Muzicieni DC (4)
Raspunsuri - Pagina 12
angy11 spune:
Monica,nu-i acolo,suntem doar 3 din clasa pe colegi.ro
Pe restul stiu de unde sa-i iau,unii au fost la intalnirea anterioara,altii in vizita pe la scoala si vrand nevrand au dat de mine doar de ea nu am cum sa dau desi stiu unde e.
Sabina mi-a promis mai demult nr. de tel.dar de fiecare data ne-am luat cu altele si am uitat de nr si eu si ea.
monica-elizabet spune:
dar nr de tel al sabinei il ai?
o prietena-mamica de la nov-dec 2004 il are sigur...gandacelu(nu a mai intrat de multishor pe la noi)poate reusesti sa dai de ea pe undeva si-ti da nr sabinei
va
monica
monica-elizabet spune:
ce mai faceti fetele, nu mai zice nimeni nimik?
abia v-am gasit pe peg 4
noi am fost azi la zoo si astia mici au fost super multumiti si fericiti
activitate muzicala ioc
monica
angy11 spune:
Noi am fost toata familia la ziua unei colege de-a lui Dany,a fost aproape toata clasa.fata si-a tinut ziua in Localitatea Izvin(langa Timisoara),unde a existat pe vremea lui Ceasca o herghelie de cai,din cate stiu foarte renumita in lume,au mai ramas vreo 300 de cai,e tot ce au putut salva cei de acolo,pt. ca intentia a fost de a o flimenta,sau ma rog afaceri de-a le guvernantilor nostrii din 90 incoace.
A fost misto de tot,asa cum m-am asteptat,abia astept sa repetam figura,de data asta pe cheltuiala noastra,nu pe post de musafiri.Am vazut herghelia,pt. prima data,copiii s-au balacit la greu,au mei sunt arsi,i-am dat cu crema,sper sa doarma la noapte.
Caii sunt superbi,copiii au calarit pe un ponei,a fost o zi memorabila pentru ei,iar noi parintii ne-am bucurat ca ne-am reintalnit.
Am facut zeci de poze,cele din interiorul fermelor n-au iesit grozav,ca nu era lumina adecvata,acum seara nu mai sunt in stare sa suport Yahoo-ul sa incarce poze,dar am sa le pun cat de curand.
Pupici la toata lumea!
monica-elizabet spune:
angy, ce caluti frumosi,ce pesiaje, ce bazin, ce tort frumos a avut raluca si ce de copilashi...acum m-ai convins daca mai era nevoie ca a fost super fain...chiar trebuie repetata experientza....
vreau si ioooo
pupici si numai bine...copilashii mei cam tusesc dar sper sa-si revina repede
monica
angy11 spune:
Monica,ai dreptate si eu am fost uluita de tot ce am vazut si de tot ce sa intamplat acolo.Superb!Pacat ca statul care patroneaza acea hergelie lasa caii sa moara de foame si frig,ei tot superbi arata deoarece sunt ingrijiti cu multa dragoste de lucratorii de acolo.
Le doresc multa sanatate puiutilor tai,sa-si revina repede!
monica-elizabet spune:
vreau si iooooo
http://www.evenimentulzilei.ro/article.php?artid=266192
angy, saru' mana de urari, acum chiar sunt muuult mai bine astia mici, alex nu mai tuseste nici un picutz si ruxi doar putin dimineatza pe la 6(adica exact cand am somnul mai dulce). zilele astea le-am scos piscinutza in curte si s-au jucat f frumos, azi am fost la parcul de distractii...dar tot nu pot sa "inlocuiesc" orele de gradinitza...alex tot ma intreaba mereu...cand incep gradinitzaaaa????
voi ce mai faceti? cum mai petreceti vacantza?
va pup
monica
angy11 spune:
Monica,eu acu is prinsa cu nunta cumnata-mii,e sambata,ne agitam la greu,sper sa iasa fain.
Pussy!