Mamici de martie - aprilie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 9
Laura Ioana spune:
Mariana uite ca iar te deranjez cu exercitiile: nu am prea inteles la punctele 3 si 4:
3.Culcata pe spate,cu picioarele intinse in asezate in pozitia de forfecare,incordeaza-te,apasa de podea(saltea) genunchii astfel intinsi,coapsele si soldurile si asa incordate incearca sa le ridici incet-incet pina numeri de la 1 la 10.Repeta miscarea de 2 ori pe zi cite 5-10 minute la inceput si dupa o saptamina vei ajunge la 15 minute. Adica tin picioarele unul peste altul, incrucisate si le ridic asa?
4.Stai culcata in coate,cu un picior intins perfect pe podea si cu celalalt usor indoit incerca sa-l ridici la nivelul barbiei.Repeta de 10 ori si schimba piciorul.Se face tot de 2 ori pe zi cite 10 minute. Care picior il ridic? Cel intins sau cel indoit?
Adibal din pacate eu nu sunt mamica...inca...Dar daca pe tine te vede ca pe mamica, cum ati facut gemenele? Tre' sa-l dai pe brazda ptc esti, in primul rand, femeie![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
mariana_1976 spune:
Laura_Ioana,
Asa cum ai observat,traduc din suedeza in romana "cu picioru´"
3.ridici "chishoarele" incrucisate si incordate "cu incetinitorul" pina numeri de la 1 la 10!![]()
4.ridici chishorul indoit,ca e mai dificil asa!![]()
Te 
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si al ui Markus(2006)
Catrinel_17 spune:
Adibal, ce e Aulin? Nu cred ca aici se gaseste, dar daca stiu ce substanta contine... Sau pot sa cer sa-mi trimita din Ro... Multumesc de sfat! 
Cu semnatura - intra in profil personal (vezi meniul din stinga paginii) si editeaz-o acolo. Va aparea atunci la fiecare mesaj. Stai, ca am citit ca ti-a zis si Mariana, mai detaliat ![]()
Apropo de parinti si sex.. Era un episod din Seinfeld in care zicea ca el se simtea nu stiu cum cind se gindea ca e posibil ca parintii lui fac sex, si desi era constient ca au facut-o macar odata (sa-l faca pe el
) el ar prefera sa-I stie numai foarte buni prieteni ![]()
Wow, ai ajutor de nadejde cu fetita mai mare!!!!
Andreea, algocalmin am stoc
distractie placuta in weekend!!!!
Tina, oana a facut simbata si luni, de atunci nimica, dar si doctorita a zis ca un bebe alaptat la sin poa sa faca si la 2 sapt daca asa vrea... Se asimileaza in intregime. Important e pipi... Cu capul e mai bine... Altfel dadeam coltzu' ca tare ma durea!!
Doublemom, bine ai revenit!!! Esti grozava cum te descurci!!!! Am primit si io o crema pt bubitze, sa vad ce mare brinza face, ca Oana saraca... Na ja, ce sa zic, e suficient cind zic ca nu i-am mai facut poze... Dar o sa-I fac una si o sa i-o arat primului baiat cu care vine acasa
AM GLUMIIIT!
Catrinel & Oana
Laura Ioana spune:
Mariana da, sa traiti!
Ma pun pe treaba cu chishoarele![]()
Delia
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Catrinel pune-ti niste felii de cartof crud pe locul dureros si le legi cu o carpa, ceva. Sanatate
Fetelor care ati facut cezariana, dupa cat timp nu ati mai avut lohii? Mie tot imi mai curg si am 5 saptamani; cand ziceam ca aproape au trecut, au inceput iar sa curga mai multisor
Aaa si dupa cat timp putem relua activitatea sexuala? Ca sotul meu ma curteaza de numa'
Scumpa Laurici doctorul meu mi-a spus ca in jur de sase saptamani...desi am mai citit de cazuri cu 10 saptamani

Io
de beba_mica
(13.04.2006)
Lady_Hawk spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Lady Hawk daca nu gasesti la farmacie batista bebelusului, vad ca se poate comanda de pe net (in parte stanga a ecranului).
Am vazut ca o pot comanda pe net...sar`na...
Oricum esti o superscumpica si cum abia acum am reusit sa citesc si eu mesajele pe ziua de azi, am vazut ca ai scis ca mai stai asa mult cu noi pana trecem la scutece, iar apoi mai putintel si pe urma te intorci la aspirante...ce putem sa spunem decat ca o sa ai cea mai mare galerie din partea noastra...de la mic la mare- mamici, bebici si tatici iti vom tine toti pumnii...o sa fie ok!!!Oricum apuca-te sa-l fericesti pe domnu` Laurici...!!!!Vrei sa venim sa ii tinem si lui galerie, ceva????
Pupoaie!!!!Zmuahhhhhhhhhhh!!!
la tine!!!!!!!!!Io
de beba_mica
(13.04.2006)
Diana1968 spune:
Buna!!!
si Hristos a Inviat!
Iaca am reaparut si eu, credc ca m-ati si uitat de fapt.
dar am trecut prin clipe incarcate si nu am putut nici macar sa ma spal pe mine darminte sa scriu.
Cronoloic: dupa ce am nascut cu prof. Marinescu(sa-i dea Dumnezeu sanatate lui si familiei)la Giulesti un baietel sanatos de 53 cm, 4, 500 k si scorul 10 au inceput problemele: canale infundate, sanii f.f. umflati. La spital unde am ajuns de am dat 1 milion asistentei ca sa imi desfunde canalele prin ulere manuala, nu toata lumea stie de depresie postnatala si nu se purtau prea frumos. Vorbesc chiar de dr. neonatolo care tipa la mine. Pe scurt planeam toata ziua. Acasa , pana sa mi se desfunde canalele, bebele era alimentat de biberon cu lapte praf plus ce ma muleam eu si treptat nu a mai vrut sa sua de la san.
Dupa ce m-am obisnuit cu situatia au venit niste super colici cu plans toata ziua , imediat dupa ce manca pana noatea tarziu. De stres si sperietura am pierdut intr-o luna tot laptele. Si iata cum Bodanel mananca acum doar lapte praf. Colicii s-au rezolvat cu biberonul BFREE!!!! 380.000 LEI
Cand s-au mai linistit colicii a facut dermatita seboreica pe fata si obrajii erau tot o rana rosie care se cojeau. Acum are coji in cap si i-a trecut fata.
Am pus poze cu bebele pe adresa: http://community.webshots.com/user/dienusi
adibal spune:
Mariana, am reusit cu semnatura!
Ai explicat super! Matei isi revine, stai linistita. Diferenta de varsta mica si transformerea lui din mezin in mijlociu il fac un pic mai gelos. Si Elena are momente in care e un pic trista. Nu e geloasa pe fete, dar se oftica atunci cand vede ca nu mai e centrul atentiei. Si in loc sa o admire pe ea toata lumea, ca până acum, admira gemenele si pe ea nu o mai vede nimeni. E frustrant, intr-adevar, si eu am o sora mai mica si o inteleg perfect.
Laura Ioana, imi pare rau. Am vizitat prima pagina si am vazut si eu, in prostia mea
!
Catrinel, Aulin este si in Frankfurt, sigur. Am cumparat eu acum un an(in iulie), mai exact din Offenbach. Firma care il produce este HELSINN birex si substanta activa este nimelsuide 100%. Este si sub forma de comprimate, dar ia pulbere, e mai buna.
ameluta spune:
slutre mmicute!
vreu s v intreb si eu cte cev.
medicul meu peditru mi- zis s-i curt gurit cu glicerin borxt.voi s fceti?
si inc cev: smbt merg s mi se scot firul de l opertie.dore ru?c m stresez sincer kesti st.prc m-s duce l ghilotin nu lt.
in rest, noi suntem tre mncciosi si ne suprm ru de tot dc mmi nu se mulge repede c s ne de lptic.
mine il voi cntri si eu pt c implineste prim lui sptmn de vit si s mi s- recomdt s-l cntresc.
multumesc nticipt pt rspunsuri si s veti un somn de ingers!
adibal spune:
Si multumesc, Mariana!
Adibal si cele 3 comori: Elena
(17.01.1996), Maria si Stefania(17.03.2006)