Mamici de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Deh, ce nu face sarcina cu omul....!
Ca la postarea anterioara am vrut sa dau "raportul".....dar am uitat!

Deci am 55 kg(adica cu 3 in plus de la inceput), placenta e fixata posterior, cordonul inserat bine pe placenta, lichid amniotic in cantitate normala, bb dezv. normal,....nu mai stiu!
Poze abia avem una ca iarasi i-a tremurat mana lui Ovi!

Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Mephala te-ai prins!De Diana ziceam!

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ioana, ai fost la eco morfologica? Cat te-a costat?

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

Felictari Pufymic pt. baietel...sa fiti sanatosi si fericiti.

Alexia - programul de la Institutul de Hematologie este: Luni - 8-15; marti-joi: 8-10; vineri 8-14 pt. rezultate!
Si eu va trebui sa ajung si cred ca luni ma duc.

La noi totul e ok, seara il simt cum se agita si cateodata si ziua. In rest...nu m-am umflat inca, dar de ingrasat mai m-am ingrasat. Am luat aprox. 4kg. Burtica incepe sa prinda contur si ma bucur.
Sapt. viitoare voi sta in concediu si sper sa ma odihnesc mai mult. In rest..astept si eu eco de la 20 aspt. ca sa vad ce mai face micutzul ca tare dor imi e sa-l vad.
Pupici la toate

Cata + puiutul din burtik :)
17+
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Cata multumim!Si voi sa fiti sanatosi!

Carmen da, la eco morfologica am fost.Iar de costat ne-a costat doar drumul ca medicul meu nu a vrut sa ia bani de la noi(cu toate ca mergem la cabinet), si chestia e ca deja e a doua oara cand face chestia asta si deja incepem sa ne simtim aiurea.........ma tot gandesc ce cadou sa-i facem ca merita(nu fiindca nu mi-a luat bani pt consultatii ci pentru cum s-a comportat cu noi la sarcina cu Alesio, la nastere si cum se comporta si acum).

Pupici!

Pagina Alesio
Poze Yahoo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pufymic

Carmen da, la eco morfologica am fost.Iar de costat ne-a costat doar drumul ca medicul meu nu a vrut sa ia bani de la noi(cu toate ca mergem la cabinet), si chestia e ca deja e a doua oara cand face chestia asta si deja incepem sa ne simtim aiurea.........ma tot gandesc ce cadou sa-i facem ca merita(nu fiindca nu mi-a luat bani pt consultatii ci pentru cum s-a comportat cu noi la sarcina cu Alesio, la nastere si cum se comporta si acum).

Da, medici ca el mai putin intalnesti....

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

fetelor voi stati bine cu kg, chiar foarte bine pot sa zic
eu am pus deja 10 kg si nu stiu cum, pentru ca nu mananc mai mult ca inainte. si acum daca pap o supa, felul 2 nu-l mai pot manca....dar de ingrasat m-am ingrasat
am pus si eu cateva poze(diverse)ce am avut in PC-u de la serviciu, inca nu am pus cu burtica, acelea o sa le pun de acasa
va pupic

19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos

Mergi la inceput

Ramomar, da, cam neplacuta treaba cu ingrasatul.
Pozele nu se vad.

Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna dimineata!

in primul rand felicitari pufy! o sa ai un baiat frumoooos! la cat e de frumusel alesio, nii n-are cum altfel...cat despre burtica, ce sa mai zic? super! nu-mi vine sa cred cat e de mare! si frumoasa! sa fiti sanatosi si fericiti! aa, si sa fii o soacra buna...ca se ingroasa gluma cu doi...

ramomar, nu se vad pozele! cred ca trb sa faci albumul public!

vad ca la majoritatea va curg sanii! am avut si eu o vaga senzatie acum mult timp (2 luni...), dar a fost clar doar o senzatie, ca acum am incercat sa strang de mamelon, si nimic! nici pe haine, sutien urme...dar cred ca nu trb sa ma ingrijorez, cum zicea si try...

bobocu' meu e in continuare f activ...imi da niste sutuletze...de mama-mama! si apropos de asta: trb sa va pun o intrebare mai delicata. voi cum stati cu ? ca eu de cand a inceput sa miste asa mai tare (1 sapt si ceva), ma inhib tare si nici nu ma pot gandi la asta...mai ales ca misca tare seara? voi ati patit ceva asemanator? poate la sarcina anterioara? e tare frustrant...adica fizic, sunt ok, dar nu ma lasa inima...parca ar fi si el intre noi si...nu pot! sper ca e doar o faza pana ma obisnuiesc...

va pup!

raluca 21+

album yahoo
album webshots
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20060909/dt/7/k/b4fb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Heiiiii burtici si bebici. Vad ca se inmulteste numarul acolo la fetite si baietei.

Pufymic iti doresc un bebe sanatos, mancacios, dormicios si nu in ultimul rand la fel de frumusel ca fratiorul lui.

Floricika imi pare rau pt ce ti s-a intamplat si ...dar daca dr ti-a spus sa nu iti faci probleme, inseamna ca e ok, nu te speria ...si odihneste-te mai mult.

Referitor kilograme...eu credeam ca acum o sa fiu mai pofticioasa si mai mancacioasa ca ianinte, imi si faceam probleme, insa desi nu am avut greturi niciodata si nici nu am vomitat, se pare ca am cu 3 kg mai putin decat inainte de sarcina (cu tot cu burtica ). Asta cred ca se intampla pt ca acum ma satur mult mai repede ca inainte, seara nu mai pot sa mananc asa mult, iar in fiecare dimineata v-am spus ca beau o halba si jumatate aproape de suc natural de grapefruit si portocale. Dr mea de familie mi-a spus ca s-ar putea ca asta sa imi accelereze metabolismul. Intentia mea era de vitamine nu de slabit... dar stiu ca voi recupera de acum incolo...mai ales ca o sa imi dea si vitamine ...

Si inca ceva...intr-adevar beti multa apa, ca face ff bine si la digestie si pt tot...

Va pup si aveti grija de voi

19+

Itzy-Bitzy

Mergi la inceput