Mamici de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Ignatica, pai din saptamana 28-a, dar sa speram ca tinem sarcina mai mult de atata
Fetelor, voi mai luati utrogestan, ca eu inca mai iau si m-am saturat de el

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MARTHA78, daca stau si ma uit la pret si ma gandesc ca in luna a 7-a fac aceasta echo mai mult pt dopller, nu mi se pare ieftin deloc, iar in ceea ce priveste faima dr. care iti fac echo, e de discutat. Insa si o consultatie banala la medic, care are si echo in cabinet, tot cam atat te costa, si te mai si consulta in banii astia, deci... nu, nu mi se pare ieftina, si nici indoielnica.

MEPHALA30, cu multa placere, si daca mai pot si altadata.

IGNATICA, din saptamana 33, la noi in tara, "ca sa zica si neonatologul ca scoate un om din el", am citat din dr. Acum, mai e si dupa cum vrea Dumnezeu.

20+ 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Gripo, mi s-a parut ieftin spre deosebire de alte ecografe, eu sincer n-am gasit pana acum asa tarif si mi se pare super bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetelor,
Dupa atata timp de pauza (la scris, ca de citit va citesc zilnic), iaca ma bag si eu in seama.
Pufymic, felicitari pentru baietel, va doresc multa sanatate!
Si eu am fost ieri la eco morfo si se pare ca avem baietel, asa ca te rog, pufymic, trece un carucior bleu si in dreptul meu, apropos cum fac sa-mi apara si mie semnatura si caruciorul asta bleu, ca nu ma pricep, dar daca ma invata cineva..........
Cum procedez sa primesc si eu parola? Multam frumos.
Inni, sper sa-ti treaca sangerarea, ca tare nasol trebuie sa fie, bebe e ok, dar cred ca da psihicul peste cap o sangerare de genul asta.
Felicitari burticilor care si-au simtit bebeii miscand, eu inca astept, am rabdare.
Nici noi nu stam bine la capitolul , mai ales ca pana la 14 sapt am avut interdictie de la dr. T, ieri l-am intrebat si a zis ca e ok, dar cand a auzit sotul, a zis ca ii e cam teama , dar il dau eu pe brazda, nu ca as fi impatimita, dar macar poate scap de visele alea erotice care incepusera sa ma napadeasca
Ignatica, poate o sa ne ajute Dumnezeu sa ducem sarcina la termen, asa ca fruntea sus (cine vorbea )
Va pup, multa sanatate si scuze pt mesajul asta asa lung, dar ma iertati voi, ca nu am mai scris de mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danip spune:

Buna fetelor,
Dupa atata timp de pauza (la scris, ca de citit va citesc zilnic), iaca ma bag si eu in seama.
Pufymic, felicitari pentru baietel, va doresc multa sanatate!
Si eu am fost ieri la eco morfo si se pare ca avem baietel, asa ca te rog, pufymic, trece un carucior bleu si in dreptul meu, apropos cum fac sa-mi apara si mie semnatura si caruciorul asta bleu, ca nu ma pricep, dar daca ma invata cineva..........
Cum procedez sa primesc si eu parola? Multam frumos.
Inni, sper sa-ti treaca sangerarea, ca tare nasol trebuie sa fie, bebe e ok, dar cred ca da psihicul peste cap o sangerare de genul asta.
Felicitari burticilor care si-au simtit bebeii miscand, eu inca astept, am rabdare.
Nici noi nu stam bine la capitolul , mai ales ca pana la 14 sapt am avut interdictie de la dr. T, ieri l-am intrebat si a zis ca e ok, dar cand a auzit sotul, a zis ca ii e cam teama , dar il dau eu pe brazda, nu ca as fi impatimita, dar macar poate scap de visele alea erotice care incepusera sa ma napadeasca
Ignatica, poate o sa ne ajute Dumnezeu sa ducem sarcina la termen, asa ca fruntea sus (cine vorbea )
Va pup, multa sanatate si scuze pt mesajul asta asa lung, dar ma iertati voi, ca nu am mai scris de mult timp.
Dani, 15 sapt + 6 z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, (si aici) felicitari pt.baietelul din burtica, sa fie sanatos!

Ralukutza, mersi ca mi-a trimis parola.
Am pus si eu pozele cu burtica in albumul cu burticile noastre.

Imi pare rau ca nu am timp sa va scriu mai mult, dar va citesc in fiecare zi.
Pupici!

Alina (21+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
poze gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Ramomar, la prima consultatie si totodata si prima ecografie medicul mi-a confirmat sarcina si mi-a dat de facut setul de analize gratuite plus altele cu plata (toxoplasma, listeria,CMV, clamidia, papanicolau si rubeola). Nu am intrebat cum, de ce, cat, pt ce. Le-am facut si le-as repeta de cate ori este nevoie.Cam scumpe dar....pt linistea noastra si sanatatea bebeilor...asta e.

Inni, am o prietena care este in 26sapt si a avut tot felul de complicatii din sapt 10.La inceput cu mici dureri (asociate cu fixarea lui bebe) dar si snagerari usoare, care insa s-au agravat.Initial era placenta prea jos, apoi s-a ridicat.
sa nu fie si la tine vb de asta, dar te mai speria sigur nu e ceva grav. Fii tare!

Gripo, Martha78 si Roxanae va multumesc mult pt incurajari. Am avut nevoie de multa putere sa raman tare pt bebe.

Sandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/microbu_microbu/album?.dir=4360re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

danip, ti-am trim un pm, sper sa-ti fie de ajutor!

alina, cu placere!

adameasca, ferice de tine! nici la mine nu-s probleme mari, dar ma cam streseaza...ca eu chef am, si ce chef..., dar cand simt loviturile alea puternice..., parca intentionat face bb...si ma enervez......da' ce sa fac?sotu', chitaie si el pe langa mine...dar o sa vina si zile mai bune...

multumesc fetelor care mi-au raspuns, si ma bucur ca nu v-a deranjat intrebarea mea...

a, vroiam sa va mai zic ca eu m-am hotarat sa nu intreb ce sex are bb! daca tot am stat pana acum, si abia la 23 sapt ajung la eco morfo...chiar imi doresc sa fie o surpriza! bb sa fie bine, si altceva chiar nu ma intereseaza! sper ca nu va suparati ca la mine nu va aparea niciun carucior in dreptul numelui de pe listuta...

raluca 21+

album yahoo
album webshots
varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Fetelor, ma alatur clubului "fara chef" la capitolul ...
Dar ma enerveaza cumplit treaba asta, nu vreau sa afecteze in vreun fel relatia cu sotul meu sau sa-l fac sa se simta mai putin important decat bebe sau nedorit. Adevarul este ca prefer orice altceva decat sex, parca sunt nebuna! Nu credeam sa mi se intample asta dar vad ca nici el nu prea mai vrea de cand a inceput bebe sa miste si l-a simtit, spune ca ii este frica. Deci daca se intampla 1 data pe luna .....ufff, mi se pare suficient . Dar poate odata cu recapatarea energiei vine si cheful de altadat'...
Sper ca nu v-am stresat cu atatea detalii, imi cer scuze.

Sandra

http://pg.photos.yahoo.com/ph/microbu_microbu/album?.dir=4360re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Inni off ce rau imi pare. Dar fii tare ca o sa fie bine pana la urma.

Ignatica eu am citit prin carti e drept ca de-alea englezesti sau americane ca un bebe poate supravietui de la 26 de saptamani. Dar e foarte important de aparatura de care dispune spitalul, medicatie si experienta medicilor. Dar sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem cu toate cu bine la termen!

Danip felicitari pentru baietel! Mai da ce de baietoi in grupul nostru. Au fetitele de unde alege

Pupici

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput