Mamici de sept-oct 2006 (27)
Raspunsuri - Pagina 12
_Ralu_ spune:
am inteles mexxa...
martha, la semnatura cred ca vrei sa pui caruciorul,nu? pai intri la profil personal, si la semnatura scrii intre paranteze patrate cuvantul baietel sau fetita!
raluca
21+
album yahoo
album webshots
varsta bebe
danip spune:
Pufymyc si ralucutza, multam pentru parola, respectiv lamuriri referitoare la semnatura, numai ca toate bune si frumoase, introduc datele si cand dau "trimite" imi da eroare, ceva cu serverul. Ma scoate din sarite.
Multumesc si celorlalte
-dute care m-au felicitat pentru baietelul din burtica, apropos, o sa-l cheme Ovidiu, nu ne-a lasat Iosup pana nu i-am spus numele pe loc
, cu toate ca noi ne gandisem numai la nume de fetita, caci am avut eu o intuitie total eronata, cum ca va fi fetita.
Dar sanatos sa fie ca nu conteaza, noi il iubim.
Am primit si eu rezultatul la TT prin fax si daca nu ar fi scris jos ca testul e negativ, habar nu aveam ce semnifica valorile alea.
Apropos, si eu mi-am curatat sanii si dupa baie ii frec putin cu prosopul.
Andreea, felicitari pentru miscarile lui
.Eu inca nu l-am simtit pe bebe, poate e devreme, poate sunt eu mai nesim......, dar astept.
Ralucutza, e de apreciat ca ai atata rabdare pana la nastere cand o sa afli ce sex are bebe, eu nu am putut.
Floricica, multa sanatate si rabdare, imi imaginez ca e foooaarte greu sa stai in casa, daramite in pat atata timp
.
Mai fetelor, voi ati simtit sau simtiti dureri (nu foarte puternice) sau intepaturi in zona ovarelor sau vaginului? Mie mi se mai intampla, ce-o mai fi si asta?
Ce mesaj lung, nu ma mai opream.......
Dani
16+
mamiFlori spune:
Salut fetelor! Marti am fost la control si mi-a gasit colul usor deschis spre exterior. Asa ca am sa intru in concediu o saptamana, deocamdata, adica sapt. viitoare. Oricum, luni merg la spital cu micuta sa ii scoata amigdalele (sunt cam speriata, nu de operatie ci de cum va reactiona scumpica, ca nu stiu cum sa ii prezint situatia...). Iar pe mai departe, depinde, poate intru in concediu de risc maternal.
Poate mai vorbim, dar nu stiu cum. Poate imi voi trage internet acasa dar nu stiu cand.
. Oricum, trebuie sa imi gasesc un iternetcafe pe aproape de mine... Apropos, nu stie cineva vreunul aproape de Valea Ialomitei?
Va pup!
Florina
mexxa spune:
Danip si eu mai simt intepaturi...de multe ori ma inteapa atat de tare vaginul ca ma ridic de pe scaun....sunt urate..insa din cate am inteles eu e de la toate schimbarile care se patrec in organism...
poze
Vine barza
Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!
mcrmiki spune:
Buna fetelor! Nu am mai scris de mult, dar am citit aproape tot ce ati scris. Vin cu noutati despre mine, despre noi. Mi-am mai repetat analiza de toxo, iar valorile au fost cam tot la fel cu celelalte doua analize. Asa ca pana la urma ne-am hotarat sa facem avort, asa ca miercuri am fost la medicul infectionist, mi-a facut o internare fictiva pt. a putea sa-mi dea trimitere pt. provocare avort. Si seara am fost la un ginecolog sa imi povesteasca care este mersul unui avort provocat, si din nou a inceput sa-mi povesteasca medicul despre boala si valorile bolii, sa ma convinga ca nu va avea nimic copilul, ca nu poate fi infectie recenta. Va dati seama ca m-a bulversat total pt. ca m-am dus pt. o chestie si m-a intors la 360 de grade. Asa ca am fost din nou la infectionist care a a spus ca si parerea ei este ca nu vor fi probleme d.p.v. al toxoplasmozei, si ca sa fim noi linistiti sa facem testul acela PCR din lichid amniotic pe care sper sa il facem saptamana viitoare la Budapesta. Asa ca asteptam sa fac analiza si sa vina rezultatul. Oricum sunt mai optimista, am inceput sa ma bucur si de bebe, pt. ca pana acum incercam sa nu ma atasez pt. a nu-mi fi mai greu mai tarziu. Chiar saptamana trecuta m-a intrebat Bogdan cat de mare este bb si eu i-am spus ca nu se stie daca vom mai tine bb-le pt.ca este posibil sa am un microb care sa-l fi afectat. Si asa cu parere de rau m-a intrebat oare nu poate doctorul sa-l vindece? Asa dupa doi baieti gata mari, iata ca vine si al trei-lea (daca analiza iasa ok), un copil tare dorit, am dorit din tot sufletul fetita, dar n-a fost sa fie. Dr. ne-a spus ca sigur este baiat, dar tot mai avem 1% sanse sa fie fetita. Mi-e tare ciuda ca nu-i fetita, dar dupa toate prin cate am trecut imi dau seama de fapt ca cel mai mult conteaza sanatatea, asa ca incerc sa ma vad cum voi fi mama de trei baieti. Poate asa a vrut Dumnezeu. Asa ca astept sa vina saptamana viitoare si sa fac testul si apoi sa mai treaca una si sa primesc rezultatul.
Va doresc sarcini usoare, si sa aveti incredere in Dumnezeu, pana la urma totul se va termina cu bine!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha
&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)
_Ralu_ spune:
danip, mai incearca, poate a fost ceva cu netul tau, si d-aia n-a mers!
si eu am intepaturi, dureri usoare in jurul ovarelor...cred ca nu-i bai...
astazi am implinit 22 sapt! offf, mai avem ceva...
intreba cineva de la ce varsta poate supravietui bb! parca ignatica...eu am citit undeva ca-i musai ca bb sa aiba cel putin 500gr pt a exista posibilitatea supravietuirii fara malformatii, si bineinteles cu mult ajutor din partea medicilor! dar cum zicea si try, depinde mult de rezistenta organismului micutului...dar nu va fi cazul la noi! noi vom naste toate cat mai aproape de termen! adica macar 36-37 saptamani!
raluca
22 fix
album yahoo
album webshots
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;104/st/20060909/dt/7/k/b4fb/preg.png
gripo spune:
Salutare burticutze!
Asa citisem si eu pe DC ca e de-ajuns ca bebe sa aiba 500 gr, cel putin, dar aceste informatii sunt pentru americani, pe cand la noi tre sa aiba minimum 1kkg 100gr. Dar eu zic sa nu va mai tot puneti aceasta problema, sa luati fiecare zi asa cum e ea, cu bune si rele, iar timpul isi va face treaba si va trece, si bebe o sa ajunga la termen. Dar ca sa va mai linistiti, tatal meu, care e nascut in '50, deci in epoca de piatra a asistentei neonatale, ca sa nu mai vorbim ca s-a nascut acasa, a aparut pe lume la 7 luni, si iata ca acum e ditamai omul, sanatos, atat cat poti fi la varstalui. Raman la pararea mea, cum ca daca vrea Dumnezeu, totul e posibil.
Mai am si eu junghiuri, cred ca sunt de la ligamente, ca acu' uteru' se mareste din ce in ce, am inteles ca cele mai periculoase sunt cele din vagin, daca nu trec si te tin intr-una.
MCRMICKI, ma bucur ca mai asteptati; o sa vedeti, ca pana la urma, totul o sa fie bine!
CRI!(
,
,
.
MAMIFLORI, stai la pat, ca isi revine el si colul, asta cu conditia sa te linistesti. E valabil sfatul si pentri INNI si pentru FLORICIKA!, oricat de neplacut si plictisitor ar fi.
DANIP, felicitari pentru rezultatul negativ!
RAMOMAR,
,
,
, si altadata cu placere.
MEXXA, am vazut si eu piesa in facultate. A fost extra, ("doar o data in viata se insoara omul a 2-a oara"). Dar pentru tine a fost si mai si, ca l-ai simtit pe bebe. Felicitari!
21+
Vauva spune:
Ce faceti burtici?
La mine este asa de cald
21 grade. Oricum pentru Finlanda si pentru aceasta perioada chiar ii cald. Am fost afara si am venit cu limba scoasa de sete si copata bine ca eram imbracata cam gros. Cred ca o sa-mi cumpar deja floricele sa-mi pun pe balcon.
Floricika te inteleg perfect cu statul in casa, asa sunt si eu ca un leu in cusca daca stau prea mult in casa
. Sa speram ca este trecator si ca poti sa-ti reiei activitatea.
Try multumesc de explicatii. Nu eram eu prea stresata de problema dar ma intrebam si eu cand vedeam ca la alte fete deja apare
ceva pe la sani. Si ai mei sunt inca ceruiti bine![]()
O zi buna va doresc in continuare!
Vauva
23+ cu
http://community.webshots.com/user/Vauva101
pufymic spune:
Mcrmiki ma bucur ca te-ai razgandit....si sper din suflet sa fie bine puiul mic din burtica!Si felicitari pentru
(mey da' se ingroasa lista cu baietei , nu gluma!)
Mexxa felicitari pentru miscarile lui bb!
MamiFlori sa ai mare grija de tine!
Si va tin pumnii pentru amigdalectomia fetitei....offf!Multa sanatate!
Pupici!
Ioana
(20+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
mexxa spune:
Gripo
Fetelor eu am o pofta de pui cu smantana si cu ciupercute...dar sincer prima si ultima data cand am facut mi sa taiat smantana..nu a iesit asa groasa...intelegeti voi....
Sper ca de data asta sa o reusesc![]()
poze
Vine barza
Pupici de la o viitoare mamica de sept-oct !!