Mamici de martie - aprilie 2006 (67)
Raspunsuri - Pagina 4
ANDREEA GEORGIANA spune:
Adibal,bine ai venit printre noi!Sa-ti traiasca puiutele si sa va bucurati de ele!
Mihaser
pe Cristian din partea Theei!Si a mea.
si pt. tine!
ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
mihaser spune:
Corina multa sanatate...sper sa mergi singurica cat de curand! Faina poezie ti-a facut Ilinca! Pupici!
Andreea G si eu pup titiza mica nascuta in aceeasi zi cu mine! Si mamica obsedata de silueta ca si mine :)
Fetele cine a folosit Mustela cu actiune intensiva antivergeturi? Spunea cineva ca a luat promotia aia de la Sensiblu...Cum vi se pare? Vreau si eu ptr sani...ca am o gramada de vergeturi...dar nu stiu daca au ceva efect...ca pretul e cat China...mai ales la Sensiblu.
Mihaela, mami de Cristian
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
kim spune:
Adar, biata de tine, nu-mi vine sa cred ca a trebuit sa suferi atata! Bine ca ai scapat, hai mai des pe aici ca-ti ridicam noi moralul (desi cred ca Maria Maia e cel mai bun medicament).
Vreau sa va spun ca Aida are nevoie de somnic acum, abia vorbea de epuizata ce era, dar n-a uitat sa ma intrebe de Mara, daca a nascut, etc.
Nu aveti pt ce sa-mi multumiti, am fost si eu tot cu gandul la ea, am asteptat vesti, si azi-noapte am verificat daca nu mi-a transmis vreun mesaj, nimic, n-am indraznit sa mai sun pana dimineata (stiind ca nu poate raspunde) dar din fericire mi-a raspuns chiar ea.
Adibal, felicitari pt fetite, sa-ti traiasca si sa va bucurati de ele!
KIM & printesa ALICIA 
photos
mariana_1976 spune:
Mihaela/Timisoara,sigur ca vom trece si la scutece!Eu personal o astept pe Tina sa ne dea "semnalul" ![]()
Andreea-Georgiana,pai suedezele sunt in general inalte si slabute in comparatie cu celelate scandinave.(si au si o comformatie avantajoasa dupa parerea mea...)Colegele mele de serviciu sunt instructoare de innot,antrenoare de aerobic si profe de sport...De clientela feminina nu mai vorbesc,ca sunt toate obsedate sa arate ca "Barbie"...![]()
Polixeni
Mi-a parut bine sa trec pe listuta numele "piticotului" vostru care e un dulciiic!Bine ca ati rezolvat intr-un fel si problemuta asta desi...nu exact cum probabil ti-ai fi dorit.Oricum Stefanos si Nicholas sunt nume frumoase si...internationale!
Tcelencind le-am zis aici in Suedia de ceiutz pentru bebe s-au uitat toti la mine de parca as fi fost picata de pe...alta planeta!!Da´sa stii ca mi-au cumparat rudele din Romania si ce crezi ca le-am zis la suedezi ca eu ii dadeam lui bebe "poama interzisa"?
Chiar si sotu´ a recunoscut pina la urma ca nu e o idee prea rea sa-i dau asa ceva...![]()
Hai,ca am scris azi o gramada(profitind de faptul ca azi cei doi copii mai mari au fost si pe la joaca prin vecini si cumnata i-a luat de la scoala!)
Vad ca bebe e ceva mai bine,dar tot nu bea destul din bibe...
Si eu parca nu mai sunt asa de nasol...
Mariana
mama Monicai(1998), a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)
Zuzilici spune:
FELICITARI AIDA & CLAUDIU,
Sa va traiasca ALEXANDRA sanatoasa, norocoasa, voioasa si mancacioasa si sa aibe parte de tot cei mai bun in lume! Pupici multi mamico si refacere rapida!
Zuzilici
de Isabella Maria
alinaalex spune:

Profit si eu de faptul ca Marc al meu doarme...De citit apuc sa va citesc, de scris mai putin. Noi suntem bine, am crescut, totul e ok si ne pregatim pt. botez, care va avea loc duminica, 7 mai.
Eu sunt in febra cumparaturilor, noroc ca mai sta maica-mea cu bebe. Si azi am hoinarit vrea 2-3 ore prin oras sa-mi cumpar ceva haine.
TCELEN, eu ii dau lui bebitza ceai de fenicol-anason-chimen de la plafar, adica le combin , cam 200-300 ml/zi, cu o linguritza rasa de zahar la 100 ml. Al meu bea la greu, se vede treaba ca ii e sete.
Fetelor, nu stiu cum sunteti voi, eu una sunt varza deja! Ma dor mainile, spatele cumplit, picioarele...Marc sta la san cel putin o ora, si daca nu adoarme cu sanul in guritza il cauta disperat si plange si-si roade manutzele. Nu stiu cum o sa rezist cand va creste , ca deja mi-e greu sa-l tin atata in bratze.
Programul nostru e in felul urmator: dimineatza se trezeste pe la 9-10, sta treaz pana pe la 12-1 , apoi cam la 2-3 ore trebuie sa-l alaptez. Il scot zilnic afara, cam o ora, chiar si doua. Baitza ii fac pe la 7-8 seara, in functie de cum se trezeste 'domnul', apoi iara sta la san de ma zapaceste...daca indraznesc sa-l pun in patutz si nu a adormit beton e jaleeeee! In general, dupa baitza sta treaz pana pe la 11-12 noaptea.
Noaptea se trezeste cam la 2-3 ore, cateodata la 4, depinde cat e de obosit si papa 1 juma de ora-o ora! Noroc ca este mult laptik! Eu ma bucur ca mananca bine, dar de multe ori il doare burtika de plin ce e! KK face de 1-2 ori/zi, ca umple la greu pampers-ul.
Fetelor mai e cineva in situatia asta, adica bebele sa pape asa mult?
Ieri a trebuit sa plec la dentist, i-am dat lapte praf si nu s-a saturat cu 120 ml. Pur si simplu nu are limite cand e vorba de papat.
ALINA SI BB MARC ALEXANDRU
ema.72 spune:
Felicitari AIDA, sa fiti sanatoase si sa aveti parte numai de bucurii. Alexandra, bine ai venit pe lume.

Ema si Mario(09.03.06)
tania2 spune:
sal
Mariana 1976, Laura Ioana, CAt, Ciuf, Mihaser,Noe, Catrinel 17, Nshiro, Tcelen, multumim pentru informatii si incurajari.
Nu stiu ce s-a intamplat, poate la nastere, dar am nascut cu prof.M arinescu Bogdan dar in fine e si el om
Echo la soldulete i-a facut marele prof.Cristea Stefan de la spitalul Pantelimon dar mi s-a parut un idiot si jumatate.
Astazi am fost la Budimex, alta treaba, dr. care a consultat-o a zis ca nu are displazie dar preventiv sa purtam o perioada 2 pampersi si are torticolis in faza incipienta drept pentru care am incepurt deja masajul.
Asimetria fetei se pare a fi de la torticolis, adica Bianca are o falcuta mai mica si una mai mare si tine caputul intr-o anumita directie.
Ma rog la Dumnezeu sa nu fie pareza congenitala, acum tre sa o urmaresc daca rade cu colturile gurii egal , daca are un ochisor mai mare si unul mai mic.
Mi-au spus ca in aproximativ o luna imi spun daca este pareza sau nu.
Fetele, care alaptati. Cum iesiti cu bb afara ca eu dupa juma de ora tre sa intru in casa sa-i dau sa pape ca urla de foame.
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
ile77 spune:
Aida, felicitari pentru puiutzul Alexandra!
Sa creasca sanatoasa, frumoasa si cuminte!
Tie refacere rapida si mult laptik pt bebik!
Zuzilici spune:
Tania eu sunt mai norocoasa cu Isabella. Ii dau sa manance de la un san pana se satura, apoi o ridic sa elimine gazele, o schimb de pampers (daca e nevoie) si apoi o pun la celalalt san. Imi ia cam o ora toata operatiunea dar dupa imi doarme si cate 3-4 ore legate. Azi noapte insa a fost cea mai cumintica
a dormit de la 11 pana la 5:40.
Nici mie nu mi-a venit sa cred. ![]()
Incearca s-o tii pe Alexandra mai mult la san si mai ales stimuleaz-o. Incearca sa-ti masezi sanul in timp ce ea papa si chiar sa il "mulgi" cat e in gurita ei. Poate ca-i place asa de mult cu tzatza in gurita ca adoarme si uita sa mai pape. ![]()
V-am
si succes! 
Zuzilici
de Isabella Maria