Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 7
vioviju spune:
si eu simt nevoia sa fac miscare dar mi-e frica, prefer sa trec intai in trimestrul doi cu bine, ca sa fiu sigura.
culmea e ca parca incepe sa ma doara burtica, adevarul e ca si stau toata ziua in picioare, pe tocuri. ar trebui sa ma astampar ca n-am chef de contractii.
cat despre eu stiu ca face rau doar in ultimul trim. de sarcina, ca poate induce nasterea prematura. sperma inmoaie sau deschide colul, insa la inceput, mai ales daca nu sunt sangerari, contractii e ok, chiar iti da un confort psihic ca te stii si tu femeie/dorita. asta daca ai chef, fireste, ca de nu, pofta in cui domnul sot.
Raluca_u spune:
Aquagym eu stiu la hotel Majestic si acolo merg.
E langa teatrul Odeon, pe langa universitate.
E foarte curat si e o forma de miscare recomandata in sarcina.
Raluca si bebe mic in burtica
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Raluca_u
multumesc,
ce program au?
http://photos.yahoo.com/micumonica
Raluca_u spune:
Raluca_u spune:
Maine merg pentru prima data si e de la ora 18:00. Am fost doar sa vad conditiile .
Promit ca revin maine seara cu detalii despre program si eventuale comentarii.
Asa ca maine seara sunt pe val
Raluca_u spune:
Mai am o oferta pentru cele care sunt deja mamici.
"Sambata, 6 mai 2006, in magazinul Diverta din Plaza Romania, va avea loc lansarea primelor doua carti de povesti din seria Angelina Balerina. De la aparitia primei carti cu Angelina Balerina cele mai prestigioase edituri din intreaga lume au publicat mai bine de 50 de titluri, care s-au vandut in zeci de milioane de exemplare. O cunoscuta companie de jucarii a pus-o pe simpatica soricuta alaturi de papusile Barbie, producand la sfarsitul anilor ’90 o gama de papusi, plusuri si accesorii Angelina Balerina.
Fundatia RTC te invita sa participi la eveniment si ti-a pregatit o multime de surprize. Momente interactive, concurs de dans, multe creioane colorate si desene. Alaturi de ceilalti parteneri Balet Studio Giuliana, Revista Liliput si editura Corint Junior, Fundatia RTC iti promite ca vei avea parte doar de buna dispozitie, zambete si veselie.
Asa ca nu uita: sambata, ora 18.00, in Diverta Plaza Romania, Fundatia RTC si Angelina Balerina te asteapta cu bratele deschise!"
Daca nu aveti copii anuntativa prietenii ca merita. Fetitel se vor indragosti de personajl acestei carti - o soricica care se doreste balerina. E super frumos tot programul pregatit.
m_monique spune:
abia astept sa-mi dea medicul voie sa fac gimnastica, ca asa mi-a promis.
si imi place sa inot. sunt o ratusca balacita
http://photos.yahoo.com/micumonica
ramsan spune:
Am vazut ca ati scris despre problemele voastre cu dintii. Am patit-o chiar azi cu un premolar al carui plomba a sarit. De urgenta am ajuns la dr. meu stomato cel mai dragut din lume si a ajuns la concluzia ca este o problema si trebuie sa-mi faca anestezie pentru a-mi scoate nervul, altfel m-ar fi durut daca muscam pe ea chiar plombata fiind. Asa ca un telefon rapid la dr. Mihalceanu si recomandarea ca anestezicul sa nu fie adrenalina au rezolvat problema. Am o plombita noua si sunt un pic mai linistita.
Voi stiti cate ceva despre anestezice (in special astea pentru interventii stomato)?
Era prea frumos sa ma linistesc si eu dupa pete maronii si infectie cu E Coli eradicata. Of oare cate mai am de trecut?? Se spune in popor ca Dumnezeu da fiecaruia dupa cat poate sa duca. Si eu cam pot...
Vreau sa ajung cu bine sapt viitoare ca am consultatia de la 14 sapt si sper ca totul sa fie bine cu BB, ca era un pic mai micut cu aprox 10 zile fata de varsta sarcinii.
Ramona 13+
Raluca_u spune:
Ramsan
mi-ai dat curaj. maine ma duc la dentist.
Fetelr eu va las in seara asta. Incerc sa adrm ca nu mai pot de oboseala. Asa patesti daca noaptea nu dormi.
Noapte buna si ne auzim maine.
Raluca 12+ si bebe mic in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
roxana c. spune:
Mioara, ai venit de la doctor?
Ma duc si eu la culcare, vorbim maine.
Roxana10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)