Mamici de sept-oct 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 10
adameasca spune:
Cri, imi fac mea culpa ca n-am mai scris in jurnalul cupilului, tre s-o fac din nou. Pur si simplu n-am avut dspozitia necesara sa scriu. Nu cred eu ca-s talentata la scris
.
De ce e asa lata pagina asta?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica
pufymic spune:
Buna dimineata burtici!
Adameasca am citit si eu jurnalul vostru
!Super!
Ma duc sa-i dau sa manance la ingerasul meu(nu de cuminte ce e ii spun asa ci de mult ce-l iubesc
) si apoi revin!
Sper ca sunteti toate bine!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
ramomar spune:
Neata fetelor
mi-a luat ceva timp sa citesc tot ce a-ti scris de ieri dupa-masa pana acuma dimi cand am reusit sa intru si eu din nou, deci daca omit pe careva sa ma scuzati, dar sa stiti ca eu ma gnadesc la toate, va doresc numai sanatate atat voua, cat si la bebici si ca va pupic
NICOLSTOY multumim pentru informatiile din revista Sana, daca poti tu, da-ne si noua cateva info aici, desi n-ar fi rau sa mi-o cumpar si eu
RYU si mie mi se umfla picioarele de la genunghi in jos; si CRI are aceiasi problema, dar ne-a dat GRIPO o reteta buna cu foi de varza. am sa o pun si eu in aplicare; multumim GRIPO
PUTZURUCA si eu am avut dureri in partea de jos a abdomenului cand a inceput sa-mi creasca burtica, nu suparatoare si nu foarte des, dar mie mi-a zis medicul ca sunt normale, pt ca creste uterul, acuma nu stiu daca aceiasi cauza o fi si la tine...
GABITZICA ce rau medic ai, sa-ti zica sa te opresti de la asa o minunatie -orgasm-, eu una nu as putea
, dar acele contractii le-am simtit si eu dupa org., dar nu prea le-am bagat in seama ca eram 
CECILIA C multumim de urare (sunt mai nou venita si acum invat sa va cunosc
), te pupic
DARIP FELICITARI PENTRU BAIETEL!!! sa va umple viata de fericire, sa traiti fericiti si sanatosi; si al meu tot putzurica ne-a aratat la eco, sper sa nu ne faca surpiza la nastere, deci PUFYMIC poti pune si la mine un carucior albastru
MEXXA capul sus si nu te lasa coplesita de problemele financiare, toate lumea are si momente mai bune si mai grele... ma gandesc ca nu e usor, dar o sa vezi ca pana la urma totul va fi bineeeeee![]()
fetelor acum am si eu o neliniste; dupa cele povestite de MICROBU(ma bucur enorm pt ei ca totul e ok acum) ma tot gandesc ca mie nu mi-a trecut medicul pe trimiterea de analize si CMV, toxoplasma, etc; eu cred ca daca ar fi ceva in neregula s-ar fi vazut din celelalte analize facute la sange sau de la ecograf. voi ati facut toate aceste analize?????
imi scuzati mesajul lung
va pupic
19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos
pufymic spune:
Ramomar, Danip felicitari pentru
!!!Sa fie sanatosi!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
mephala30 spune:
Ramomar, nici eu n-am facut TT, nici CMV. Sper sa fie totul bine. Nici la Iustin nu le-am facut.
Ioana, neatza. Profit ca am cu cine conversa si eu pe subiectul asta, sa te intreb ce papa Alesio dimineata.
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
itzy-bitzy spune:
Heii burtici!!
Felicitari Ramomar si Danip pentru baietei. Ma bucur ca fetitele noastre au de unde alege pretendentii
.
Daca tot ati vb despre sani am si eu o intrebare. Try spuneai ceva de genul ca au aspect ceruit asa...ei bine eu nu am stiut asta si am crezut ca din cauza sensibilitatii din ultimele luni nu m-am spalat bine. Cand am vazut asa ceva, am frecat bine bine, pana a disparut toata "ceara"
nestiind ce este de fapt. Cred ca nu am facut prea bine nu? Sper sa se refaca daca asa tre sa fie...
. Voi ce credeti? Try vad ca tu esti mai experta in explicatii ca ne-ai luminat de multe ori...Astept raspuns de la voi. Mersii
.
In rest suntem bine sanatoase si voioase si mai frumoase ca oricand incat primesc mai multe complimente acum decat inainte. Le tot spun sa nu ma deoache
. Ideea e ca acum radiem de fericire si asta este atat de evident pe noi nu-i asa
-utelor?
Pupici si aveti grija de voi.
19+
Itzy-Bitzy
itzy-bitzy spune:
Am uitat Ramomar sa stii ca eu am facut si CMV si toxo si TT desi am 27 de ani...asa mi-a dat sa fac asa am facut nu am comentat. Dar astea la inceputul sarcinii. TT acum vreo 3 saptamani.
Pupici
Itzy-Bitzy
ramomar spune:
multumesc fetelor....
ITZY-BITZY multumesc pentru raspuns si felicitari; si eu am tot 27 ani, dar mie nu mi-a dat sa fac; m-a intrebat daca am avut rubeola si da, am avut acum 2 ani. sper sa fie totul ok, am sa il intreb chestiile astea pe medic luna viitoare cand o sa ma duc la control, pentru linistea mea, desi cred ca trebuia sa intreb de la inceput; in fiecare luna cand mergeam la control imi zicea ca totul e foarte bine si de happy ce eram tot am uitat sa intreb![]()
MEPHALA30 mercic si tie de raspuns, esti o dulce si tu si Iustin al tau, ce ochi superbi avetiiiii
sa va traiascaaa!!!
PUFYMIC ce operativa ai fost, deja am caruciorul pus in lista, multumesc
pup toate mamicile si burticutzele 
PS Utrogestan pentru ce luati fetelor? ca am tot citit..
19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos
alexxia spune:
Buna fetelor,
Lipseste omul o zi si cand vine ce-i vad ochii? 7 pagini pline.
Am citit tot ce ati scris voi si:
Pufy, felicitari pentru baietel !
Cata_adr multumesc. Intradevar acesta este programul la hematologie. Dar si daca ajungi mai tarziu de 10 iti recolteaza ( daca insisti
)
bb ralukutza si noi stam prost cu activitatile de acest gen
. Atat de prost incat sotul meu deja se gandeste ca il asteapta 5 luni luungi.
Putzuruca ma bucur ca TT ti-a iesit bine.
Noi suntem bine. N-au mai fost dureri de burtica. In schimb mi se umfla si ma dor picioarele. Am cumparat o crema pentru picioare de la Mustela, dar nu prea face fata. Daca stiti vreo crema mai buna astept sugestii.
De luat in greutate n-am luat de loc.
Sunt invidioasa
pe cele care stiu deja ce au . Eu n-am stiut la prima sarcina si acum abia astept eco 3d
Cu drag
Alexxia
"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia
16+ si Ruty
4,10 ani
POZE : http://photos.yahoo.com/alexxia_oana_bunea
JURNAL http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=1865
floricika spune:
Buna burtici!
Eu sunt la orizontala, nu ma mai ridic decat pentru a merge la toaleta, azi ma duc la Suciu daca imi iese analiza la cultura de col. Am dureri de spate continuu si ma doare burtica cand ma intorc de pe o parte pe alta, cand ma ridic din pat, cand merg, l-am sunat pe dr si mi-a zis sa iau 4 No-spa pe zi, dar vad ca nimic ca tot ma doare....![]()
Fetelor eu tot sper sa nu fie nimic grav si sa nu fiu nevoita sa stau la pat pana la sfarsit pentru ca o sa incep sa racai peretii si o sa ma inerneze sotul la spitalul 9! Eu sunt o persona activa si nu suport sa stau in pat!
Felicitari celor ce au aflat sexul bebicilor, vad ca baietii conduc detasat!![]()
Inni, se pare ca avem aceleasi preocupari, multa sanatate iti doeresc si sa auzim numai de bine!
Mexxa, iti doresc bafta in gasirea unui apartament asa cum va doriti, of, numai stresul asta nu iti mai trebuia pe cap.
Itzy-bitzy, intr-adevar radiem acum. Stai linistita, ceara acea se va mai forma, nu iti face griji, nu cred ca ai facut ceva asa grav, si eu am mai curatat-o mai demult, si oricum cred ca se curata si singura la dus, pentru ca se inmoaie...
Raluca, felicitari pentru rabdare!
Eu va las acum, ma duc la orizontala sau asa cum zicea Inni, ma duc sa ma internez in dormitor....
Va tin la curent cu ce am facut azi la doctor.
Pupici pe burtici
Floricika
21+ cu 
Poze