fetitele se nasc mai devreme
Raspunsuri - Pagina 5
ladymina77 spune:
Baiat ,nascut la 39 de sapt fix.Muncim in asteptarea fetitei:),nu stiu cand insa speram.:)
mina
Pepsi spune:
si eu zic ca e mit, desi nu am fetita, al meu a venit la o saptamina dupa termen, dar am prietene care au nascut fetita la aproape 42s provocata!nu e o regula, mi se pare tare logic ce a zis mariana, ca pe masura ce ai nasteri sa tine mai putin uterul copilul in el!bafta!
Flavia 21+ si mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
marinar spune:
bebelina mea e un exemplu clar: s-a nascut la 42 de saptamani prin cezariana, dupa ce 2 zile dr a incercat tot ce a stiut ca sa-mi induca nasterea dar nu am reactionat nici cum, bebelina nu s-a angajat pe canal... deci e MIT.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
anky spune:
Si fetita mea s-a nascut la 42 de saptamini prin cezariana,dupa 9 ore de chin in care m-am dilatat doar 3 cm si trebuia sa iasa caci facuse kk.Deci cu siguranta e un mit.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
anky spune:
Si fiul meu s-a nascut la 40 de saptamini si 4 zile natural.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05
gusta spune:
SI fetita mea s-a nascut la 40 saptamani si 5 zile cezariana .ca altfel nu a vrut.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
aelita spune:
fetita mea s-a nascut la 40 saptamani si 2 zile,normal,natural,fara nici o provocare.
si eu o asteptam mai devreme,ca tot auzisem povestile astea ...
baiatul sorei mele s-a nascut la 38 de saptamani,cateva luni inaintea mea.
deci ea a nascut mai devreme,desi avea baiat.si eu mai tarziu ,desi aveam fata.
la baiat o sa va spun !
S.
mayaione spune:
Si eu sunt de parere ca in ultimul timp baieteii se nasc mai devreme, iar fetitele se las asteptate. Eu am nascut-o la 40 de saptamani prin cezariana, ea nu dadea niciun semn ca vrea afara. Sa fie oara din cauza ca femeile sunt niste fiinte complexe si procesul dureaza mai mult? Glumesc desigur, nu vreau sa supar mamicile de baietei.
Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti