Mamici de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Va multumesc mult fetelor pentru raspuns. Si eu sper sa ducem toate sarcina pana la capat, dar intre timp ma rog sa ajungem macar pana la 28-30 de saptamani, poate asa avem o minima siguranta.

toate burticile, poate ne mai revine optimismul.

Ignatica

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicolstoy spune:

Fetelor in revista SANA de luna asta este un supliment sprecial: "Tu si bebelusul tau" unde sunt abordate subiecte ca:
-Bagajul pt maternitate
-Cateva sfaturi pt parinti
-Recuperarea dupa nastere
-Dezvoltarea bebelusului
-Solutia de rezerva:laptele praf
-Colicile au leac?
-Jucarii pt copii

Ma gandeam ca cineva poate vrea sa mai afle cate ceva.

Aaa si inca ceva, in perioada 31 mai-4 iunie,la Romexpo-Pavilionul 2,va fi KIDEX.Sincer eu la targul asta n-am reusit sa ajung niciodata asa ca o sa incerc de data asta.

Nicol 20+ si Vladut (3***)

POZE
NUNTA
www.vladut.myou.ro/model/page.html" target="_blank"> VLADUT fotomodel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74827" target="_blank"> Nascut pe 1 aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

MARTHA78,

IGNATICA, de unde atata pesimism? O sa fie bine, ai sa vezi!

DANIP, felicitari pentru bebelin. Sa fie sanatos si norocos.

NICOLSTOY, daca ai timp si chef, bineinteles, ar fi buna o lista cu bagajul pentru spital, pe care sa o punem in link-urile alea de inceput. Dar stii cum sa fie lista? Asa, cu liniutza si de la capat, daca intelegi ce vreau sa zic, ca mai e o discutie pe forumul asta legata tot de bagaj, dar trebuie sa citesti toata odiseea ca sa faci toata lista.

20+ 90%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari. Ma simt ceva mai bine. Cred ca starea mea proasta era asociata si cu o durere groaznica de cap, care acum s-a mai ameliorat. Ma demoralizeaza si gandul ca abia pe la 9 ajung acasa...
bb_ralukutza, esti tare, eu n-as rezista sa nu aflu dinainte daca e fetita sau baietel. Bravo tie pt. rezistenta

21+ & 80%
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060913/dt/7/k/6c4c/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev255pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna seara burticute frumoase..

Pufymic FELICITARI pentru baietel....sa fie sanatos si sunt sigura ca o sa fii o mama tare mandra de baietii ei
Eu sunt cam trista ca intr-o saptamana maxim trebuie sa eliberam apartamentul in care locuim...si sincer nu avem nici bani momentan sa inchiriem altul..nu stiu cum vom face. Am luat ziarul si toate apartamentele cu 2 camere sunt de la 150 Euro in sus... sper sa fie bine si sa reusim sa facem rost de bani...
Eu sunt bine...de cateva zile am inceput sa il simt din ce in ce mai bine pe bebe.
Cu eu nu am nici o problema sincer...la mine bebe misca pana pe la 22.00 maxim..deci dupa aia nu sunt probleme...la mine sotul rade de mine..ca de la cat tratament hormonal am luat mi se trag chefurile..
Va pup si merg sa manac ceva ca de cand am auzit cu apartamentul nici mancare nu imi mai trebuie,...numai la bani ma gandesc.

Va pup si va doresc o seara frumoasa.

poze
Vine barza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

bb_ralukutza felicitari pt curajul tau.
Defapt cred ca mai bine ca tine, decat ca mine la fiecare eco dr sa zica ca e ba baietzel/ba fetitza....Acum zice ca mai multe sanse sunt sa fie fetitza...cine mai stie oare?
mexxa, ai o burtica f sexy!

Sandra 17+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/microbu_microbu/album?.dir=4360re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Fetele, vad ca toate vorbiti de . Eu ieri am fost la control, si mi-a zis medicul ca am voie dar fara orgasm... s-o creada el ca ma obosesc degeaba Adevarul este ca mi se cam contracta burtica dupa...mai patiti careva la fel?

Gabi 21

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

pai asta e unul din motivele pt care nu vreau sa aflu...mi-e teama ca-mi fac iluzii ca e ceva si de fapt sa fie exact pe dos...dar nu e motivul principal! ma gandesc ca nu am nimic de castigat daca stiu ce e! nici de pierdut, e adevarat...mai am totusi o bariera de trecut: sotul! sa vedem ce zice! n-am apucat sa-i zic de hotarare, ca azi m-am decis...dar il conving eu! ca nu vreau sa stie nici el, ca dupa aia, ma face curioasa!

acum o s-o sun si eu pe croitoreasa sa vad cand ma duc sa-mi fac o pereche de pantalonasi de gravi...bluzite, nu vreau sa-mi fac, ca nu prea-mi plac cele largi. prefer ceva elastic, care sa se "ia" pe burtica! sa se vada!

flory, tu cum te mai simti? cnd te duci la dr?

lexi, dar de ce stai asa tarziu la sv? succes maine la dr! si tie bav!

gabitzica, recunosc ca n-am mai auzit de asta! n-am patit sa am probleme de la orgasm! mai bine iti zicea ca n-ai voie, decat sa iti dea asa cu portia! e cam sadic, dr asta al tau!

raluca 21+

album yahoo
album webshots
varsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Fetelor pupicei,

Pufymic felicitari pentru bb baietzel!!!!!!!!!!

Inni imi pare rau ca ai probleme.

Mexxa, intr-adevar sunteti intr-o situatie cam stresanta dar ai sa vezi ca Dumnezeu nu va lasa. Incearca sa-ti pastrezi calmul.

Fetelor, am o veste buna: mi-a iesit rezultatul de la TT si este OK. M-am mirat f tare pt ca am sunat ieri dupa rezultat si doctorul mi-a spus ca imi trimite rezultatul prin mail, ca sa nu ma mai deplasez pana la spital. Am asteptat cu nerabdare mailul si ...iata ca am vesti bune.

O alta veste, mai putin buna este ca durerile din partea inferioara a abdomenului, sub uter, inca persista. V-am intrebat acum cateva zile daca a mai avut cineva asa ceva insa nu am primit nici un raspuns. Poate nu ati vazut mesajul.

putzuruca 18+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20061002/dt/7/k/e5fe/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

mexxa, imi pare rau ca treci prin asta acum! stiu ca de obicei, atunci cand te muti intr-o chirie noua trb platita inainte pe 3 luni, si cred ca de asta iti faci griji...sa va ajute dumnezeu, s-o rezolvati fara probleme!

putzuruca, bravo, pt rezultatul de la tt! in leg cu durerile, pot sa-ti zic ca si eu am cand si cand, si am avut de la inceput! nu f mari, dar atat cat sa ma streseze! no-spa nu iau, ca nu ma ajuta. mi-au zis dr ca nu-s spasme si de-aia n-are efect! durerile mele sunt localizate ba in stanga, ba in dreapta jos! toti dr mi-au zis ca-i de la marirea uterului! la fiecare control sau eco ii ziceam dr si toti mi-au zis asa! sper sa fie si la tine aceeasi problema!

mai fetelor, nu stiu ce m-a apucat si am ridicat un lighean cu apa, si m-au luat niste intepaturi la burtica...sper sa treaca repede!

gata a trecut si de sotz, propunerea mea...asa ramane! vedem la nastere ce e bb! e mai palpitant!
am vb si cu croitoreasa, si amrti ma duc la ea! o sa iau catalogul quelle, poate iau de acolo vreun model! apropos, am vazut in acest catalog, lenjerie intima super! marimi mai maricele (la sutiene ma refer), si super! si nu sunt scumpe deloc!

raluca 21+

album yahoo
album webshots
varsta bebe

Mergi la inceput