozitor ficatul si nu ma pot , ca e din vina mea
Zuzilici mamica scumpa, ma bucur ca sunteti bine si tu deja te gandesti la kg plus

Cred ca azi voi manca doar iaurt.Ca sa ma curat de shitul de ieri

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

...pai cum sa fiu slabutza si dragutza cand uite, dis-de-dimineata mephala arunca in noi cu blaturi, negrese, diplomat si alte interzise . Delidana, cu voia ta, propun sa dam de azi bice si pt tentatii, ispitiri si momeli!

mephala , pt tine de la mine

EftimieC , daca ai nevoie de ajutor cat timp esti prin Bucuresti, spune-mi! Sanatate micutului!

Mergi la inceput

Eftimie, cartofi prajiti, inghetata.....
Totusi, ai slabit juma de kil si ai primit o .
Tinem pumnii sa fie totul ok la Bucuresti. Sanatate multa lui Edi!

Album Iustin

Mergi la inceput

ce de bice!

ce de porci!

Cata veselie aici la noi!

Mergi la inceput

Tzuni, , lasa mama, ca eu sunt grasa si frumoasa.
Tu esti slaba si frumoasa.
Ignora si tu mesajele despre interzise. (pe bune, am facut o proba de tort, caci intr-o luna e ziua lui Iustin)

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, da cu spor, nu trebuie sa-mi ceri mie voie. Eftimie C, ia si de la mine . Propun sa cenzuram mesajele cind e vorba de dulciuri adica sa fie ca la tv: azi am mincat beeep si cu beeep si un pic de beeep si tot asa.
Eu mi-am inceput ziua cu apa si 200 abdomene.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput