Clubul optimistelor (12)
Raspunsuri - Pagina 5
georgi75 spune:
Neatza fete
Sunule cred ca esti deja pe drum.Fericitoooo...
Danezo sunt cu gandul la tine. Bafta si LA MULTI ANI la sefu'.
io sunt cam ametita ca pe la 2 m-am dus si io la culcare.Dar s-a pus Stefania pe urlat ca ea vrea "nene" (desene).Bineinteles ca nu mai erau desene la ora aia.I-am aratat ca nu mai sunt si i-am stins televizorul.Si sa te tii urlete... . Dar problema e ca incapatanarea a mostenit-o de la mine si inca nu ma depaseste.Asa ca mi-am pus ambitia cu ea si a plans ce a plans si pana la urma a tacut. Dar s-a razbunat pe mine trezindu-ma la ora 8. Asa ca...
Voi ce faceti azi? La noi e soare si nu mai bate vantul (in sfarsit...). Dar am vazut la TV ca de maine iar ploua. Nu mai vreau ploaie...
si revin
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
neata!
Dany ,hai ca am ramas cu gandul la tine si la sefu'.
Tin pumnii!
Alinuto,asa sunt barbatii la durere,miorlaiti.
Sunule ,drum bun!
Georgi,pune man si invata!
Pup toate optimistele!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andreea_trend spune:
Neatza optimiste dragi!
Cine da o cafea... repede ca mii un somn ...
Giorgi mersi pt companie... am stat pana pe la vreo 3, da nu am mai intrat pe forum ca imi pierdeam din ritm... dar m-am gandit la voi...
Daneza... bafta multa si sa te incordezi tare
Buni... sunt bucuroasa ca a iesit bine interventia... sanatate multa lui bunicu'
Him... bafta la medic azi... si sa vina BB cat mai repede
Addinel... o sa vina si la tine BB ... aveti rabdare ca DD le aranjeaza el pe toate
la optimiste
addinel spune:
neata la toate optimistele!
fetele, eu sunt ca de obicei adormita. si tot ca de obicei am o gramada de lucru. si trebuie sa fug cumva prin oras sa cumpar un cadou, sambata plec la un botez.
revin, ma cheama datoria.
la toate optimistele
pupici pe botici
nunta mea
andreea_trend spune:
Si acum special pt mami... sa nu crezi ca te-am uitat .
Iti mai zic pt a enspea oara BRUM BUN !!!
Sa te gandesti la copilu' tau drag, care o sa-i fie tare dor de tine, sa faci pozici multee multeee, sa va distrati cat puteti de mult si sa va iubiti si mai mult.
Si bafta multa si cu MBA.
Pupi multi sa ajunga pt toate zilele
diadaniela spune:
io-s pe aici!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Georgi,pune man si invata!
Dana
Dana daca vii tu sa stai cu fi-mea... promit ca invatz.
Nush ce are... ca de azi dimineatza mi-a pus creierii pe moatze...
Sunt un car de nervi.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE