Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (8)
Raspunsuri - Pagina 8
paxela spune:
si multumesc de grija si incurajari
eu psihic sunt ok, gandesc la modul mai bine asa decat 9 luni de stress care sigur ar fi afectat samburelul, decat medicamente, risc, si doamne fereste ceva mai incolo mai bine acum
intradevar e greu dar am un ingeras de baiat care e viata mea si care are toata viata inainte sa mai primeasca un fratior sau o surioara, sunt f tanara si mai am inca cel putin 10 ani la dispozitie, daca Doamne doamne nu a vrut acum .... asa o fi mai bine
si in plus sa intamplat foarte simplu si fara complicatii , sunt rare cazurile in care totul e ata de usor fara dureri ,fara contractii ,fara urme ramase dupa, fara chiuretaj, ci pur si simplu in ~5 ore de sangerare ( ce e drept sange rosu si destul de abundent)
fruntea sus si voua fiti calme si pupati burticile si de la mine
Alexa si Silviu ( 27.11.2004)
poze
poze2006
Ktrinel spune:
paxela, sunt alaturi de tine, dar cuvintele nu isi mai au rostul.rabdarea e mama intelepicunii , asa ca vezi izbuti tu pana la urma
chinico...mersi de soare si de grade, azi avut o zi libera si am profitat de ea la piscina, soare, balaceala...apoi un somnic de dupa amiaza..ce n-as da sa fie tot asa...bag de seama ca mi=ai dat gradele cu imprumut ca acu sper seara e nor si parca vine ploaia.
oricum bine ca a fost si asa.
fetelor, cam multe pete si sangerari . doamne ajuta!
salutari de la canada
Ktrinel
Lavinia_P spune:
Uff.. ce frumos suna..,soare,piscina,somn..
La mine e servici, intr-un birou fara aerisire sau fereastra..8 ore la calculator, iar acasa cand ajung mai trag un somn si se face seara.Desi mi-am propus sa citesc abia reusesc sa trec 4 pagini pe zi..
Am si eu o maseluta, de fapt un sfert din ea a mai ramas si ma sacaie, dar stomatologul vrea radiografie la ea..si cu tot cu sort de plumb , parca nu mi-as face..
Raluca_u spune:
Buna dimineata
Iar o noapte alba la mine. In rest nimic nou.
Sper ca la voi totul e bine.
Azi merg la cumparaturi. Incepem sa schimbam garderoba. Mai am cu ce sa ma imbrac dar vreau altele pentru burtica. Sa vedem ce gasim.
O zi frumoasa si calduroasa la toti ca eu m-am cam saturat de vremea asta cand ba e cald ba e rece.
pupici la burtici
Raluca 12+ si bebe mic in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
chinico spune:
ktrinel
sa-ti fie de bine. si la mai mare si la mai multe.
eu ieri am avut o zi ciudata, chiar daca iarasi (mentionez, am trecut in calendar) a fost soare mareee..nu prea am putut sa ma concentrez. in nici o directie. la 10 imi pica capul de somn pe birou, intre 13 si 17 am spalat ..atentie.. 2 geamuri si jumate...si la 21.00 mi-am bagat cornul in perna si am sforait pana acu o ora.
Acum am cana de cafa in dreapta dar ma tem ca am deja simptome de somnolenta acuta.
Momentan sarcina zilei de azi e sa treca repede. Vreau sa dorm.
chinico spune:
se vede ca ma tarai cu somnul in nas...
Am uitat.
Buna dimineata populatie de gravidute.
ralu, da tu de ce nu dormi, mama, nu vrei sa facem jumi jumi, iei tu de la mine o portie de somn si eu de la tine una de veghe..macar ziua sa-mi tin ochii deschisi...
chef de miscare? sigur...CATRE PAT!!!
madaluta spune:
neata fetelor!
nu mi-ati raspuns si mie la intrebare....voiam sa stiu dc marimea bb-lui de 1,13cm la 7-8 saptamani este normala.si inimioara cu 151 batai pe min. nu stiu pe unde sa gasesc dimensiunile normale ale unui bb si de aceea va intreb pe voi, care ati trecut cu bine de cele 7-8 sapt. mie mi se pare cam mic, pt k citeam pe undeva pe situl dr T k in luna a 3-a bb depaseste 4 cmiar eu mai am o sapt si intru in luna a 3-a
va pup si va doresc bb sanatosi si cuminti
ramsan spune:
Mamalina poti vedea cam cum ar fi normala greutatea lui BB la linkul plan greutate fat postat chiar sub lista noastra a gravidutelor de pe prima pagina a forumului. Acolo vei vedea sigur greutatea si centimetrii dupa evolutie.
Ramona 13+
vioviju spune:
Mada, e perfect normal, uite citeste:
www.desprecopii.com/info.asp?id=sap8" target="_blank">aici
si
www.babycenter.com/mybabycenter/108.html" target="_blank">aici
ramsan spune:
Sorry Madaluta, era pentru tine mesajul meu, dar te-am botezat mamalina.. dau curcanul
Ramona 13+