Mamici de sept-oct 2006 (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Gabitzica, e normal sa ai ceva contractii usurele dupa, ca se elibereaza nu-stiu-ce hormoni si d-aia. Dar nu e periculos. Nu inteleg de ce nu ai voie la orgasm, poate din cauza asta cu hormonii.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna fetelor

Va multumesc celor care ati incercat sa raspundeti la intrebarea mea prosteasca dar chiar eram foarte curiaosa. Pantru ca eu desi am ramas insarcinata accidental, ne dorim foarte mult acest bebelus, mai ales barbata-miu care e . El zice ca dupa ce nasc, sa-l facem peste cateva luni si pe al doilea, si am scapat dupa aceea ma ocup doar de cariera. Eu am socrii mei care stau aproape de noi si nu fac nimik, bucuria lor cea mai mare ar fi sa se ocupe de un nepotel, altii nepoti nu au. Iar daca nu ar fi ei mi-as lua o bona, deaceea nu sunt foarte stersata cu cine va avea grija de copil eventual si de al doilea .
cri19,ramomar va multumesc pentru compliment, m-ati facut sa ma simt
pufymic esti o dragutza m-ai luminat in privinta alaptarii.Felicitari pentru sa iasa sanatos si la fel de dulce ca Alesio.
Cat despre nu stiu daca voi renunta la el pana in ziua in care nasc. Nu sunt vre-o nimfomana, dar imi place atat de mult... Nu ma deranjeaza nici burta nici alte lucruri. Daca nu mi-a interzis doctorul de ce sa ma lipsesc de asa placere

18 + cu

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Fetelor daca ajuta pe cineva eu am nascut-o pe Diana la 34 de saptamani si am stat in spital o luna.Dar erau acolo si bebelusi mai mici care au supravietuit si s-au dezvoltat normal.Prima saptamana este groaznica pt ca nu sti nimic cert iar stresul este mare pe langa teama de a nu pierde laptele.Insa sper sa nu ajungem niciuna acolo, iar bebelusi nostri sa fie sanatosi si la termen.

Roxana + Diana 4 ani
http://photos.yahoo.com/roxanaenea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Pufymic, felicitariiiii sa-ti traiasca amandoi puiutii si sa va bucurati din plin de ei

Bun venit la noile gravidute si sarcini usoare

Noi am fost la control pe 1 mai, totul este ok dar mai trebuie sa asteptam pana pe 29 mai sa aflam cine e acolo in burtica, oricum nu mai e mult asa ca e ok

Va citesc si eu in fiecare zi numai nu prea pot scrie de la servici..iar de acasa nu am timp de Alexia

20+sapt

Pupici

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ryu spune:

Salutare burticutelor,mi-a luat ceva timp sa va citesc dar in cele din urma am reusit.
Cri19 multumesc ptr sfat referitor la haine,azi am umblat de mi-au sarit ochii din cap.Pana la urma mi-am cumparat o pereche de pantaloni o bluzita si o pereche de pantofiori stil espadrile.Anul asta avem ceva botezuri si sper sa imi vina cat mai mult.
Pufymic felicitari ptr baietel sa iti traiasca si sa te bucuri de el.cel putin nu o sa ai probleme cu 3 barbati in casa.
MICROBU Imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa un strs mare,ma bucur ca totul s-a terminat cu bine si am convingerea ca totul va fi bine.
Danip felicitari ptr baietel sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.
Putzuruca ma bucur sincer ca TT ti-a iesit bine,acum poti sta linistita.
Fetelor cat despre nici eu nu stau bine la capitolul asta.Nu prea mai am chef,sotul saracu nu zice nimic dar cate o data mie ciuda ca nu mai am pofta.Poate o sa treaca si starea asta.
Nici mie nu mi-a curs pana la ora actuala nimic din san poate mai tarziu cine stie.M-am cantarit azi dim am luat 12kg mult rau nu stiu ce sa mai fac.Picioarele mi se umfla ,le simt grele si uneori de la genunchi in jos simt ca ma taie.Nu stiu ce sa fac.
Va pup pe toate si pe bb vostri scumpi si dragi.

ryu 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Pufymic, eu am facut o mica criza cand alex a interupt alaptarea, poate pt. ca nu a fost decizia mea, ci a lui. Desi as fi vrut sa-l alaptez mai mult, sunt insa multumita ca am facut-o si atat.

Vauva, stai linistita ca ce-ti iese sau nu acum din sani, n-are legatura cu cat de bine sau de mult timp o sa-l alaptezi tu pe bebe. Numai dupa nastere te poti pronunta in privinta laptelui, canalelor, durerilor etc. Pana atunci, sanatate multa.

Ignatica a spus foarte bine: sfarcurile parca-s ceruite”. Asa si trebuie sa fie, asa e normal sa fie.

Nu ai cum sa mai alaptezi cat esti insarcianta. Se opreste productia de lapte din cauza contradictiilor hormonale din organism. Hormonii sarcinii inhiba hormonii lactatiei. Nivelul acestora din urma creste doar dupa ce nastem si deci se reduce simtitor nivelul hormonilor sarcinii (care au fost factor de inhibitie pana atunci).

Ignatica, cel mai sigur e sa nasti dupa 33 de sapt. Cu cat mai tarziu cu atat mai bine, desigur. Cu cat mai devreme, cu atat sunt mai mari riscurile ca bebe sa aiba probleme. Au supravietuit si copii la 24 de sapt., dar dupa parerea mea supravietuirea nu-i totul, mai trebuei sa fie si sanatos. Dar la o nastere pana in 28 de sapt. sunt sanse mari ca bebe sa ramana cu sechele. Insa cum e copilul tau (cat de puternic, rezistent etc.) numai Dumenzeu stie, e greu de dat pronosticuri particulare, se paote vorbi doar de statistici, de rezultate de grup.

Ralucutza, ai grija sa-ti anunti medical ecografist la fiecare ecografie ca nu vrei sa stii ce este, iar medical care te urmareste sa stie sa se fereasca sa-ti puna, uneori medicii mai uita si fac referiri la sexul bebelusului, alteori o fac si intentionat, in spirit de gluma. Eu nu as avea puterea sa nu stiu ce este daca pot afla, sunt prea curioasa din fire. Si-mi place sa fiu in tema, dar apreciez mamicile care pot sa “reziste” pana nasc. Am o verisoara in domeniu si mi-a spus ca la nasterile unde mamicile nu stiu ce-i bebe parca bucuria e de 2 ori mai mare…

Microbu, eheee, stai sa vezi cum e dupa nastere… Si bruma de chef care ti-a mai ramas in sarcina (daca esti norocoasa sa mai ai chef), dispare definitive dupa nastere. Dar pofta vine mancand si totul reintra in normal dupa un timp.

Gabitzica, asa eram eu la sarcina cu alex. Dupa org. a mi se contracta burtica, altfel, daca n-aveam parte de el, nu aveam probleme. Acum pare mai putin sensibila la asta, poate si pt. ca muschii uterului sunt mai relaxati.

Cici, daca deja esti in 20 de sapt. de ce nu v-a spus de pea cum si sexul? Sau bebe nu a stat cum trebuie sa se vada?

.......in 17+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Try medicul asta la care merg are niste reguli foarte stricte..nu le permite la tipele care fac ecografii sa-ti spuna daca vad ceva...el iti spune sexul bebelusului si el iti ia si o taxa de vreo $35 asa ca e normal...e cam printre putinii medici care iti si percep o taxa daca vrei sa fii la el...oricum astea sunt regulile si daca vrei sa fii la fel trebuie sa le respecti...si pana pe 29 mai nu mai e mult si sper sa vedem atunci

Pupici

20+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna fetelor!

Nu am mai reusit sa intru azi pe net din cauza ca mi-a luat foc un cablu de la calc.....si abia acum am reusit sa-mi fac rost de altul....
Bine ca acum merge netul si calculatorul ca sunt moarta si ingropata fara !

Microbu imi pare f rau ca a trebuit sa treceti prin asa emotii si stres....offf!Sa va dea Dumnezeu sanatate la toti 3 dar in special la bb mic!

Multumesc tuturor fetele de felicitari!Suntem fericiti! In primul rand fiindca e bine bb mic si in al 2-lea rand ca stim ce e(oricum si daca ne face vreo surpriza la nastere tot fericiti vom fi numai sanatos sa fie!)!

Fug la culcare ca pic de somn.....ca ieri noapte am dormit fff putin!
Pupici!

Ioana(20+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Buna seara, burtici!

Pufymic, te felicit si eu pentru baietel. Imi si imaginez cat de animata va fi casa ta peste putin timp. Sa fie bebe sanatos!

Eloise, am facut si eu triplu test la Iasi, am avut trimitere la Laboratorul Maternitatii "Cuza", si mi-a dat rezultatul in aceeasi zi. M-a bucurat nespus faptul ca am aflat asa repede rezultatul, stiu ca pe la alte laboratoare dureaza chiar o saptamana. Din fericire, valorile dozarilor hormonale au iesit normale, asa ca am mai scapat de-o grija.

Microbu, ma bucur sa aflu ca pana la urma totul e bine cu bebe, poti sta linistita de-acum. O intrebare am: ai avut vreodata hepatita? Medicul de familie mi-a zis ca la femeile ce au avut hepatita trebuie efectuat testul CMV.

Inni, incearca sa stai linistita in patut ca sa nu mai apara sangerarile alea nesuferite. Iti tin pumnii sa fie totul bine.

O intrebare pentru mamicile din Iasi: imi puteti da numele unor medici sau cabinete care au ecograf 3D sau 4D?

Noapte buna, burtici!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili 16 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Dupa ce am scris ditai mesajul si ii dau trimite,imi zice ca pag. "can not be display".M-am cam enervat;cand o sa ma invat minte sa salvez mesajul inainte de a-l trimite?!Acum tre' sa-mi fac curaj s-o iau de la capat.
Oricum se pare ca la ora asta sunt cam singura care bantuie pe forum.

GRIPO multumesc frumos pt tratament .O sa-l incerc sa vad daca functioneaza si la mine.Am remarcat in ultimele 2 zile ca daca ma misc mai mult nu mi se mai umfla chiar asa de tare picioarele.
MICROBU e bine ca pana la urma ti-au iesit bine analizele ;eu pe toate le-am facut la Medsana.
DANIP daca ti-as povesti ce vise erotice am eu in ultimul timp (cred ca de la lipsa de ) m-ai banui ca sunt protagonista in filme desuchiate,ca in nici unul din vise tati de bebe nu apare,doar un mulatru sau...doi ,dar mai bine nu mai zic nimic,sa nu-mi stric imaginea de femeie serioasa.
RALU si Adi mi-a propus sa nu intrebam ce este bebe,dar pe mine ma rodea rau curiozitatea si n-am rezistat,insa mi se pare tare frumos sa fie surpriza cand se naste.Sunt mandra de voi ca rezistati tentatiei,numai sa va tina pana la capat .
MEXXA daca nu ma inseala pe mine memoria,voi abia v-ati mutat acolo;asa repede trebuie sa schimbati locuinta?Mi-e mila de tine cand ma gandesc la ce inseamna sa impachetezi si sa despachetezi totul din nou,dar nu-ti fa probleme ca o sa gasiti o casuta si pe masura bugetului vostru .
GABITZICA chiar ca nu are nici un rost sa te obosesti fara finalitate.Sunt singurele momente in care uit de tot si de toate,chiar si de bebe din burtica,incat nu mai sunt in stare sa-ti spun care cu cine se contracta;e teribil de bine si atat.Refuz sa cred ca actiunea in sine e mai putin "daunatoare",decat finalitatea.Eu cred ca dr. tau a cam vrut sa te "necajeasca" putin.
PUTZURUCA ma bucur ca TT ti-a iesit ok si sper sa iasa asa la toata lumea.
ADAMEASACA mi-am bagat si eu nasul in jurnalul tau si pe langa faptul ca m-a cam emotionat,tin sa-ti spun ca m-a distrat teribil faza cu statul in strada in asteptarea masinii de spalat asfaltul .Insa am o obiectie de facut:n-ai mai scris de mult timp.Cred ca ar fi cazul sa-ti reiei bunul obicei;nu-mi dau seama daca ai tu talent la scris sau sunt intamplarile pur si simplu simpatice foc,insa stiu sigur ca mai vreau sa citesc.

Mai fetelor,eu cred ca am vorbit cam mult de in ultimele zile,ca mai ca mi s-a deschis apetitul. .Sa trecem la treburi serioase.Am vazut ca de doua zile nu mai imi curge lichid la fel ca inainte din sani:pana acum imi curgea noaptea si ma trezeam cu tricoul ud si patat;acum parca si-a schimbat consistenta,nu mai e lichid,parca se cristalizeaza si tricoul ramane aspru.Am inteles de ce curge doar noaptea,probabil pt. ca dorm aproape pe burta,dar treaba cu modificarea de aspect si consistenta n-am inteles-o?!

Cred ca e cazul sa ma duc si eu la nani.Va pup si sa auzim numai de bine.
20+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput