Mamici de martie - aprilie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 5
mariana_1976 spune:
Tina,ce zici,cind putem face "trecerea" la scutece?
Sau o asteptam pe Aida sa se intoarca si vom pleca toate in acelasi timp?![]()
Ce facem cu fetele de la care nu mai avem vesti?
Tocmai rasfoiam cu nostalgie citeva din capitolele mai vechi de la Odiseea noastra...Nici nu-mi vine sa cred cite s-au intimplat in 9 luni si ceva...
Pentru mine a fost o perioada de neuitat cu bucurii multe dar si cu atitea lacrimi...
Poate ca unele dintre noi ne vom mai intilni si la alte Odisei peste mai mult sau mai putin timp...Sunt sigura ca ne va fi dor de subiectul asta si poate ca uneori ne vom uita cu emotie la urmatoarele "generatii" de mamici...
Eu revin maine si cine stie... poate v-ati mutat deja?![]()
In orice caz doresc sa multumesc tuturor pentru aceste luni care au devenit atit de importante in viata mea.

numai bine tuturor
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
kim spune:
Daaaaaaaa, Mariana, parca nici mie nu-mi vine sa ma desprind de subiectul asta, a fost o adevarata odisee de care o sa-mi amintesc toata viata. Iar daca ma apuca vreodata amnezia, pozele ma vor salva, ca am facut o tona, mai multe decat oricand. Si avem forumul, contul comun, etc.
Nu stiu cum se procedeaza, dar trebuie sa terminam capitolul inceput inainte de a ne muta la Scutece. Poate vine si Aida intre timp. Oricum ma gandesc ca povestea ei daca va vrea s-o scrie va fi probabil la Nasterea unei stele. Dar ce mai conteaza unde povestim, povestile sunt aceleasi, de acum incolo scutece, colici, laptic, mucisori, etc.
Nu stiu ce se intampla, cum incerc sa pun si eu capul pe perna in timpul zilei, sa mai recuperez din somnul de "frumusete" de dimineata, Alicia se trezeste si bye bye recuperare. E tare imprevizibila cateodata. De azi reiau meditatiile (am 2 elevi la meditatii), sunt curioasa daca va fi posibil cu Alicia papata, schimbata si pazita de tati.
KIM & printesa ALICIA 
photos
adar spune:
Mihaser - infectia nu doare. a durut tot ce s-a intamplat dupa a II-a interventie.
Kim - Fii sigura ca voi fi tot mai mult pe aici...
Mariana - ce nostalgica esti ... si ce ma faci si pe mine ...
HEI, DACA MA AJUTA SI PE MINE CINEVA, POATE REUSESC SA PUN SI EU NISTE POZE IN ALBUM, CA SINGURA HABAR N-AM CE SA FAC ...
adar si bebelina MAIA
minunea mea
adibal spune:
Multumesc tuturor pentru primirea calduroasa, sunteti foarte dragute. Sunt la inceput, o sa caut mamica din Craiova ca si mamicile de gemeni, desi unele dintre ele imi sunt foarte cunoscute intrucat urmaresc forumul inca de acum un an, de cand copiii cei noi(fiindca mai am o fetita de 10 ani) erau doar un vis frumos si eu eram chinuita cu investigatii si tratamente care au durut tare dar au meritat.
Cum pot sa-mi aranjez semnatura cu cele trei fetite? Poate cineva sa ma ajute?
Viata lunga Alexandra si sa-i aduci numai bucurii mamicii tale! Aida, felicitari si putere sa-ti cresti si sa-ti alaptezi comoara!
adar spune:
Asa deci ... nu vreti sa imi aratati cum, da ???? Va e frica sa nu se indragosteasca baietii vostri de fata mea, nuuuuuuuu????????
Stiam eu!!!
adar si bebelina MAIA
minunea mea
Catrinel_17 spune:
Kim, asa e si la mine, azi n-am reusit sa fac NIMIC, oana nu a dormit deloc, nici macar in carucior, la plimbare in parc... A fost si tare cald azi la noi, si destul de brusc. Deja de apuci de lucru? Wow, esti tare!!
Mariana, si eu incepusem sa rasfoiesc din urma... M-am uitat cind am scris eu prima data, ce bucurie cind am facut testul de sarcina, mi-am amintit cum l-am sunat pe sotzul meu si i-am spus, pe mama, imi amintesc cum a fost cind nu m-au mai incaput primele haine, cind au venit primele gretzuri... Cind ma speriasem ca nu mai aveam "simptome de sarcina" :-)...Cind am visat prima data pe bebe... Cind am aflat ce e...Ufff, cred ca a fost cu adevarat cea mai frumoasa perioada din viata mea!
Zuzilici, asa era si oana, pina au apucat-o pandaliile acuma si se agita toata cind maninca... Or fi pirtzuletzele (ca le cam trage cind papa), o fi caldura de azi, habar n-am!
Tania, iti tin pumnii. Dar tare nu fred sa fie pareza! La ce interval papa bebe?
Mariana, aici se gaseste ceiutz pt bebe! Ce nu se gaseste este lactobacilu' reuteri!
Trebe sa caut unde mi.-a zis Cat cum se cheama produsul...
AIDA - felicitari si muuulta fericire in clanul marit!! ![]()
Catrinel & Oana
ama_kaly spune:
AIDA FELICITARI!!!
Sa-ti traiasca fetita si sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa!!!
Am mai pus poze cu Seby de azi.Multumim tuturor fetelor care ne-au felicitat si care s-au uitat la pozici.Noi dormim si papam, am renuntat la supliment, de cand am venit acasa papam numai san si am terminat-o pe mami.Mameloanele de silicon evident nu le-am acceptat.Ieri ne-a cazut buricutul, cand putem face baita ?
Poze mami, tati si Seby
MP spune:
Felicitari Aida!! Sa iti traiasca micuta si sa va bucurati de ea! Bine ai venit pe lume Alexandra!!
Monica.
MP spune:
Ama,in primul rand,bine ai revenit printre noi! Sa iti traiasca puisorul scump! Am vazut pozele.E un dulcel micul Sebi;parca seamana cu tine.
Daca i-a cazut buricutul puteti trece la baita.Noi i-am facut si cu buricutul necazut.Bineinteles ca nu am insistat prea mult pe el.
Sper ca esti bine si ca te refaci si ca bebe te lasa sa te odihnesti!(macar putin).
Asteptam povestea nasterii.
Monica si cei doi pitici,Vlad
si Matei
.
Pozele noastre
adar spune:
AIDA - FELICITARI PENTRU PRINTESA!!! SA FITI SANATOASE SI FERICITE!
Ah, inca ceva : la intretinere, stiti cumva dupa cat timp se trece copilul, ca noi avem ceva probleme cu administratora, e cam tembela, ne-a trecut si catelul la taxe, iar acum abia asteapta sa gafam ...
Si cu pozele cum ramane, ca vreau si eu sa ma dau mare ....?????
adar si bebelina MAIA
minunea mea