Clubul optimistelor (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

salutare optimistelor!

mai, si eu vreau bebel. dar se lasa asteptat. noi cumintei incercam din toate puterile, ca asa m-au educat pe mine parintii: sa muncesc cand vreau sa obtin ceva

sunule, inca o data drum bun, distactie placuta si bafta cu MBA-ul! de mult vreau sa ajung si eu la praga, chiar saptamana trecuta vorbeam cu pupicu ca ne-am tot plimbat prin europa, dar budapesta si praga nu le-am vazut inca. eu as fi vrut praga ptr luna de miere, dar pupicu cica nu e adecvat. tu ce zici, ca inteleg ca stii bine praga.

la optimsite

pupici pe botici

nunta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

M abucur Alina, ca e bine sotul tau !Sa fie bine si de acum inainte.Putere tie sa rezisti pe baricade.Doar stii ca barbatii sunt asa fricosi si pisicosi....dar sa mai nasca ...sau alte chestii fenminine....dar sunt draguti asa cum sunt, nu?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Fetelor...hai sa va spun ce zapacita sunt...din cauza oboselii nu mai judec si am crezut ca sunt la nurori...si va dati seama dilema mea.Mai ales ca voi o incurajati...Sunt haioasa, nu?

==========
Corina
Albumul meu

Pai daca tot zisese Daneza de sefu, si tu ai venit si ai intrebat de seful... io ti-am explicat. Ce... si pe la nurori se barfesc sefii?

Danezooooo revino-ti ca esti matura...Te comporti ca o pustoaica.Uf! De ce nu sunt io in Bucuresti... ca faceam pe intermediarul... Ia-ti inima in dinti.N-auzisi ca pleaca in Alaska?
Hai mai... ca viata e scurta. Nu mai lasa timpul sa treaca pe langa tine sau pe langa voi...

Alina ma bucur ca ai reusit sa ne dai vesti si ca tati a scapat cu bine. Al meu inca nu a trecut prin situatii limita dar pot sa-ti zic ca nu suporta durerea de nici un fel.Cand il doare vreo masea... injura prin casa... de zici ca nu e el( el nici macar nu dracuie de fel, iar de injurat... numai la volan)
si pe tati tau si insanatosire grabnica.
Aaaa si tine minte fazele astea sa i le amintesti cand va face pe cocoshul...

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)

Avem si POZE

Mergi la inceput

Georgi, stai linistita ca nu sunt chiar asa de emotiva.Odata ma incordez! Faceai pe Cupidon?

Dany

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_daneza

Georgi, stai linistita ca nu sunt chiar asa de emotiva.Odata ma incordez! Faceai pe Cupidon?

Dany

Te prinsasi...
incordeaza-teeeeeee.....

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Avem si POZE

Mergi la inceput

okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sa traiti, am inteles, domn comandant georgi(e)

Dany

Mergi la inceput

Ei, mai fete si maine dimineatza in timp ce va cafeliti, va rog sa exersati urmatoarea poezie...(face bine la dictie )

Pampilica pila lunga
pune pila langa punga
punga-n pila
pila-n punga
Pampilica pila lunga

Cand ma trezesc, va ascult, daaaa?

Danezo ai grija ce faci... imi pun toate sperantele in tine maine.

Acum ies ca ia uite cat e ceasu... si io nu invatzai nika...

Avem si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetele,
Ma scuzati ca vin asa tarziu, dar au ramas bagajele noastre si ale lui Alex de facut acum, plus "mitzuneala" cu al meu blanos. Simte ca plecam si toata noaptea a dormit intre noi si ne-a pupat de mama focului.
Asa...
Him tin pumnii la doctor! O sa fie bine, o sa vezi!
Adina...o sa-ti povestesc mai multe despre Praga cand ma intorc, o sa-ti arat si poze. Ideea este urmatoarea...daca nu va doriti plaja, munte, ci un orash istoric ABSOLUT impresionant...go for it! Are cladiri incredibile, gradini extraordinare, curatenie, amabilitatea oamenilor....nu stiu, eu sunt subiectiva pt ca iubesc orashul asta! E pur si simplu minunat! Si e minunat sa stai pe pod (unul din multele) si sa hranesti lebadutele si sa privesti panorama! Hai ca o sa-ti pove mai multe cand vin, caci acum mi se amesteca ideile in cap!
Geo iti multumesc...lui iubi puteti sa-i spuneti "maimutz"...noi asa ne alintam! Sau cum vreti voi....nu conteaza!
Corina si Andru....bafta la invatat! Si tie Geo!
Alina....mi-ai luminat ziua! Ma bucur din suflet ca totul e in regula, cu tati alintat!
Si acum.....
LA MULTI ANI, Finu! Sa fii sanatos, fericit si implinit alaturi de Dany, finutza! Va tin pumnii si sper si eu CHIAR sa va pot cununa! Multa fericire, copii!

Va pup pe toate toate...si pe Adri, Dana, Teo, Eve, Mona, Fla(ca pe voi nu v-am mentionat)!
O sa-mi lipsiti....dar ma intorc eu repede!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Multumesc mult , nasica! O sa ii spun LA MULTI ANI FINULUI DIN PARTEA VOASTRA!Imi vei lipsi zilele astea, dar te reintorci tu, dupa incarcarea bateriilor.Distractie dupa sufletul vostru de maimutzi!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza si de la mine.

Corina ai fost mortala

Dany ce palpitant:) Tinem pumnii si abia astept sa citesc deznodamantul Hai curaj

Alina si aici sa vina tati repede acasa, sa faci fata cu 2 copii:)

Sunule drum bun, sa va distrati maxim si sa te intorci repede sa ne povestesti:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput