Mamici de martie - aprilie 2006 (67)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Kim,iti vine sa crezi ca in UK nu poti cumpara seringa de la farmacie??Am sa incerc sa caut sa vad daca gasesc solutie salina aici.Pompita de nas e www.nctms.co.uk/prodshow.asp?id=749&cat=0&scat=0" target="_blank"> Asta!
Ama_Kaly sa iti traiasca flacaul!Mama dar ce iti seamana!!!!E dulce foc!
Mariana,cum te mai simti?Imi pare rau ca piticul a facut otita.Un mare de la mine si insanatosire grabnica!Apropo de listuta,eu zic sa stergem toate gravidutele ramase,ca si-asa n-au mai scris de luni bune.Predarea stafetei,e in sensul ca mergem pe la ele pe la subiect si le uram nasteri usoare si le spunem ca le predam stafeta si le asteptam la scutece.Asa au procedat mamicile de ian-febr cu noi!EU zic sa o asteptam si pe Aidutza noastra si-apoi sa ne mutam,chiar daca mai facem inca un capitol in odisee pana vine!Ce nostalgica esti!
Delia21 ce mai faci?Pe unde umblii?Foarte frumoase poze!Ce bebelac misto ai!
Andreea G,uite cam asta am luat eu,numai ca e "manual",adica trag eu cu gura pe furtunas mucisorii!Da click mai sus unde am scris lui KIm,si vezi produsul!Trimite-mi si mie un PM cu numarul de fix sa te sun!
Ionica,din gravidutele de la care avem vesti numai a ramas niciuna nenascuta!
Catrinel17,David face kaki apraope la fiecare alaptare.Dupa ce papa face kaki in cateva minute..deci cam de 4-5 ori pe zi!Pai am depistat pentru ca eu investighez mereu kaki sa vad daca e verde..si-atunci era galben(ca de obicei) si s-a vazut!
Nshiro,David creste f bine.Are 5kg fix la 3sapt si o zi!A pus pana acum 900 grame!Tu ce zici?Cum e?
Adar,saracuta prin ce ai trecut!Infiorator!Ar trebui dat in judecata nemernicul!IAr cu lapticul imi pare rau..eu n-am avut asa mari probleme dar am decis sa mearga si si,ca nu am lapte suficient din pacate asa ca ii dau si formula!Bine ca totul are un Happy end si tu si Mia sunteti bine.Pai tu nu mi-ai dat decat un msj cand ai nascut...atat!
Tcelen!
Adibal bine ai venit.Sa iti traisca bebelusele!
FELICTARIIIIIIIIIII AIDAAAAAAAAAAA!BINE AI VENIT PE LUME ALEAXANDRA!AIDA MULTA SANATATE!SA ITI REVII CAT MAI REPEDE, SI MULT MULT LAPTIC!
Corinag,bine ai revenit printre noi!Frumoasa poezia Ilincai!Eu cred ca e o fetita inteligenta si te va intelege pe tine si Andrei!Asteptam poze!Insanatosire grabnica cu piciorul si operatia!

La noi a fost azi pediatra,David e super ok si are 5 kg fix!Urai!V-am pupat ca fug sa alaptez pruncul care da semne de trezire!

Tina si David
Poze cu David
Eu si Mark

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Adar,bine ai revenit ! Imi pare rau sa aud prin cate ai trecut,dar ma bucur ca ai scapat si ca sunteti bine. Daca vrei sa pui poze in album,intra pe photos.yahoo.co.uk, introduci username-ul si parola(daca nu le stii iti dau un PM) si apoi sus selectezi Create new album;il intitulezi Adar(ca fiecare fata are album cu nick-ul de pe forum)si introduci pozute apasand Add Photos.Ai grija cand faci albumul sa selectezi acolo sa fie public.Si cam atat.Sper ca ai inteles ceva.
Adibal,bine ai venit! Sa iti traiasca minunatiile mici!Si cea mare,bineinteles!
Andreea G,multumim! Si eu ma uit cu drag pe pozutele voastre si gandesc acelasi lucru:ca sunteti tare frumosi toti 3!
Tania,imi pare rau sa aud ca sunt problemute.Sper din tot sufletul sa nu fie nimic grav.

Scuzati o secunda...revin!(Matei)

Monica si cei doi pitici,Vlad si Matei.

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adar spune:

Tina - am mai trimis cateva mesaje, pe ambele numere, la un moment dat chiar insistand sa dai un semn de viata, ca ma speriasem. Cand am ajuns acasa cu calculatorul, primul lucru a fost sa intru la voi sa vad daca esti bine. Si cand am vazut ca esti, m-am linistit. Din pacate au fost si probleme, chiar n-as fi vrut sa citesc despre ce i s-a intamplat Laurei Ioana sau Ilenei Marius ... trist, dar sper sa gaseasca puterea de a trece mai departe!

In alta ordine de idei, ai un baiat super frumos. Sa va dea Dumnezeu sanatate amandurora.
------------------------------------
Hi mai fetelor, nu-mi spuneti si mie de cand sa imi "declar" cupilu la taxe?????

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Ceela,sa iti traiasca grasunelul! Felicitari ca nu te-ai dat batuta si ai reusit pana la urma cu alaptatul!Haioasa poza cu banii!
Mariana,imi pare rau pentru bebe mic...Pupici sa ii treaca repede otita.
Tcelen,oau ce mare a crescut fetita!! Sta deja si in picioruse?Si papa de toate...super!
Noe,ce plimbare pe cinste...Eu una nu m-as incumeta.Al meu trebuie sa suga din jumate in jmate de ora sau din ora in ora in cel mai fericit caz.Si cum papa numai san,iti dai seama ce fericire pe capul meu.
Corina,dar ce fetita scumpa ai tu acolo!! E o dulceata Ilincuta.Iti inteleg perfect trairile referitor la ochii care unul plange altul rade...Si eu am un Vladut mic,si desi are 4 ani si 3 luni,tot nu intelege chiar tot.Iar mie mi se pare ca niciodata nu m-am purtat suficient de atenta si cu el...Si ma apuca cate un plans,of!
Kim,deja reiei munca?Super.Te admir sincer.Sper sa te inteleaga si Alicia si sa fie cuminte cat sta cu tati.
Alinaalex,bafta la botez duminica! Sa va iasa totul asa cum ati visat! Si noi avem la sfarsitul lunii.
Tina,sa va traiasca puiul! A luat bine in greutate!

Fetelor,despre noi ce sa va spun?Ne intelegem de minune.Nu prea se trezeste noaptea si daca se trezeste papa repede si doarme.Ptiu sa nu-l deochi si sa nu isi schimbe naravul! Pe la 23 cel tarziu s-a culcat si o tine tot asa intr-o somnolenta pana a doua zi pe la 10.Se trezeste,papa,adoarme la loc...il schimb,papa,adoarme la loc.Numai asa imi pot permite eu luxul de a lucra si pana la 2 noaptea.Avem si noi orele noastre de veghe pe timpul zilei cand ne hilizim la Vladut,gangurim...vrem in brate,etc.Nu-i rau.
Maine am programare la doctor-vestitul control de 6 saptamani(sau cate or fi).Am niscaiva probleme cu operatia,in sensul ca ma doare destul de rau in partea stanga cand rad mai tare sau cand tusesc,nu stiu ce o fi...
Vladut are o problema cu o otita medie seroasa.Of,nici nu stiti cat de suparata sunt din cauza asta.Nu il doare,nu se simte rau,dar daca nu i se trage lichidul ala cica e destul de nasol.Ca trebuie sa ii puna nu stiu ce furtunas prin ureche...Doamne,si atata l-am pazit sa nu pateasca ceva...si parca nu mai scapa o data mititelul de toate problemele.Ce stiti despre afurisita asta de otita medie seroasa?
Gata,inchei ca ma apuca iar plansul.

Va pup si va doresc numai bine!

Monica si cei doi pitici,Vlad si Matei.

Pozele noastre

Mergi la inceput

MP - multumesc de sfat, acum incerc sa pun pozici, sper sa reusesc ...
Iti doresc sa fie bine operatia ... am emotii pentru tine ... stiind prin ce am trecut eu, mi-e teama si de cuvantul "operatie" in sine ...
Hai, sa dea Dumnezeu sa fie bine! Cat despre otita, nu-ti fa probleme. asa se intampla, cei lasati in voia soartei nu patesc nimic, iar astia cocolositi ... fac otita...stai linistita ca va trece.
Va pupam pe amandoi !

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal,
Ama, ce repede i-a cazut buricutul. Mandrei mele inca il mai are.
Azi fuseram la doctor ca i-a crescut un cucui in cap. Cica este un hematom de la aspirator. Trebuie sa urmaresc sa nu care cumva sa creasca. daca va creste atunci vom face o tomografie sa nu aiba vreo fractura, Doamne fereste! Uite asa, se cam tin lant problemele.
De laptic nu stiu ce sa zic ca parca nu imi mai simt sanii asa de plini. Astept sa se trezeasca micuta sa incep sa folosesc iar pompa. Cand o vad cat e de fericita la san ma termina. Nu as putea indura sa stiu ca nu mai pot alapta.
Si eu zic sa asteptam sa se intoarca Aida si sa ne spuna cum a nascut. Eu vreau sa salvez toate capitolele in care am scris sa le am ca amintire. Astea vor fi jurnalul meu, ca atunci cand Eva va fi mare sa le citeasca si ea.
Fetele care ati nascut vaginal, mai sangerati? Ca eu vad ca inca sangerez si mama-soacra imi zice ca nu e bine dupa aproape 13 zile sa mai fie sange rosu.
Tania, imi pare tare rau de Bianca, dar nu prea imi vine mie a crede ca ar fi pareza congenitala. Multi doctori se grabesc sa puna diagnosticul si nu se gandesc cat rau pot face unor parinti, cu cata grija stau pana se infirma (confirma) problema.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
http://community.webshots.com/user/ciufuletz
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Amalia,si eu zic ca ciuf,tare repede ati scapat de buricut;Rudy l-a avut aproape o luna!Baita puteti face,dar cu conditia sa fie uscat acolo de unde a cazut buricul,sa nu fie ud;mMai asteapta 2 zile daca nu-i uscat!Pup lui bebe Sebi!

Tinuta,eu abia ajunsei acasa din tarile calde si azi am fost cu odorul la vaccin si nu a plans acolo absolut deloc,dar dupa vreo ora a inceput sa se planga ,deci il pazesc,i pun comprese cu apa rece pe locul cu pricina si-l masez usor asa cum mi-a zis nea doctorul si am inima cat un purice.Si la fiecare 2-3 ore i iau si febra ca sa ma asigur ca e bine.Ce ne mai spui de David?Cat a pus pe el?Da-i un pupic pe nasuc si de la noi,te rog!L-a masurat asistenta pe Rudy si are 58cm si 5400!Deci nu papam degeaba,caci se vede domle cu ochiul liber ca a crescut

Mergi la inceput

ATENTIUNE - ATENTIUNE !!!!!!!!
Am pus poze cu fiica-mea in albumul comun! Pretendentii ne pot scrie scrisorele de amor pe PM! Hai, intrati repede sa o vedeti - nu-i asa ca-i frumoasa???????

Va pupa cioara care isi lauda puiul ....

adar si bebelina MAIA
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Fetele care m-au intrebat, nu reiau munca decat la primavara viitoare, doar cate o meditatie din cand in cand (de un pampers vb aia).
Adar, pup domnisorica mumoasa!

KIM & printesa ALICIA
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

felicitari aida oauoa!!!!! satz traiaska gagalicea!!!
Io zic sa infiintzam clubu' "mulgilor" sau mulgelor...ca tare me-a placut faza cu mulga :))))

Ai vostri copii sug pampersul? :)))) Io ii dau suzeta si ca sa nu ii cada din gura i-am sprijinit-o cu un pampers...si o mai scuipa din cand in cand si cand ma duc la ea o gasesc cu pampersun gura...l-a mozolit de l-a zapacit :))) o fi bun? :)

Mergi la inceput