Mamici de sept-oct 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
anangel_lexi spune:
Off, inni, imi pare tare rau ca ti-a revenit sangerarea. Sper sa fie de foarte scurta durata!
microbu, bine ai revenit printre noi. Imi pare rau ca a trebuit sa treci printr-o astfel de spaima, dar totul e bine cand se termina cu bine. Sunt sigura ca bebele tau e perfect sanatos.
Eu astazi ma simt foarte deprimata...nu stiu ce am si nu reusesc deloc sa ma mobilizez. Mi-e teama sa nu-l afectez pe bebe...offf 
21+ & 80% 
I wish I were an angel...
Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png
microbu spune:
Multumesc mult,anangel lexi.
Da acum suntem f bine, am trecut si de starile de rau si mi-am recapatat energia. Am simtit si primii "fluturasi" la 16sapt...ce sa mai ...fericire maxima.
Acum astept rezultatul la triplu test. Sa speram ca emotiile au luat sfarsit.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/microbu_microbu/album?.dir=4360re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
inni spune:
Io sunt bine acum. M-am necajit ca nu ma asteptam, mai bine spus nu ma mai asteptam la asta.Am avut dureri azi-dim in somn..am simtit asa usor...dureri ca la ciclu, dar usoare..probabil ca am avut iar contractii si din cauza asta. Iar No-Spa o cam rarisem in ultima saptamana tocmai pt. ca ma simteam mai bine si m-am gandit eu sa mai reduc din pastile.
Iar de sunat la doctor nu mai sun. Pt. ca tot acelasi lucru o sa-mi zica adica sa stau in pat si sa iau no-spa si sa beau apa.
Daca pana acum nu-mi era, acum imi este foarte clar ca statul in pat la care s-a referit doctorul inseamna sa ma ridic doar pt. a merge la toaleta si la masa.
Iar sangerarile mele nu sunt ca la ciclu.Doar cand am facut pipi.Si de atunci m-am mai dus de 2 ori si nu au mai aparut.
Ma enerveaza ca nu le am pe-astea cu tricotatu'...ca cred ca umpleam un dulapior pt. bb ![]()
Va pup pe toate, am vorbit pe messenger si cu cri19 si cata_adr...le pup si pe ele.
Eu am plecat sa ma internez in dormitor ![]()
Inni 22+
ramomar spune:
inni draga ai mare grija cu sangerarile, cel mai sigur e sa suni medicul sau chiar sa mergi sa te vada...iti doresc multa sanatate si capu sus ca totul va fi ok
microbu ma bucur enorm pentru tine si bebic ca sunteti bine. cum de ti-ai facut testu pt CMV, din proprie initiativa sau a observat ceva medicul care te supravegheaza?
intreb si eu pt ca am o cunostinta careia fetita i s-a nascut cu CMV (l-au descoperit abia dupa nastere, cand bebe avea 3-4 luni) si nici nu-i bine de povestit prin cate au trecut bietii parinti, dar si bebe la ce tratamente a fost supusa
angel_lexi capul sus, nu ai de ce sa fii deprimata, gandeste-te la puiutul din tine si ai sa vezi ca iti vine zambetul pe buze![]()
cricrimi-a parut bine ca am vb si pe mess, sper sa mai vorbim cat de repede si cat mai multe
va pupic
19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos
gripo spune:
Salutare burticutze!
PUFYMIC, felicitari, in primul rand ca e bebe sanatos, si apoi ca e baietzel, desi, sunt sigura, ca si o fetitza v-ar fi facut la fel de fericitzi!
BBRALUCUTZA, cu sexul eu stau prost inca de la inceputul sarcinii, din cauza unor sangerari, si a unei interdictii toatale de sex. Acum nu mai am interdictie, dar, pe langa jena pe care o simti si tu, si care e absolut normala, eu mai am si niste dureri, de parca as avea inauntru niste ace. Asa ca, desi dorinta exista, cand sa fie si placere, ia de unde nu-i. Dar tati a inteles, si... mai rarutz.
MICROBU, bravo tie ca nu te-ai lasat prada disperarii si ai luptat pentru bebelul din burtica. Esti o luptatoare, si sunt convinsa ca totul o sa fie perfect cu bebe nazdravan.
INNI, imi pare rau de sangerari, suna-l pe dr., si sincer ma indoiesc sa fie ceva cu bebe la varsta asta, dar nu poti sta asa, cu mainile in san. Iti tin pumnii sa fie bine.
