Mamici de sept-oct 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 11
inni spune:
Neata !
La mine e 'neata ca am dormit ca o valiza.
M-am burdusit ieri de No-Spa si scobutile supozitoare si ma laud acum ca nu a mai aparut nimic suspect.
Si stati cuminti cu
(cele care aveti probleme cu sarcina) ca nu face bine excitarea. Eu am intors pe 1000 de parti patania de ieri si mi-am amintit (nu uitasem, dar nu consideram ca e cauza) ca cu 2 zile inainte am picat si eu in "pacat" 

. Si am voie, dar fara orgasm (pai ce sex mai e si ala atunci
)Insa la cat de rar mi se intampla tocmai din cauza ca e interzis mi-am zis ca nu-i bai daca va fi cum trebuie 
Bineinteles ca mi s-a facut burta ca un pepene dar s-a relaxat, numai ca daca nu am mai luat No-Spa in ziua urmatoare (adica ieri)..iaca ma incerca soarta.
De mentionat ca pana acum nu mi s-a mai intamplat de-aia am si avut curaj.
Dar am inteles in cele din urma care mi-e viata in urm. 4 luni ![]()
![]()
![]()
Vorbeati de colostru.Eu nu am
Mai astept. ![]()
Va pup pe toate.
Sa fiti cuminti.
Inni 22+
inni spune:
Floricika imi pare rau ca "avem aceleasi preocupari". Iti doresc din tot sufletul sa nu fie nevoie sa prelungesti asta pana la sfarsit, pt. ca e groaznic. Si eu sunt o persoana foarte activa.Inchipuie-ti ca eu la serviciu vorbeam zilnic cu cel putin 150-200 persoane. Acum sunt doar eu cu peretii...pana vine sotul meu
.Nici eu nu suport statul in pat.Dar cateodata mai tr sa faci si ce nu-ti place.Asta-i viata.Te incearca cu de toate.
Multa sanatate si am o intrebare pt. tine : de care No-Spa iei, de 40 sau de 80 mg ?
Vezi ca doza maxima/zi este de 240 mg..deci poti sa iei maxim 6tb x 40mg sau maxim 3tb x 80mg. Asta pt. ca ziceai ca nu prea te ajuta.Poate daca maresti doza se mai amelioreaza cat de cat.
Si poti pune si cate un supoz cu scobutil.
Te pupic.
inni 22+
pufymic spune:
Floricika imi pare rau ca nu esti bine....
!Sa vii cu vesti bune de la dr!
Inni sanatate multa si tie!
Ramomar nu eu am completat listuta ci Adameasca caci ea a deschis capitolul acesta
!Deci nu mie trebuie sa-mi multumesti
!
Carmen azi i-am dat macare de pranz
la micul dejun, adica pilaf de orez cu peste la cuptor ca a mancat la cumnata-mea la Cluj spanac si nu i-a picat bine si a facut diaree, asa ca ma stresez sa i-o opresc
.De regula imi urla dupa cereale dimineata(Nutriben si i le fac cu suc de portocale ca altfel nu bea sucul
).
Itzy-bitzy lasa ca nu e nici o problema ca ti-ai curatat sanii. Mie de exemplu la sarcina cu Alesio mi-a recomandat moasa ca pe parcursul sarcinii sa ii frec cu un burete mai aspru la dus(sa-i masez), si sa incerc sa "scot" sfarcul in afara(asta e pregatire pentru alaptare).
Si acum ii masez si chiar dc doare putin nu le faci rau.
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
eloise spune:
Gabitzica nu-i adevarat, nu de rautacios ce era ti-a interzis doctorul sa ai orgasm. Contractiile asociate(care sint normale, si inainte de sarcina sint menite sa faciliteze inaintarea spermei spre ovul) pot fi destul de puternice si de aceea, daca ai anumite probleme cum ar fi colul intredeschis sau placenta plasata aproape de orificiul intern, ele pot agrava situatia. Asa ca ia sfatul medicului in serios!
Am citit pe undeva, dar nu mai tin minte unde... sa fi fost intr-una din cartile mele, sa fi fost pe net... era un tabel cu diverse situatii problematice in sarcina care impun privarea de sex, contactul supeficial, privarea de orgasm etc.
Eloise
16+ cu 
Virsta bebe
mexxa spune:
Buna dimineatza...eu tocmai m-am ridicat din pat ca imi ajunge somnul...
dar acusi parca vad ca iar ma atrage...
Aseara am fost la o piesa de teatru superba...PESCARUSUL..(sotul meu sa ocupat departea de advertisign ) si va pot spune ca pe la sfarsitul primului act l-am simtit pe bebe al meu...nu imi venea sa cred, stateam cu mana pe burtica si simteam cum misca eram
. Nu mi-a venit sa cred cat de faine sunt senzatiile....asa de intense..stiti voi![]()
Felicitari fetelor care au aflat sexul la bebe.
Microbu multumesc pentru aprecierea facuta.Esti o dulce
bb ralucutza asa este..chiria trebuie platia cu 3 luni ianinte + comisionul agentiei..si un apartament nu il mai gasesti sub 150 Euro..
cel putin in Iasi
Cri19 asa este ti-ai adus bine aminte..am 2 luni de cand locuim in acest apartament...insa nu am crezut ca se va ajunge aici...prietena noastra a zis ca se muta in cateva saptamani si acum a zis ca vrea ii eliberam apartamentul ca ea nu se mai muta...e o situatie tare stresanta
Adameasca superb jurnalul tau..mi-a placut tare mult
Aseara am visat ca am nascut un baietel si parca am primit bani marunti galbeni...eram centesme...stie cineva ce ar putea semnifica?![]()
Fetelor m-am uitat si eu la sani aseara cand m-am frecat cam tare de mi sa luat luciul si intr'adevar aveau asectul ceruit de care ziceti
poate o sa apara la loc...
Va multumesc pentru incurajarile voastre..sper ca Dumnezeu sa aiba grija de noi sa facem rost de bani sa ne mutam mai repede ca situatie se face din ce in ce mai urata.
Si scuze de mesajul meu cam lung...
la toate fetele mele dragi
poze
Vine barza
stef81ro spune:
Buna fetelor!
Sunt relativ noua pe acest forum si as vrea sa ma inscriu si eu in lista cu burtici de sept-oct dar nu stiu cum sa fac.Ma poate ajuta cineva?
Multumesc.
Stefy
19+
ramomar spune:
FLORICIKA si INNI multa sanatate va doresc si sa aveti mare grija de voi si de bebici
PUFYMICmultumesc de atentionare, uite acuma imi cer scuze fata de ADAMEASCA scuze
si iti multumesc ca ai trecut caruciorul albastru
. SA VA TRAIASCA BAIETEII: LUCA SI ALESIO! sunt niste draguti![]()
fetelor in legatura cu sanii, si mie mi-a aparut "acel" ceva, dar nu mi-am facut probleme ca merge jos, pentru ca iar se face si o asistenata mi-a spus sa-i frec dupa fiecare dus cu un prosop aspru, asta pt a-mi fi mult mai usor la alaptat...cand voinicelul va trage de ei cu ardoare
pupic la toata lumea
19+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lehoramona/my_photos
_Ralu_ spune:
buna dimineata!
multumesc fetelor care m-au felicitat pt "curajul" de a astepta pana la nastere sa vad ce-i bb! acum mi-e frica sa nu zica dr ceva din greseala, adica sa faca referire la "el" sau la "ea". oricum, cum intru in cabinet, ii spun ca nu vreau sa stiu sexul! din cate stiu, dr mea nu spune oricum decat daca intrebi, tocmai din acest motiv, pt a nu face vreo gafa fata de parintii care nu vor sa stie!
nasoala faza cu
. oricum, noi ne aflam in aceeasi situatie ingrata! nici o ameliorare! sa speram ca nu ne asteapta inca 4 luni luuuuungi, cum zicea cineva...
flory, ai mare grija de tine! sa ne zici neaparat ce ti-a zis dr! sunt sigura ca nu-i nimic grav! stai linistita si nu te stresa!
inni, bine ca esti mai bine! bine cel putin ca ai reperat cat de cat cauza...acum stii de ce sa te feresti! succes in continuare!
mexxa, stai linistita ca o scoateti voi la capat cumva! de ce nu cautati voi personal gazda? asa mai scapati de comisionul agentiei! care banuiesc ca-i destul de mare...
parca tot tu ziceai ca ai visat un copilas! si eu am visat toata noaptea bebei! mai intai am visat o fetita cu ochii albastrii, care-mi zambea incontinuu, care nu era a mea, si la urma am visat doi baietei gemeni care erau ai mei, si pe care ii tot schimbam si-i alaptam...si radeau cu o gura pana la urechi si ei! nu-mi pare prea bun visul asta! e cam ciudatel! prea radeau copilasii cu o gura pana la urechi...
va pup!
raluca
21+
album yahoo
album webshots
varsta bebe
martha78 spune:
Ramomar, nici eu n-am facut testele acelea..toxoplasma, CMV, insa le-am facut cu ceva timp inainte de sarcina ceea ce nu prea are relevanta; iar Utrogestanul e bun pentru mentinerea sarcinii, eu inca n-am scapat de el ![]()
Floricika, imi pare rau ca inca nu ti-ai revenit, dar vei trece si peste asta cu bine; eu cand aveam dureri mi-a recomandat doctorul No Spa injectabil
Parca a mai intrebat cineva..cum puneti voi emoticonul cu caruciorul albastru/roz ca mie nu-mi iese..
22+
mexxa spune:
bb ralucutza..e greu sa mai gasesti apartamente care nu sunt luate de agentii...si care sunt cer avans de 6-12 luni.Comisionul este o luna din chiria care o dai omului....
poze
Vine barza
Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!