Mamici de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mie iar mi s-a intamplat ceva. Dupa kk de dimineata am vz....din nou...sange pe hartie.La a doua stersatura in zona vag. nu era nimic, dar la anus mai era putin.Nu am avut nici o durere.Dar tot nu sunt convinsa ca e de la hemoroizi..ca ma gandesc ca poate s-a intins de la vagin.

Nu am probleme cu constipatia.

Parca erau fete care au mai patit asa cu celelalte sarcini.Spune-ti-mi si mie daca aveati dureri sau pur si simplu aparea sangele.Ca nu stiu ce sa cred.

De stresat nu sunt stresata...ci mai repede curioasa sa vad ce mi se mai intampla

Va pupic

Inni 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Inni, sunt prin zona si-ti spun ca eu n-am avut astfel de 'probleme' la prima sarcina. Nici acum nu am.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Pai poate tu nu Mephala30 dar parca stiu eu ca mi-a zis cineva dar nu mai stiu cine cand ma vaitam de sangerari, ca pot fi de la anus, ca si "ea" a patit asa. Dar nu mai stiu cine era persoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Inni uite iti raspund eu. Si eu am hemoroizi si de la inceputul sarcinii am avut probleme si chiar sangerari. Nu de mult am avut iar o perioada nasoala cred ca a fost o fisura si sangeram zilnic la anus dupa KK chiar daca nu eram constipata si nici nu ma durea. Este normal la unele gravide mai ales in trim.II si III. Am mai folosit din cand in cand un unguent de la farmacie. Posibil sa fie si la tine mai ales daca esti un pic mai sedentara in perioada asta daca trebuie sa stai mai mult in repaus. Bea multa apa si poti folosi si unguent dupa igiena locala, dar cred ca lucrul asta il stii tu mai bine decat mine.

Pupici

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Multumesc Vauva ca mi-ai raspuns...da, stiu ce ung sa folosesc.
Eu stiam ca la hemoroizi ori e durere ori constipatie ori si una si alta.Si cum la mine nu era nimic mi s-a parut ciudat.

Dar daca este sa am din cand in cand sangerari ..si pe aici...asta e...trecem si peste asta. Traim si cu ele afurisitele..

Inni 22+

Mergi la inceput

Alarma falsa.
E de la vagin.
Imi vine sa urlu.

De ce nimeni nu-mi spune care e cauza, nici un doctor, nici un ecografist??!!!.Nu se vede nimic pe nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

offff, inni cat de rau imi pare. poate ca nu-i nimic grav, dar macar stresul tau, si tot te afecteaza! mai iei tratament de sustinere?

raluca 21+

album yahoo
album webshots
varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

PUFYMIC felicitari pt. baietelul sanatos din burtica
INNI imi pare rau ca au reaparut sangerarile;suna-l pe Badiu si vezi ce zice.
RALU nici eu nu stau prea bine la cap. sex.Cand se intampla e ft. bine,dar si mai bine e ca se intampla ft. rar,ca mi-a scazut " dramatic" apetitul .Tre' sa fiu descantata bine inainte (vezi preludiu) ca sa fiu convinsa la ceva actiune.Noroc ca nici tati de bebe nu se mai da pe branci s-o faca de cand i-a tras fetita cateva suturi in palma.A constientizat si el mai bine cred ca am o chiriasa in burtica si nu prea-l mai trage ata la prostioare cu mamica.
ADAMEASCA,MEPHALA,PUFYMIC multumesc pt. raspunsuri, cu toate ca speram sa veniti cu idea salvatoare:ia asta si trece.Si dr. mi-a zis ca mare lucru nu e de facut,ce stiam si eu si mi-ati zis si voi;speram la ceva gen Furosemid,sa scap repede de lichid,dar se pare ca n-am noroc.

Va pup si sa auzim numai de bine.
20+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Inni, incearca sa stai linistita si in pat cat mai mult daca esti sigura ca-i de la vagin si ia legatura cu medicul tau
Ai si alte simptome? Mi se pare un pic ciudat sa apara asa fara dureri..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Felicitari pt toate gravidutele si bebeii lor!

Trebuie sa-mi cer scuze fata de voi ca nu am mai intrat, desi am citit TOT ce ati scris.
Am avut o perioada mai neagra si plina de neincredere si citind despre dramele celor care au iesit din subiectul acesta sunt alaturi de ele, stiu exact ce simti cand medicul iti spune ca bebe are o problema si malformatii si asta este si motivul pt care am preferat sa nu mai scriu aici pana nu stiu exact cum stam , eu si bebe.
Se intreba cineva mai demult ce-om mai face noi cele care nu mai scriem pe forum, cred ca pufymic (sper sa nu ma insel. Multumesc mult pt ganduri, cred ca asta m-a facut sa revin totusi.
Pe scurt povestea mea este ca rezultatul analizei CMV imi iesise pozitiv. Si asa a inceput drama, calvarul, au inceput mii de intrebari si griji. Medicul ne-a spus ca sunt 50% sanse ca bebe sa fie bine dar 50% sa aiba malformatii grave; practic ne-a cam spus sa alegem: intrerupere sau malformatii grave. Am plans de am rupt amandoi, apoi am inceput sa caut disperata ORICE informatie pe internet despre CMV si riscurile infectiei. Cu greu am gasit detaliat pe un site din usa cum ca rezultatul analizei facute cu un anumit aparat (eu am facut la Medlife cu ap ELISE) poate fi influentat de anumite modificari ale organsimului si sa fie un FALS raspuns pozitiv. Am sunat imediat medicul, a spus ca da este posibil si am reluat analiza la Medsana (acum vad si eu si realizez diferenta de pret intre anumite laboratoare!) si minunea a fost ca a iesit negativ.
Dar medicul a ramas cu un semn de intrebare oarecum, urmand sa urmarim f atent evolutia bebeului si mai ales craniul.
Acum dupa atatea suparari si temeri pot spune ca am trecut cu bine peste tot, suntem f bine si noi si bebe care se dezvolta extraordinar de bine , chiar este mai mare cu 2sapt decat varsta reala (prin masuratori, diversi parametri etc).
Cam atat.
Va multumesc oricum pt toate informatiile f utile pe care le gasesc zi de zi aici, pe forum.

17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/microbu_microbu/album?.dir=4360re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput