Muzicieni DC (4)
Raspunsuri - Pagina 13
monica-elizabet spune:
spor la treburi si pregatiri, casa de piatra si sa dea Dumnezeu sa iasa totul bine
monica
angy11 spune:
Monica,multumesc mult,o sa transmit si mirilor.
Voi ce mai faceti?
Serios ca vreau niste poze,da-mi tu pe Yahoo.plizzz!
monica-elizabet spune:
buna angy, am sa dau si aici copy de la alte subiecte ca sa vezi ce facem
monica
monica-elizabet spune:
am fost la dr initial pentru alex care avea o mica iritatie pe piept si am zis...hopa...l-a napadit vreo rubeola...am dat peste o doctoritza care a zis ca numai din analize de sange isi poate da seama de la ce este...asa ca i-a luat lui alex sange din vena(nu va pot explica cum a usa va povestesc prin ce am trecut noi astazi
rlat)...noi in timpula sta ii promiteam tot ca-i cumparam tot ce vrea el numai sa stea cuminte am primit si rezultatele intr-o ora si ne-a spus ca este o alergie si sa-i dam ceva similar cu peritolul...din vorba-n vorba ii spunem ca ruxi cam plange ueori cand face kk si ea ne intreba daca kk-aul este normal sau tare...sotul ii spune ca normal si dr-ita zice...aoleu pai atunci sa nu fii inghitit ceva si poate nu poate sa-l scoata afara...trebuie neaparat o radiografie...da-i si fa-i nu una ci 3 radiografii fiindca d-ra ruxi se misca si nu ieseau bine(am iradiat-o de-am zapacit-o)...rezultatele au aratat ca nu are nici un corp strain, dar totusi are destul de mult kk pe care nu-l elimina asa cum ar trebui si ea ne recomanda sa-i facem o mica clisma...eu cand am auzit am zis...hait...pana aici ne-a fost...asta e chinuitoare de copilashi, am cazut de comun acord cu sotul ca nu-i facem asa ceva ruxandrei, si asa elegant am plecat de-acolo...am zis ca zilele astea o sa-i dau mai multe fructe decat de obicei, mai multe lichide si o sa respectam totusi ce ne-a dat ea un medicament care cica regleaza tranzitul intestinal.
adevarul este ca ea face kk de vreo 3-4 ori pe zi(uneori) nu-l face pe tot...asta e senzatia mea, scoate putin...apoi se ia cu jaoca si uita sa mai faca kk...si dupa vreo ora incepe iar...dar din cate-mi aduc aminte si alex facea la fel cand era mai mic...acum face o singura data pe zi...
monica
monica-elizabet spune:
concluzia zilei de astazi a fost ca i-am chinuit pe amandoi de i-am zapacit, noi ne-am speriat rau de tot...dar totul e bine cand se termina cu bine...
si cand ma gandesc ca astazi trebuia sa fie o zi de sarbatoare...astazi implinim 9 ani de casnicie, dar nu am serbat nimik fiindca nasha noastra de cununie a fost inmormantata chiar astaziDumnezeu s-o ierte
am zis poate maine mergem si noi undeva sa ne simtit bine...
pupici si numai bine
monica
monica-elizabet spune:
alooocum a fost la nunta? nu zici nimik? nu bagi poze?
pe toate...dar vad ca ma pup singura ca nu mai e nimeni pe-aici hi hi
monica
angy11 spune:
Monica,la nunta a fost bine,eu inca ma resimt,a fost oboseala maxima.Uite dau un copy,dupa ce am scris in alta parte,excluzi tu chestiile caracteristice timisorii,strazi,etc,cert e ca in patania respectiva,trebuia sa batem orasul de la un capat la altul,apoi o comuna,apoi satul in care stau ai mei.
Toate aste sunt de fapt traseu de ocolire,dar pe care poti merge cu viteza,dar n-a fost cazul in aventura respectiva:
La nunta a fost fain,putin obositor pentru noi,care ne-am implicat,am schimbat 3 perechi de incaltari,nu mai stiam ce sa fac de durere de picioare.
Cununia a fost frumoasa,in aer liber,botezul la fel,doar ca micuta Sara-Carolina a cam plans cat a durat botezul.
Daniel,Angy,Alessandra(fetita cea mare a mirilor) si baietelul nasilor au tinut trena,au fost figuri,la fiecare ii trecea cate o tampenie prin cap,in afara de Angy,care era preocupata sa arate bine,sa nu i se duca fardurile
Am avut si eu un episod interesant,mi-am uitat actele acasa,asa ca la miezul noptii am plecat cu cealalta cumnata)sotia fratelui meu) sa ducem copiii la Chisoda la ai mei,cand ne-am urcat in masina a inceput vantul,iar dupa cativa metrii tunete,rafala de ploaie,fulgere...cand am ajuns pe Calea Buziasului nu mai vedeam nimic in fata,se luase si curentul pe strada,stergatoarele nu mai faceau fata,ce mai horror,am continuat sa mergem foarte incet am ajuns pe strada Lidia,deja era si mai nasol,picau crengi groase din copaci,nu se mai putea inainta,am ajuns in dreptul strazii mele si i-am spus sa intre la mine pe strada,si asteptam acolo sa se linisteasca furtuna,am stat in fata blocului,nu puteam cobor,asa ca am asteptat vreun sfert de ora in masina,dupa care am coborat eu,mi-am luat actele,am inchis geamurile,apoi am ajuns cu greu la Chisoda,copiii erau destul de speriati.
Cand am ajuns inapoi dupa vreo 2 ore,ai nostrii soti nu intelegeau nicicum pe unde am umblat atata timp,evident ca nu le-a trecut prin cap sa ne sune,erau preocupati de aparitia miresei,furata si ea tot pe furtuna.
In rest mancare buna,dar furaciune la drumu mare asa cum m-am asteptat.
Orchestra si-a facut treaba,Dj la fel,cameramanul la fel,astept DVD.
Dar e important ca invitatii s-au simtit bine.
Mirii au plecat spre italia aseara unde o vor lasa pe soacra-mea cu fetele,iar ei isi continua drumul spre Monte Carlo unde isi vor petrece luna de miere.
Am facut si o gramada de poze,dar nu am reusit inca sa le pun,poate seara asta.
DARAEL spune:
angy11 – petrecareata mica te stiam, dar masochista nu.... auzi sa conduci pe furtuna.....
Iar pentru ca ai pomenit de Monte Carlo.... pe mine nu mai ia nimeni ? Macar in portbagaj in locul rotii de rezerva......
O zi superba va doresc... si racoroasa, of course !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
angy11 spune:
Darael,pai de un' sa stiu ca se pune furtuna,nici cand am plecat eram toropiti de caldura.
Pozeee!