Mamici de sept-oct 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
eloise spune:
Pufymic felicitari pentru baietel! Sa fie sanatos si la fel de frumos ca Alesio!
Eu azi am fost sa 'donez' singe pentru triplu test, pur si simplu nu aveam liniste daca nu-l faceam... iar acum, desigur, nu mai am liniste pina nu aflu rezultatul. Pe care-l voi primi miine pe la 5. M-am si mirat, pina acum toate fetele spuneau ca au de asteptat cam o saptamina pentru a afla rezultatul asta, si mie mi-au zis ca miine-i gata?!? E drept ca am fost si la un mic laborator particular din preajma, si poate nu-s aglomerati. Si pe de alta parte, e vb de detectarea unor hormoni in singe, de ce-ar dura mult, nu?
Eloise
16+ cu 
Virsta bebe
martha78 spune:
Pufymic, felicitari pentru baietel!
Ralukutza, la capitolul
si eu stau prost, dar nu de cand misca bebele, ci mai de la inceputul sarcinii
si e tare greuuu..restul fetelor cum va descurcati??
22+
ramomar spune:
chiar ca e nasoala treaba cu kg la mine..
am incercat sa pun pozele din nou, sper sa sa vada de data asta, daca nu "ma dau batuta" azi si mai incerc de acasa, trebuie sa si muncesc..un pic, nu mult ca strica![]()
va pupic
19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos
AndraPG spune:
Pufymic, felicitari pentru baietel, sa fie sanatos, voios si sa va bucurati de el!
APoianschi
ramomar spune:
ralukutza si martha78 si eu stau cam prost la capitolul
, dar nu am renuntat totusi, nu mai e ca inainte, dar sotul meu ma intelege, sper sa fie asa pana la sfarsit...de fapt, el a cam preluat toata munca si in casa (aspirat, spalat vase, chiar facut mancare, etc) mai ales in primele luni cand imi era foarte rau si ma simteam tare obosita
lasa ca o sa ne vina si noua pofta din nou![]()

19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos
Vauva spune:
Pufymic felicitari pentru baietel.Hi, hi soacra cu 2 nurori
. Parca si Mephala tot baietel va avea, nu? Sa va traiasca si sa fie sanatosi ca de frumosi sigur o sa fie! Sa vedem Adameasca cu ce vesti vine fetita sau baietel?
Mai fetelor si eu stau rau la capitolul sex inca de la inceputul sarcinii
. Am noroc ca am un sot tare intelegator.![]()
Mie nu mi-a aparut nimic pe la tzitzi, nu iese nimic chiar ii bine astupat, asta inseamna ca eu nu o sa am laptic pentru bebe sau poate vine mai tarziu?
Pupici
23+
http://community.webshots.com/user/Vauva101
nicolstoy spune:
Pufymic FELICITAAAARIIII!!!! Sa fie sanatos si sa fiti fericiti cu totii!
S-au scos, atat Alesio al tau ,cat si Vladutul meu ca or sa aiba fratiori.Si noi la fel....![]()
![]()
Sa vezi viata cu trei barbati in casa ![]()
![]()
Una peste alta pt pitici va fi minunat,vor vorbi aceeasi limba, ca sa zic asa (masinute, fete
,o sa stam cu matura dupa usa ![]()
![]()
,glumesc...)si asta e tot ce conteaza nu?
Ralukutza , senzatia de : "e bebita intre voi" ti-o inteleg perfect (am avut-o si eu putin la prima sarcina),dar crede-ma ca e numai o senzatie.Nu ii faci rau galustii in niciun fel,totul depinde de mintea noastra.Noi radem ca ,de obicei,parca e un facut, dupa
incepe si bebe sa dea semne active (asa am patit si cand eram cu Vladut in burtica
) ca si cum ar zice:"baii,ce-i distractia asta pe capul vostru?" ![]()
![]()
![]()
![]()
Nicol
20+
si Vladut (3***)
POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie
mephala30 spune:
Nicol, Ioana, vom deschide un nou club: 'soacrele cu 2 nurori'.
La capitolul sus pomenit, subscriu majoritatii. Asta e...
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Ignatica spune:
Pufymic felicitari pentru baietel si multa sanatate.
Vauva nici la mine lapticul nu da semne, sfarcurile sunt parca ceruite, dar eu nu imi fac griji.
La capitolul
noi ne descurcam mai greu inca de la inceputul sarcinii. In primele 4 luni starile de voma iar acum miscarile bebelului de care noi ne rusinam + o incomoditate parca + oboseala ( si eu si sotul lucram aproximativ 10 ore pe zi, la birou ce-i drept, dar pentru mine e foarte obositor deja). Asa ca, mai rarutz, ca-i mai dragutz si cu multa grija.
Va pup,
Ignatica
23+