Clubul optimistelor (12)
Raspunsuri - Pagina 7
daniela_daneza spune:
Georgi, d c numai pe jumatate , pt. ca asa a fost ...situatia....
Am ajuns , iesea el din birou, i-am urat LA MULTI ANI , ne-am pupat , da , pupat pe coltul gurilor, atat eu cat si el si pupa bine ....stiam ca asa este ca si data trecuta cand ne-am mai pupat s-a nimerit pe coltul gurii, de ramasesera alea ca la dentist ' ca d c te pupi asa cu seful , dar atunci m-a incomodat sapca ce o aveam pe cap....Apoi l-am intrebat daca intram in borou sa vb, a zis ca mai inkolo putin ma cheama el...M-a chemat dupa ceva timp, ma cauta ca eu umblam pe sus , prin hala...intru...ii mai urez inca odata LMA , ii scot 'inima ' ii zic ;este inima mea cadou pt tine- azambit f. malitios, in culorile firmei, el zice multumesc, nu trebuia, ii zic desfa-l...o desface ...ii cam tremurau mainile...si supriza : flaconul cu lecitina" ...eu completez: stiu ca inca nu este cazul, dar tu mi-ai zis ca pot sa iti iau...el : ca nu e adevarat..eu..ba da...in fine...trecem la discutii , despre una, alta, de fapt era vb.despre comison, studiem tabelele...iar ne mai caraim putin...intra o colega sa il intrebe daca ii completeaza ea chestionarul pshihologic--erau cei de la controlul periodic ---si ii zice:' vezi sa nu ma scoti nebun, ca lumea deja considera ca trebuie sa iau lecitina" ...in fine mai vb una , alta...ma intreaba: altceva nu ai sa imi spui ? eu :BA DA , DAR NU AZI SI IN AC. CADRU...zice ok..cum vrei tu...a cam intuit cred ca mai vreau sa ii zic ceva, dar eu am simtit ca nu ar fi momentul optim...
I-am luat cu totii un bnsai f frumos, destul de mare....
Pe la 18.00, i-am dat un e-mail, legat de ceva profesional, iar in Ps: i-am spus ca m-a intuit perfect , ca mai am ceva de vb cu el, dar veste ceva , care vreau sa discutam intr-un mediu mai putin formal...cand vrei si cand poti? Dar cred ca plecase ca nu am primit raspuns.
Eu cred ca pana se intoarce, maine pleaca si revine miercuri , are timp sa "rumege" ...invitatia.
Cam asta este.
Scuze daca nu am fost prea coerenta, dar am aflat o veste groaznica: bunicul prietenei nepotului, a fost omorat cu salbaticie..era preot/calugar ....construia o manastire .....cica au aratat si la stiri la Pro tv si prima..asa ca sunt bulversata total....
O veste bunA: MI-A MARIT SALARIU.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
iri_sori spune:
Buna fetelor!
in sfarsit am parte si eu de net doua zile nu am avut net si mi-a fost tare greu.
iri
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iri_sori/album?.dir=/d5bb
addinel spune:
pe pagina 2? rusinicaaaaaaaaaaa
fetele, eu deja m-am inviorat, vine week-end-ul! sambata merg al un botez, sunt tare incantata, o sa vad ceva persoane dragi mie, fosti colegi de serviciu. de-abia astept.
in alta ordine de idei, pentru ca tot nu avem eu si pupicu timp sa ne ocupam de nunta, am "negociat" cu o prietena si o sa ne fie wedding planner. a zis ca daca nu suntem ascultatori, ne da bataita la poponetz. cica saptamana viitoare se duce prin oras sa caute costume pentru pupicu si materiale pentru rochia mea. hihihi! la cum e tipa, sigur peste doua-trei saptamani va anunt ca am toata nunta pusa la punct
hai fetele, fiti mai active!
pupici pe botici
nunta mea
daniela_daneza spune:
Adina, f. bine ca ai gasit-o pe amica ta sa se ocupe de toate detaliile pt. nunta.Petrecere frumoasa la botez.
Abia astept si eu wk-endul .Nu stiu ce voi face , dar macar ma relaxez.
Eu nu am chef de vb..si intelegeti-ma ( nu e nimik legat de sef) ci de cata bestialitate exist in anumiti "oameni' desi nu pot fi numiti asa.
Somn usor!
Dany
addinel spune:
oooooooof, vad ca nu sunteti prea cooperante astazi. tacacioaselor!!!
daniela, capul sus! e multa rautate si bestialitate, cum spui tu, pe lumea asta, dar e si multa frumusete. tu esti o optimista, nu?
eu plec la somnic, sunt franta de oboseala. maine dimineata va dau trezirea daca tot nu e sunu.
pupici pe botici
nunta mea
georgi75 spune:
fetele.
Am bagat-o pe Stefania la nani si am emotii. Dupa ce azi noapte m-a urlat sa-i dau drumul la desene, m-am hotarat sa nu ii mai aprind televizorul seara(de obicei il lasam pe desene asa ca-mi merit soarta ). In schimb i-am lasat veioza aprinsa si vad ca pana acum e linistita.
Danezo e bine si atat.Deocamdata. Iti inteleg starea in legatura cu bunicul fetei dar din pacate nu putem face nimic.Asta e lumea in care traim. Daca tot vine week-end-ul si nu ai ce face, ia trenul si vino pe la mine. Ne cafelim si noi ca de fumat... Chiar, ai rezistat tentatiei? Daca da, bravos!
Si daca seful ti-a marit salariul, inseamna ca ni i-a displacut deloc gestul tau.
Nu-i asa ca se simte deja lipsa Sunului? Ce fericita o fi ea la ora asta...Ma bucur pentru ea.
Addinel ai noroc cu pupicu tau ca se lasa imbracat de altii. Al meu e f. pretentios la cumparat haine. Isi cumpara rar (si io mor de ciuda ca m-am saturat sa-l vad in aceleasi haine ), da si cand cumpara... zapaceste vanzatoarele pe o raza de cel putin 2 km. Scot alea hainele de pe rafturi, se uita si pleaca
Cu alte cuvinte sa-ti traiasca prietena.
restu gastii ce mai zice? La invatat?
Adinella iar nu mai dai nici un semn? Ce mai faci?
Alina pup si la tine si la tati tau bolnav. Hai ca nu mai e mult. Ce-a fost mai rau cred ca a trecut.
Va pup pe toate si revin. Ca tre sa stau cuminte pana adoarme fi-mea. Si n-am decat sa stau la calculator. Si mie ce rau imi pare...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Asa este Georgiana, sunt OPTIMISTA ! Pana la capatul liniei.
Multumesc de invitatie, o sa ma gandesc.Frumos gestul tau!
Stiu sigur, am simtit ca gestul nu i- a displakut , apoi mai pe seara am vb la tel si nu stiu cum ca la sf.i-am zis , bine, te pup si el a raspuns "si eu".Or texte de astea nu aveam pana acuma...desi mi-as fo dorit sa ii zic nu numai atata...poate totusi DD va avea grija si de sufletul meu.
Te pup!
Daca adoarme repede Stefi, si mai sunt pe aici vb .pe mess!
Dany
daniela_daneza spune:
Ok , CORINA, TE SCUZAM.
Ce face tatal tau ?
Dany