Bebelusi de sept-oct 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

IRINA mama, ne anuntam si noi vizita o saptamana!
Si la mine a venit de vreo trei ori cate cineva si a stat tot weekendul; ma refer de cand am nascut. Si taaaaaaaaaaaaare mi-a placut; de oaspeti sunt bucuroasa; doar ca atunci cand avem vizite prelungite si Darius al nostru face figuri...si ma face sa imi piara cheful de vizite!

Cat despre harnicia mea...de cand ma stiu fac treaba(de pe la 12 ani am inceput sa fac mancare; la mama acasa faceam numai eu...si eram 5 persoane...asta sa o ajut pe mama ca era super ocupata!). Problema este ca imi si place; bineinteles ca uneori nu am chef, dar tot tre' sa fac; acum fac si mai mult pentru ca e darius mic si ma gandesc sa nu respire praf sau altecele... Dar promit ca o sa ma emancipez si eu. Daca nu era bebe asa sensibil cautam o bona si imi cautam un job...dar pentru ca e darius asa mic si sensibilos nu prea am tupeu.

Si pentru ca m-a enervat, azi am stat mai mult pe net(dar facusem curatenie vreo 3 ore azi dimineata si clatitele). De mancare nu fac nimic. Cartofi prajiti diseara si atat. Na ca m-am suparat!

mama ce logoree am! o fii incurabila?

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Roxi nu-ti mai face atatea probleme ca bate vantul sau ti se pare prea frig. Bebelusii sunt fantastici si mai rau le face daca nu ies din casa la aer decat daca le trece vantul pe la nasuc. Aici nu exista nici o recomandare in ce priveste temperatura sau cat de putin vant trebuie sa fie ca sa scoti bebele afara. Si nici nu s-ar putea altfel, ca trebuie sa iesi zilnic din casa in tara asta imensa unde de la un magazin la altul faci kilometi intregi !
Ne-am mutat intr-o zona noua si ma apuca disperarea ca primul magazin cu mancare e la 15km ! Sunt spatii uriase intre case, magazine, au construit zona asta de parca masinile ar merge cu apa, are dreptate tatal meu care a zis "astia n-au construit tara facand economii".
In Connecticut puteam (aproape) merge pe jos sa iau paine, aici ies pe autostrada.
Uite o poza facuta intr-o zi de iarna, iar chestia alba din fundal e ditamai lacul total inghetat. I-as fi pus caciulita, dar toti copiii erau dezbracati, mi-era rusine sa-l infofolesc pe Petrut. Nici n-am trimis poza asta la bunici ca ne-ar fi sunat rapid sa ne certe In zilele in care nu-l scot afara, mai are putin si se suie pe pereti, cum il duc in fata usii, se linisteste si trage chiote de bucurie, intinde mainile spre usa, iar afara e in extaz.
Nu zic nimanui sa faca ce fac eu, ci doar sa va acordati mai multa incredere ca stiti cel mai bine ce-i trebuie copilului.
Cunostintele si prietenii de aici ne-au zis sa ne ducem viata ca si cand n-am avea copilul, adica sa-l luam peste tot cu noi. ba chiar asta era una din recomandarile pe care le-am primit la iesirea din maternitate. A sunat ciudat, dar in cateva zile le-am dat dreptate.
Ma scuzati ca mi-am varsat oful, dar mi-a placut tare mult in Connecticut, iar aici e cu totul altfel....

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Jadi si noi avem gaurica accea gred ca este normal

Voi vorbiti de satra ,doar in sufragerie este bine la noi este peste tot incepind cu baia si terminad cu bucataria si stai ca inca nu merge,sa vedem noi atunci ce o sa fie

alinam poate mai sti ca copii nu simt ,dar eu ma inteleg perfect cu nasa lui si chiar imi este draga

vad ca vorbiti despre sot ,hai sa mi laud si eu este foarte activ cu totul ,eu l_am invata de mult inainte sa avem copil si asta de vreo 10 ani acuma este si mai si ,noroc ca nu prea citeste forumul ca sar umfla in pene imediat

gata ma duc sa imi pun ciorbita la foc

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu-nteleg cum inca o gaurica?!!! Pana unde? Adica o adancitura, nu?Ce figuri sunteti!

Diana, nasol ca e pustiu pe acolo, dar distantele parca sunt mai mici cand te obisnuiesti, 15 Km ii faci imediat.

Inaa, nu ma felicita, ca inca n-a iesit, dau de baut cand iese.

