Clubul optimistelor (12)
Raspunsuri - Pagina 6
andreea_trend spune:
May n-am vazut asa ceva... ce repede ati ajuns iar pe pagina 2
Intrati AICI sa va mai destindeti un pic (sa aveti si sonor)
Danezo ce ai facut???? Hai te asteptam cu detalii fierbinti
georgi75 spune:
Danezoooo hai cu vestile...Ne mai tii mult in suspans? Cred ca si fi-mea e agitata tot din cauza ta...
Ma duc sa-i dau sa pape si s-o bag la nani.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
andreea_trend spune:
Si eu am o stare asa naspa
Deja mii dor de mami a mea ... mai are putin si isi ia zborul....
georgi75 spune:
Hai Danezooooo ma mai tii mult in suspans?
Ca nush ce sa cred... ori esti prea fericita si nu ai timp de noi... ori esti prea trista si nu ai chef de noi.
Hai, ca nu mai pot acilea... Se trezeste fi-mea si incepe sa urle ca vrea "pa" si tre sa plec cu ea...
Hai, plssssssss.........
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
BraveGirl spune:
Salutare gagici!Acum am aterizat si eu acasa...stau 10 minute si plec iar..asa ca am intrat sa va salut.
Nu stiu cand o sa mai si invat
==========
Corina
Albumul meu
alexa si mami spune:
salut gagici, va pe toate ca-mi sunteti tare dragi.
sunt acasa, dar dupa ce se trezeste gagica plec iar la sotosenie. nici pina acu' nu s-a dat jos din pat si zicea ca miine vrea acasa.
hai ca vb deseara dupa 22,30.
va mai pup odata sa va tina
nepotica, am ris ca nebuna cu lacrimi, suuuper!!!:))))))))
alexa
daniela_daneza spune:
Heloo.Am avut curaj numai pe jumatate .
Dar a fost impresionat si va povestesc diseara , mai detaliat!
Va pup!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor,
sper ca sinteti toate bine, optimiste si cu energie. Mersi ca v-ati gandit la mine. Sa va spun acum cum a fost la dr. Am discutat, i-am zis ca nu mi-a venit cm si ca mi-am facut test sarcina si nimic, mi-a facut eco, mi-a zis ca nu am chisturi si de asta m-am bucurat f mult, ca ma gandeam sa nu fie asta, dupa ce ma mai durut in partea stanga. La final imi zice ca imi iau fetele sange si marti am rezultatele, ca am dereglare hormonala , asta dupa ce in februarie la control a fost tot ok. Asa ca acum m-am mai calmat, stiind de ce nu vine bb, acum parca sint si mai optimista ca va veni bb. Sa vedem marti ce iasa la analize. A mai patit cineva dintre voi asa dupa anticonceptionale?
In rest ziua e buna, diseara la 7 merg la mexican cu prietenii, asa le-o venit lor ideea. Sigur ne distram si stam la barfe, ca pe unii nu i-am vazut de aproape un an.
Va pup pe toate si pe maine,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
georgi75 spune:
danezo
De ce mai doar pe jumatate??? Uf! Abia astept sa-mi zici.
Io plec pe la tara pe la ai mei ca azi e joi si noi asa mergem in general pe la ei: o data miercurea sau joi si o data in week-end. Asa ca apar dupa 21.00 pe acasa si pana o culc pe maimutza cred ca trece de 22.00.
Ne auzim atunci.
Avem si POZE