Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Pai...am citit. Mie mi se pare pozitiv per ansamblu, serios. Culmea e ca n-am observat postari neutre, e sau un geniu, sau un nenorocit. . Ma deranjeaza si pe mine ca e ocupat - dar inteleg motivele - de-aia il si am pe medicul de la Medicover, il folosesc pentru partea de psihoterapie. Pe el nu-l suna nimeni, nu are coada la cabinet, are timp berechet sa stam de vorba. In ceea ce priveste banii, prefer sa-mi spuna in fata cat, in loc sa stau eu sa fac sapaturi si sa ma stresez ca poate nu-i deajuns. Un serviciu bun se plateste mai bine decat unul mediocru, eu asa ma gandesc. Plus ca si noi, in cariera, poate facem sacrificii si vrem sa devenim mai bune, dar ne asteptam si la castiguri mai mari in consecinta. Nici eu nu sunt de acord sa conditioneze actul medical de bani. Dar, la fel, ma gandesc ca asa cum eu nu-mi pot permite sa nasc intr-o clinica privata - mi-as fi dorit, dar chiar mi se pare f scump - exista si medici mai tineri care pot supraveghea o sarcina pt bani mai putini sau chiar deloc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

paxela
stiu ca orice iti scriu nu o sa ta ajute cu nimic. imi pare rau. imi pare rau ca ai pierdut sarcina, imi pare rau ca pumnii mei stransi nu au folosit la nimic.

capul sus cat poti,si daca iti vine sa il pleci nitel pe vreun umar, am doi..virtuali, dar tot doi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

PAXELA, imi pare rau,dar sa vezi ca data viitoare va fi bine.

Nu m-ati inteles sau nu m-am exprimat eu cum trebuie: am zis ca din cauza ca iau utrogestanul, mi-e frica sa fac prostii, ma gandesc sa nu se bata cap in cap una cu alta(utrogestanul cu).
Si inca ceva: eu am o scurgere galbuie- e normala, asa aveti si voi ? In unele zile e mai abundenta, in altele nu.

Roxana10+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Paxela

simt ca nu pot sa te alin cu nimic. Tu esti o draguta si sunt sigura ca totul va fi bine data vitoare.
Te rog sa nu devii doar un vizitator pe acest forum. Scrie-ne in continuare.

Te imbratisam cu mult drag

Raluca si bebe mic in burtica

Mergi la inceput

Fetelor cu nenorocirea Paxelei am uitat sa va dau vestile bune.
Azi am fost la eco din nou si totul e foarte bine.
Bebe creste bine - intr-o saptamana 1 cm si foarte activ.
Eu nu i-au nimic in afara de acid folic. Slava domului ca macar cu sarcina imi merge bine. Eu sunt mai bolnavicioasa si fac tot felul de complicatii de obicei.

Un subiect dureros pentru sotul meu dar pe care eu il ignor cu nesimtir este . Eu nu mai am chef deloc. el ma ia in brate eu incep sa vorbesc cu bebe si il bag si pe el in discutie. E baiat destept intelege ca raspunsul e nu. Nu comenteaza dar devine tot mai dragastos poate doar doar intelege si femeia lui, iar eu ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

roxana c., si eu iau utrogestan. in general il iau vaginal, dar cand vrem si noi , iau utrogestanul oral.

dar nu prea am chef de pentru ca mi-e cam greata.

http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Apropo de mersul la dentist.

Doctorul meu dentist a aflat de la cumnata mea ca sunt insarcinata si mi-a transmis sa ma prezint urgent la el sa vada cum stau.
Eu mergeam destul de des inainte cam la 2, 3 luni pentru ca nu am dintii prea rezistenti si vreau sa ii pastrez cat mai bine. Chiar si asa des el e obisnuit cu eprize de plans din partea mea, mult , ca nu suport durerea.
I-a spus cumnatei mele ca imi promite ca nu imi face nimic doar se uita sa vada in ce stare sunt dintii mei si sa im dea cateva recomandari.
Voi ati fost la dentist. Daa ma duc si descopera ceva ce trebuie tratat?

Of o sa ma duc dar sper sa fie bine.
la toate burticile

Mergi la inceput

fetelor

voi nu simtiti nevoia sa faceti miscare?
eu de maine merg la aquagym.
De abia astept. Eu sunt innebunita dupa apa. Daca as putea sa traiesc in apa ce bine ar fi. Am si fost la inot de la 4 ani.
Poate mai vine cineva.

Mergi la inceput

eu in noiembrie cand m-am apucat de treaba mergeam si la dentist.
doctorita mi-a spus ca pe sarcina nu prea are contraindicatii pentru tratamente.

cel mai bine sa discuti cu dentistul.

Mergi la inceput

eu simt nevoia sa fac miscare si sa stau in aer.
din pacate inca nu pot sa fac sport. eu care faceam gimnastica de intretinere.

unde se face aquagym?

Mergi la inceput