Locca, de la Leonardo, cel de pantofi? Au si caciulite? imi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

marinela, multumim. Nu e asa important sa fim fix primii, important e sa fim in top 3.
Dana frantuzoaica, pai si ce e rau sa se umfle in pene daca e asa harnic? Sotul meu mai citea forumul, si cind n-a enervat o data in sarcina mi-a zis explicit sa nu ma pling pe forum (cred ca tocmai citise niste birfe despre sotzi si nu vroia sa fie si el personaj de studiu pe forum).

Sper diseara sa uploadez poze noi (avem o gramada, foaaaarte frumoase).

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

roxi, sunt si eu de parere ca esti eroina....pai eu nu calc, nu spal vase, ma chinui sa mentin o ordine relativa....cu gatitul, eu sunt la regim, deci suntem toti....si cu toate astea ma mai si plang de cata treaba fac sau am de facut!!!!ah, si nici sotul nu face cele de mai sus, sa nu va faceti idei gresite...
acum nu zic ca nu e bine sa stergi praful zilnic in casa sau sa dai cu aspiratorul, bravo tie ca ai rabdare si dispozitie...da cand o sa iesiti in parc si o sa isi infiga mainile in primul boschet pe care il intalneste sau o sa mearga in 4 labe prin iarba, ce o sa ii faci?? zic si eu, nu te supara

am fost si noi la Calapod azi...si ne-a recomandat sa ne luam aparat de aerosoli ca e groasa...bronsiolita nu a trecut deloc aproape, ne-a modificat si un pic tratamentul. acu sotul e plecat sa cumpere aparatul la nu stiu ce firma langa Hala Traian...sper sa se intoarca cu el!

mihairi, sa ne spui ce at facut la dr...ati fost la clinica?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Tonnia aici nu e pustiu, e foarte activa zona.
Daca va intrebati de ce sunt scumpe medicamentele, eu si sotul avem o banuiala: ca sa poata companiile sa platesca hectarele de teren super aranjate dimprejurul super cladirilor de birouri. Unele din cele mai mari companii de medicamente (Bristol-Meyers) si de alte genuri (mega concernul financiar Merril-Lynch) se afla pe o raza de 60km in jurul nostru. Zboara elicopterele particulare si de firma de parca ar fi stoluri de pasari. De aceea tu ca muritor de rand trebuie sa faci km, dar si cand ai ajuns intr-o zona de cumparaturi... pai alte hectare de magazine de toate genurile.
Ce n-as da pentru un butic ca ala de pe Foisorului, ca faceam vreo 15m din scara blocului,... si ma stia tanti de acolo, aduce pastrama de pui pentru mine..of, of, of, ce vremuri.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Alinam aproape 1 mil am dat si eu pe adidasii aia sau cum s'or numi ei. Da inca una de atatia bani nu-i mai iau , sper sa gasesc ceva mai ieftin ca dau faliment la ritmul lui de crestere. SI pt Vladut al meu 19 e inca mare.

Nanadana multumim de admirari. Nu va zic ca abia mai am loc in birou cand e laudat bb meu . SI eu zic ca Alina, al meu plange mai ales la persoanele care ma strseza pe mine in primul rand .

Carmen relatarea... Si felicitari pt atatea miscari pe caprita ta".

Diana am vazut poza cu lacul si m-a apucat frigul . Oricat incerc eu sa fiu de "lejera" pe mine tot ma chinuie din cand in cand "infofolitul". Sper sa te acomodezi repede acolo .

Bianca sanatate multa lui Milan.

Al meu bb se joaca deja in nisip. Il ia si il framanta in manuta pana se scurge tot, apoi o ia de la capat. Si petricelele din parculet sunt iarasi la mare rang. isi umple mainile si leaca asa tinandu-le strans. Si iarba ii place, rupe de zor la ea. Pana si asfaltul il testeaza cu manutele. Acu' sa nu dati cu rosii, dar eu l-am lasat ca mai devreme sau mai taziu tot o va face.

Ei dragele mele... NU VA PRIMESC LA MINE . E bine asa ?

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Acum o tulesc acasa....... Paaaaaaaaaaa!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Tonnia, da, de la leonardo de pantofi, mai exact de la cel din carrefour. Sunt la categoria sepcute, undeva sus.

Asa deci, la chiuveta totusi se spala pe maini copiii, hmmm ... o sa mai incerc, desi pe mine ma termina si faptul ca trebuie sa-l tin cu o mana si sa-l spal si el se misca si nu e tocmai fulg. Cred ca o sa-mi iau un scaun in baie, eventual de-ala inalt de bar.

Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput