Mamici de sept-oct 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 2
cri19 spune:
Si nu in ultimul rand:
FELICITARI AIDA

!!!!!Bebe sanatos si refacere rapida.Te asteptam cu impresii despre nastere.
Sa auzim numai de bine.
20+
cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn
pufymic spune:
Veste mare!!!!! O sa avem un
!
!Sanatos speram
.....ca pana acum e crescut bine(vorba doctorului
)!!!!!
Pupici si revin maine dupa ce dorm un pic(acul am ajuns de la Cluj!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
adameasca spune:
Pufy, felicitari!!!!!! Na, o sa te impiedice se masinute prin casa pana la pensie. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
adameasca spune:
Cri, nu-i grozav daca retii apa de acuma... Eu am retinut la greu in prima sarcina, dar dupa 7 luni jumate. Dupa ce am nascut m-am dezumflat 8 kg in 3 zile.
Iti dai seama ce incantare ca mi-am vazut gleznele dupa luni.
Nu e voie Furosemid. Nu prea e voie nimic.
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
ionica spune:
PUFYMIC
SA VA TRAIASCA PUIUTUL SI SA FIE SANATOS SI MANCACIOS!!
Lasa ca urmatorul o sa fie fata ai sa vezi!!!
FELICITARI
Noi mergem vineri la Gineco sa vedem ce este,fata sau baiat, desi am cumparat hainute doar pentru baietei asa de frumoase sunt !!!
Daca vom avea fata ti le fac cadou PUFYMIC!!!
Eu nu prea am timp sa vin pe forum,la magazin nu am pus internet ca stau vanzatoarele on line
si nu se ocupa de clienti!!!
Saptamana asta una din vanzatoare m-a anuntat asa din senin ca "nu mai are chef sa muceasca" si sunt in plina activitate de recrutare de forte noi.
Am stat prea mult in picioare zilele astea si umflata ca un balon!
Capitol kg; constat 7kg in plus si mi-a disparut orisice chef de gluma!!!
Burtica creste asa de repede iar puiutul meu este foarte vioi!!
APropos, voua va curge ceva din sani???
Hai va pupic si sa aveti grija de voi.
20
mephala30 spune:
Ioana, felicitari pentru
. He, he, he! Inca o soacra cu 2 nurori...V-ati gandit la un nume?
Ionica, s-a mai discutat despre curgerea sanilor.
E ceva normal.
Cricri, singurul remediu pentru dezumflarea picioarelor (cat de cat) este sa stai cu ele mai ridicate decat restul corpului. So, stai intinsa, cu vreo 2 perne (paturi) sub picioare.
Ultima saptamana de sarcina la Iustin am fost internata in spital din cauza retentiei de apa. Eram umflata rau. Si nu mi-au facut nimic, doar ce ti-am spus. A, si regim fara sare.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
ramomar spune:
pufymicFELICITARI PENTRU PUTZURUCA,
SA VA TRAIASCA si SA VA UMPLE ZILELE DE FERICIRE (AMANDOI), am vazut in poze ca mai ai un baietzel super frumusel. Sa-ti traiasca amandoi

tasiaam vazut poze si cu tine, ai niste ochi superbi! m-am uitat un pic la ei, daca iese si bebicul meu cu ochi albastri..![]()
am sa incerc sa pun si eu niste poze, sper sa reusesc caci inca "imi cam prind urechile" pe aici
draga inniaseara am incercat sa-ti urmez sfatul: am stat intinsa pe spate si am urmarit burtica, dar eu nu am vazut decat miscrile de la bataile inimii...se pare ca bebe meu e puturos![]()
pupici la toate mamicile si burticutzele

19+
pufymic spune:
Neata fetelor!
Deja mi-a dat desteptarea Alesio, asa ca o sa recuperez somnul pierdut dupa-masa(ca pe drum nu am putut dormi)!
Cri
! Nasol ca au aparut edemele deja
....cred ca stii ce trebuie sa faci: mancare fara sare, sa bei apa multa(ca favorizeaza o mai buna perfuzare si a rinichilor si o drenare mai buna a edemelor), sa nu stai picior peste picior cd stai pe scaun(impiedica o circulatie buna a sangelui), sa stai intinsa cat poti de mult si cu o perna(cat mai mare
) sub picioare(eu le tineam pe pereti).
Tasia noi avem la mamici din Arad o graviduta care a alaptat si dupa ce a ramas insarcinata(o sa o intreb dc mai alapteaza inca sau nu-ea acum are cam 34 sapt de sarcina-parca
), iar bebele ei e destul de mare(aproape 2 ani). E medic si zicea ca a citit si s-a informat si cica alaptatul peste sarcina e ok si se incurajeaza sa se continue pana la nastere si dupa aceea sa-i alaptezi in tandem
.....deci se poate!![]()
Try si Alesio ma musca cand il alaptam, cu toate protestele mele(la muscatura) dar am continuat pana la 1 an si 2 luni sa-l alaptez ca atunci am simtit ca e cazul sa ne oprim....si nu regret!
Ignatica durerea de care zici poate fi vreo intindere musculara. Incearca cu masaj poate iti trece!
Suntem tare fericiti!
....nu stiu de ce
....adica si dc era fetita la fel de fericiti eram(si poate ne face vreo surpriza cand iese
....)!Suntem bucurosi ca e sanatos ingerasul mic!Asta e ceea ce conteaza cel mai mult!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
pufymic spune:
Ionica lasa mai hainutele acolo puse bine ca dc acum nu e fetita va fi urmatorul la voi!
Si mie imi picura cateodata sanii(e normal), dar ma bucur
....ca sper sa am iarasi lapte muuuuuuuuuuult!![]()
Mephala
si multumim de incurajari
!Soacra cu 2 nurori zici?
....inca nu ne-am gandit la nume....negociem
!
Ramomar de ce nu-ti faci un album pe yahoo photos?Ca e mai simplu
....iar dc ai nevoie de ajutor, striga
!
Multumim de felicitari si de complimente....stiti la ce ma gandesc eu acum?Cum va arata bb mic
!Oare tot blond ca Alesio?
......asta in lipsa de alta ocupatie cred
!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
mephala30 spune:
Ioana, in explicatiile pe care le-ai dat Tasiei faci referire la DianaR. Asa-i? Are aproape 37 saptamani de sarcina si suntem in aceeasi grupa a mamicilor de mai-iunie 2004.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin