Mamici de martie - aprilie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 8

Tina_Welsh spune:
 Adar nu le-am primit.Mama lor de telefoane.Multumesc si tu ai o fetita extrem de frumoasa.O bubulina mica!
Monicule..capul sus!Gandeste pozitiv!Tin pumnii la nenea 
Ciuf eu am 24 de zile de cand am nascut si tot sangerez...Nu foarte mult,si nu rosu rosu dar pt 2 saptamani asa a fost..dupa care devine maroniu!
Delia bine ai revenit!Creste Rudy nu se incurca!David e un baietel cuminte,extrem de bun,la 15 zile avea 4,700,57 cm,si diametrul caputului de 39!Iar ieri la 22 de zile avea 5 kg.De masurat nu l-au mai masurat.
Catrinel17Cum mai e capul?Cum e Oana?A facut kaki?
Laurici,
 n-am avut sansa sa iti spun pana acum,cat ma bucur ca ai ramas cu noi!

Maiana1976,
,n-ai pt ce.Deci e bine 900 de grame!SUper!Cum mai e Markus?Cum mai esti tu cu raceala?La noi e oo vreme ploioasa..ca de obicei...e UK nu?Cand vezi soare zici ca l-ai prins pe D-zeu de un picior!
Andreea G,masaj placut si distractie placuta la munte!
Va 
 pe toate,fug sa pap micul dejun si sa iesim la cumparaturi ca vad ca se duce norul cu ploaia!Ura!
Tina 
 si 
 David
Poze cu 
David
Eu si Mark

adar spune:

Multumim de complimente ...
Uitati, ea m-a tinut puternica si cred ca orice bebel are puterea asta, de a-i da maicutei lui energie cat casa ...
Va pupam pe toate si ... pe toti ...
Laura _Ioana: si eu am 5 saptamani si inca mai curge ceva. De fapt cica asta ar fi "mica menstruatie" ca e mai intens colorata. Si se pare ca intr-adevar, dupa 6 sapt. se poate face sex fara probleme.
Asa ca ai mila de un om care curteaza de zor 
si sapatamana viitoare ...
SPOR LA TREABA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAI, VA PUPAM SI SA IMI TINETI PUMNII CA LA 4 MA DUC LA SCOS FIRELE

adar si bebelina MAIA
minunea mea 

Laura Ioana spune:
 Tina
 plimbare placuta cu grasunelul tau. Uite o 
 pentru David. Mai stau si eu pe aici pana plecati la scutece, dupa care cred ca ne vom "vedea" mai rar ptc ma intorc la aspirante...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Laura Ioana spune:
 Adar
 cred ca pe duminica il fericesc pe "curtezanul" meu
Nu te teme la scos firele ca nu doare (sunt fire mici, nu?). Oricum iti tin pumnii.

adibal spune:
 Catrinel, ti-am raspuns de acum 3 ore,dar nu a aparut mesajul meu pe forum. Ia Aulin pulbere, pune-l direct pe limba, are gust de portocale. Si iti ia durerea cu mana.
Mariana, multumesc pentru ca te oferi sa ma ajuti. Ma gandeam sa nu ma tot semnez cu tot familionul, sa apara direct fetele cu varsta lor langa mine. Nu am o preferinta anume pt. forma. Se poate asa ceva sau trebuie sa scriu de fiecare data si sa desenez?
Adibal, mamica de Elena(17.01.1996) si gemene de 6 saptamani(Stefania si Maria-17.03.2006)

Laura Ioana spune:
 Lady Hawk daca nu gasesti la farmacie batista bebelusului, vad ca se poate comanda de pe net (in parte stanga a ecranului).

adibal spune:
 Laura- Ioana, doctorul spune 6 saptamani, dar daca mai sunt lohii este mediu propice infectiilor si e bine sa mai astepti si dupa 6 sapt. Esti norocoasa, sotul meu e speriat de bombe. Se gandeste ca sunt taiata si nici macar nu se poate gandi. In plus de asta ma vede ca pe o mamica ce trebuie sa aiba grija de copii, si pt. el ideea de mama e incompatibila cu sexul.Il inteleg, si eu ma gandesc la mama si imi vine greu sa cred ca a facut sex. Ce aiurea mi se pare! Dar va tebui sa ii aplic o psihoterapie, ca apoi dam in altele.
Mariana, fetitei mele mari(Elena) "ii datorez" gemenele. Ea s-a rugat la ingerasi sa mai aiba un fratior sau surioara. Erau doar 7 copii in clasa fara frati. Acum e singura cu surori gemene, mai are o colega ce are doua surori, dar nu gemene si mai mari. Toata ziua le plimba prin casa sa le arate camera ei si ce mai are ea pe acolo. Intr-o zi cand m-am intors cu ele de la plimbare si i-m dat prima fetita, urmand sa vin si eu cu a doua.Cand am intrat, deja o schimbase pe prima ca facuse kk. Tu trebuie sa fii o fericita cu 3 copii de varste si sexe diferite.Dar Matei ce spune despre Markus?
Adibal, mama de Elena(1996), Stefania si Maria(2006)

Delia21 spune:
 LauraIoana,Rudy are 9 saptamani implinite sambata,iar eu nu mai am scurgeri maronii,adica lohii,doar de cateva zile....,bine nu m-a durut nimic,nu erau mirositare....

doublemom spune:
 Hristos a inviat! Pentru ca nu ne-am vazut dinainte de Sfintele Sarbatori.
Mii de felicitari mamicilor care au nascut de atunci, sanatate si noroc bebicilor!
Asadar suntem gata sa ne mutam la scutece!! chiar nu stim nimic de manu? Ea a fost activa nu demult!
Am ajuns si aici! 
Pupici tuturor mamicilor, incepand cu deschizatorul de drum tcelen pana la inchizatorul de pluton aida_o si trecand pe la tinutza care ne-a tras de manecuta ca sa nu ne imprastiem.
O lacrima si o floare pentru fetitele duse la ingerashi si pentru anairda, laura_ioana si ileana_marius credinta intr-un nou inceput si un final fericit.
Noi am trecut prin multe peripetii intre timp. Dupa epopeea cu vaccinul am avut o saptamanade cosmar pt ca domnisoarele mele m-au tinut in focuri pe rand. Pe cuvant ca in clipa in care adormea una se trezea cealalta si incepea sa urle. Printre toate astea mai trebuia sa ma ocup si de pregatirile de Paste. Fara nici un ajutor ca tati e la munca, mami a mea are pietre la fiere si la rinichi si nu mai vine sa ma ajute iar femeie de ajutor in saptamana dinainte de Pasti nici macar nu mi-am facut iluzii ca as gasi. Am avut o pauza de 3 zile de Sarbatori cat a stat tati acasa si saptamana urmatoare am inceput sa ma pregatesc de botez, care a fost pe 29. Sa mai spun ca sunt taietei? 
Am reusit sa citesc ultimul capitol,dar sper sa recuperez pana ne mutam!!
Am pus ceva poze noi in albumul de la semnatura. Cele de la botez sunt putine pt ca nu am avut ragaz sa selectez mai multe in care sa nu apara si persoane care poate nu ar fi de acord sa le pun poza pe net.
andreea_g multumesc pt curajul tau de a incerca batista bebelusului. M-ai convins sa o comand si sunt extrem de incantata! Fetele stau ca purceii la scarpinat cand le curat nasul. Tinutza   sa stii ca saracia asta conectata la aspirator trage mai incet decat tragem noi cu gura!!!
Un pont: pt nasuc mi-a recomandat dr. pediatra sa folosesc spray cu apa de mare Marimer. E 200.000 lei (cat 4 cutii de ser fiziologic) si tine mult mai mult, plus ca e la fel de eficient la inmuiat mucisorii.
Pentru cosulete sau bubitze mi-a dat cealalta pediatra a mea o crema de la Bioderma. Se numeste Atoderm si e buna si pentru fata fina a mamicii 
. Eu le-am dat seara dupa baitza si in trei zile nu mai aveau nici o bubitza si nici o cojitza pe fata. O gasiti la toate farmaciile care vand si cosmetice si costa cam 500.000 lei.
Cam atat ca deja scriu la mesajul asta de vreo 5 ore, printre alptari, plansete, scancete, etc.
pupici
Miha
 mamica cu doua fetite
Maia si Stefana (16.02.2006)
poze cu gogosicile

mariana_1976 spune:
 Laura_Ioana,
 ai ghicit foarte bine in ce consta "echipamentul" nostru "din dotare"! ![]()
Adibal,ce bine-mi pare sa citesc ca Elena este asa o fetita minunata si te ajuta cu surorile mai mici!
Eu poate gresesc,dar am impresia ca fetitele mai mari sunt ceva mai entuziasmate de bebelusi decit fratiorii mai mari...S-ar putea sa nu am dreptate,insa cunosc o multime de familii in aceasta situatie.
Matei al meu a fost cam "botoshel" de cind a venit bebe Markus.Acum s-a mai obisnuit si sper ca in curind totul va fi okay.
Despre semnatura ta:
Mai intii scrie tu cum vrei sa arate cu ajutorul acestui editor de cod care exista pe forum.Adica,mai pe romaneste,scrie un text,coloreaza-l,adauga-i tu ce doresti,ca si cum ai fi gata sa-l postezi ca mesaj.Dupa ce e gata si arata cum ai vrea tu sa arate,copiaza-l,taie-l si pune-l in "semnatura" din profilul personal.
Ca sa-l pui la "semnatura":
1.uita-te in stinga paginii si intra in casuta numita "menu"
2.Da clik pe linkul "profil personal",scrie-ti parola.
3.Du-te la casuta semnatura,alege semnatura "selectata" "da" si apoi "paste" acolo semnatura facuta de tine.Foloseste vizualizarea si verifica daca arata cum doreai.
E GATA!!!
Daca ai intrebari sau nu intelegi,spune-mi!(din pacate,eu nu sunt prea familiarizata cu limbajul Internet in romana fiind plecata din tara pe vremea cind Internetul de-abia sosise..)
Doublemom,sa stii ca ne gindeam la tine cum te descurci cu micutele printese!Ce bine ca ai avut timp sa ne scrii din nou!Eu desi am trei copii cred ca e mult mai greu cu gemeni sau cu 2 la diferente mai mici de virsta.Felicitari pentru botez!Nici nu stiu cum as fi rezistat la botez sau la asemenea ocazii festive fara ajutorul nimanui!Esti cu adevarat "mama eroina"!

Acum ma pregatesc sa ma deplasez la cumparaturi impreuna cu intreaga familie caci in weekend sotul e plecat in capitala
va 
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2005) si a lui Markus(2006)