fetitele se nasc mai devreme
Raspunsuri - Pagina 6
Darria spune:
nu stiu daca s-a facut o statistica dar stiu ca este un mit.
Fetita mea s-a nascut la 41 saptamani si jum. - nastere declansata
corap spune:
io l-am intrebat pe dr. si a zis ca, statistic, fetele se nasc mai devreme decat baietii, dar statistica la baieti e "sticata" datorita faptului ca unii baieti "nu vor sa iasa" (ma rog, el mi-a explicat ceva cu niste hormoni, cu masculinu', femininu' da' n-am retinut) si din cauza asta depasesc cu mult termenul.
dar ca "mai devreme" nu inseamna cu 2 saptamani inainte de termen. e dupa cum iti e norocul.
by the way, baiatul s-a nascut cu 3 zile inainte de termen, fata cu 2 zile dupa , cu toate ca la fetita aveam colul deschis 2 cm din sapt. 35
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
aelita spune:
eu,cand eram graida,am avut rabdare si am luat catebva liste la rand,de mamici si copii nascuti,si am facut omica statistica.
iesise ca fetele se nasc mai tarziu,foarte multe dupa 40 de sapt,baieti putini de tot se nasteau dupa 40.
intre 38-40 si baieti si fete.
iar foarte devreme,34,36 se nascusera mai multi baieti decat fete.
deci....
cine are rabdare,sa ia niste liste la rand si sa faca o statistica scurta.
S.
Anuska spune:
Fata cea mare s-a nascut exact in data DPN.....
Iar cea mica desi DPN era dupa unii 10, dupa altii 14, aparu pe lume pe 8......
Deci pot spune ca am o punctuala si o repezita.....
Nu conteaza care vin mai repede sau is mai puturosi; sanatosi sa fie!
Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului
Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
adita spune:
la mine fata a venit o saptamana dupa termen
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
katik spune:
quote:
Originally posted by katik
fiica-mea s-a nascut cu 9 zile inainte de termen, despre fiu-meu va voi scrie prin august
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
si cum promiteam, cu un pic de intirziere:
fiul meu s-a nascut la super termen zic eu, cu trei zile inainte de DPN
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
marybell spune:
un simplu mit eu am 2 baieti care amandoi s-au cam grabit si au venit mai devreme cu 3 si respectiv 4 saptamani fata de termen DPN, desi eu sunt nascuta la aproape 42 de saptamani. am vrut sa stau cat mai mult la mama in burtica
Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik
aiska spune:
Fetita s-a nascut cu 3 zile peste termen,iar baietelul cu 4 zile inainte.
Sabina
mamica lui Joel si a Nonei
Noi,cele din Finlanda
Rebiana27 spune:
Subscriu si eu la capitolul mit! Baiatul meu s-a nascut la 36 saptamani si 5 zile. Abia intrasem in luna a noua. Si, conform experientei mamei mele, se pare ca eu m-am lasat asteptata in timp ce fratele meu a fost nascut inainte de termen. Exemple mai sunt si printre cunoscutii mei. Deci... MIT!
Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca
bombolici spune:
Eu am nascut fetita la aproape 42 sapt si atunci provocat.Asa stiam si eu ca fetele se nasc mai devreme si mi-am facut bagajul pt maternitate de la 28 sapt,iar in sapt 36 l-am pus in masina ca ma gandeam ca poate nu am timp sa-l mai iau.Dar Maya nu a vrut sa vina singura ca ii era bine acolo si mi s-a provocat nasterea.Asa ca e MIT
mami de maya
cum creste Maya
MAYA