CRI, uite ca stiu eu ceva pentru scoaterea apei din tesuturi, care nu e contraindicat in sarcina, dar usuca pielea rau (asta, in schimb, se rezolva cu o crema, ceva). Te duci la piata si cumperi o varza, sau o rogi pe vanzatoare sa-ti dea doar primele foi ale verzii. Le storci putin cu o sticla, acasa, sa iasa putina zeama din ele, si le infasori cu o carpa pe picioare, seara, la culcare. Iti garantez ca rezultatele sunt miraculoase. Succes!
Acum, legat de miscarile lui bebe, ca pe mine asta ma stresa. M-am interesat si dr. a ras de mine, cand i-am explicat ce simt. Pe scurt, NU ai cum sa simti lovituri din acelea puternice, ca la sfarsitul sarcinii, dar nici fluturasi. E normal sa existe si zile cand nu-l simti, acum. Cel mai bine il poti urmari dupa lovituri, de-abia de "PRIN" luna a 6-a, asa a zis.
In cazul in care dr. vostri nu va recomanda o echo in luna a 7-a, sa stiti ca e fff imporatnt sa o faceti singure, pentru ca atunci se intoarce beb si exista riscul dublei circulare de cordon, care stiti si voi la ce duce. Nu mai e nevoie atunci de un echo performant, ci doar unul cu doppler. Daca intereseaza pe cineva, si poate ajunge pe la parcul Tineretului, e o policlinica cu plata, unde o asemenea echo 2D cu doppler, costa 600.000.
ANANGEL_LEXI, deprimarile sunt si la mine prezente, nbu astazi, ca m-am mai interesat de miscarile lui bebe si mi-au iesit gargaunii din cap. Dar ia si tu un acid folic, care e si-asa bun in sarcina si oricand, si care ajuta si psihicul, iti ridica moralul.(cine nu ma crede, sa citeasca prescriptia).
Va pup pe toate si sa auzim numai lucruri bune!
20+ 90%
martha78 spune:
Lexi, nu mai fii deprimata, te rog, uite un pupic ca sa-ti treaca ![]()
Microbu, ma bucur ca sunteti bine!!!
Gripo, fff ieftina ecografia de la parcul Tineretului, un adevarat chilipir, acum depinde si de cine o face
roxanae spune:

Multumesc pt. raspunsuri Raluca si MamiLili.Intre timp am descoperit de la ce este- eu am o sinuzita mai veche si cred de aici si problemele mele, insa cum am descoperit nu am sa descriu ca nu este prea placut.
Si nasul infundat este una din cauze, oricum merci si sunt fericita ca am scapat de stres incepuse sa-mi vina in minte tot felul de scenarii aiurute.
Inni imi pare rau ca iar sangerezi, eu cred ca este de la placenta.Parca tu spuneai ca este jos inserata( la mine asa este), insa eu nu am mai sangerat.Atunci cand mi se intampla descopeream sangele tot pe hartia de la baie.Eu stau mult asezata,nu merg la servici, nu ridic nimic mai greu de 1kg si fac in continuare tratamentul de sustinere a sarcinii.
si multa sanatate.
Mephala ce baietel superb ai, de fapt are cu cine semana.
Pufymic felicitari pt. baietel.Sa fie sanatos si sa va umple viata de lumina ca si Alesio.
Floricika si Roxana multa sanatate si 
Raluca la capitolul
voi stati bine.Eu am interzis de la inceputul sarcinii pana la sfarsit din cauza nasterii premature la fetita si a sarcinii pierdute mai inainte.
Microbu bine ai revenit.Eu zic sa stai linistita si sa nu te mai stresezi.O prietena a mea in Franta a intampinat aceleasi probleme iar acum a nascut o fetita sanatoasa si frumusica foc.
si sarcina usoara.
la burtici.
Roxana
+ Diana
4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea
adameasca spune:
Aha, deci is singura care sta bine la capitolul
, cel putin de vreo luna incoace. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
mephala30 spune:
Roxanae, multumesc.
Si Diana e frumusica foc. Vad ca doarme cu un huski. Si Iustin tot cu el adoarme, dar leganat si doar la pranz. Seara adoarme la bibe.
Gripo, multumim de sfatul cu varza.
In cazul in care voi avea nevoie, spre finalul sarcinii, voi apela la el.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Ignatica spune:
Inni
din partea mea, hai sa speram ca nu e ceva foarte grav cu sangerarea asta. E cel mai sigur sa stai la pat zilele astea.
Am si eu o intrebare: din ce saptamana sunt sanse ca fatul sa supravietuiasca in cazul in care se naste prematur ?
Va pup,
Ignatica
23+