Bebelusi de sept-oct 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 5
b_irina_c spune:
Ruxandra . Eu covorasul l-am asamblat si doar patratul lui 9 a ramas pe langa si din cauza asta face fel de fel de chestii cu el. Restul stau cuminti la locul lor (scoate doar bulinele de la 6 si 8). Oricum bulinele alea mi se par cele mai bune chestii de ros cand ies dintii.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Irina, sint culmea musafirii tai. Invata si tu sa spui: "nu, sintem ocupati 3 weekenduri la rind, avem niste datorii, nu putem sta acasa".
Dana frantuzoaica, tot e bine.
Ruxandra, si eu as fi mai ordonata daca as sta singura, dar asa, nu vreau sa fiu fraiera familiei. Acum da bona cu aspiratorul macar de 2 ori pe saptamina, iar ordine se face de nevoie, ca o pierdem pe miruna printre lucruri.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
innaa spune:
mersi de ¨bun revenit¨ fetelor!
roxi23 ce mi-ar place sa vii....ai o gramada de lucruri de vazut pe aici crede-ma! mi-ar place sa ma intalnesc si eu macar cu o mamica de pe forum...asa invidioasa sunt pe voi cele din tara...
ioana75 asa e si fi-mea nu are stare deloc...de la vizita soacra-mi se trage ca a invatat-o numai in brate...ma chinuiesc cu ea ca in patut daca o pun vrea sa stea numai in picioare tinandu-se de marginea lateralei- si pica si se ridica si pica iar si se ridica si pica pana se enerveaza si se pune pe plans si tb sa o iau in brate- in brate daca o iau se fataie din stanga iin dreapta si de la mine din brate la lac-su si invers ne-a disperat
Kristinutza si Alinam aveti grija de soti...sa nu le schimbati obiceiurile!
Diplodocus eu problema constipatiei o rezolv cu para- imediat apar rezultatele!!
miflore ..despre drumul in ro...e mult mai usor cu masina..eu am facut muulte drumuri cu autocarul(printre care unul si in luna a saptea , cu ditamai burtoiu´ ) si in iulie cand era suuper cald- dar cu masina e mai bine....poti opri oricand si Bubu daca o sa stea in spate o sa aiba loc o gramada...poate sa se intinda, sa se joace...vrem sa luam dvd pt masina sa se uite la desene, dar la un an...o sti ea sa se uite la desene? Plus de asta ma gandesc ca vom pleca dimineata si seara am ajunge in Padova - si din padova in Ro la fel...in fine om vedea sper pana atunci sa se mai obisnuiasca si ea in scaunul de masina sau cel putin sa stea singura pe bancheta din spate sa nu trebuiasca sa o tin eu in brate.
cat despre apa plata in supa ...am renuntat si eu sa nu o corcolesc prea tare. bidonul de apa plata il tinem 2-3 zile maximmm - cel de 5 l- pt ca si noi tot plata bem...iar sticla de 2 l... jumatate de zi cred ca e gata.
cerealele eu le pun intr-o cutie goala de lapte praf ca mi se pare greu cu punga, nu cred ca are ceva. - si le tin...mai putin de o luna pt ca atat imi ajunge o punga- 2 saptamani cred ca la noi lapte fara cereale nu se poate.
doruletz am incercat si eu si mi primer danone si cu fructe si fara fructe si petit suisse cu si fara fructe( care de fapt e branzica proaspata nu iaurt) si ii place il mananca repede( manca cate doua borcanase din acelea mititele odata) dar apoi vomita tot- asta s-a intamplat ultimele trei ori si am renuntat sa ii mai dau desi la inceput cand i-am dat nu a vomitat deloc.
Irina si buburuza Noélia - 25 sept 2005
marinela79 spune:
Hai sa mai zic si eu ceva ca bebe e la mama pana la 15:30 cand trebuie sa pape si eu o tin tot intr-o mancare si un spalat.
Roxi mama, tu esti buna de pus la rana, o vorba de-a noastra, pai eu de cand cu bebe nu am timp nici sa mor.Deretic si eu, dar nu chiar asa, bravo tie si puiului ca e cuminte.Cu sotu', ia sa fie el mai cuminte ca uite ce sotioara dulce are, nici nu stie el...
Multumim fetelor care ne-au privit si admirat, si sa stiti ca suntem tare mandri cand ne laudati
Maddy, bravo pt Bianca ca a papat si pt bicicleta, noi nu avem spatiu ca si eu visez demult la una, dar asta e ,in cutiile de chibrituri cum e apt. nosrru, nu incape si un astfel de aparat.Si am vazut si perdeluta care mi-a placut tare mult.
Noi nu mai purtam caciuli, ca deh, suntem mari, daca bate vantul punem un baticut sau o caciula care sa nu se lege sub barbie ca e jale.
Tot vreau sa o laud pe Miruna ca tare mai este iute, cred ca va fi prima care va pleca singura la plimbare.Bravo, frumusico.
Noi ne laudam cu ridicatul in picioare tinut de degetul lui mami.
Ma duc sa termin treaba ca indata trece jumatate de ora.
Pupici.
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
kristinutza spune:
nu avem nicio (!) problema cu spalatul pe manute si fata. e o bucurie pe radu, mama-mama.
roxi, dar tu esti o eroina, o adevarata gospodina!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
alinam spune:
in sfarsit a adormit si bebu meu, de o ora ma kinuie cu maraiala....
La multi ani bebeilou care fak azi lunita !
sa incep.....
LOCCA eu il spal pe manute si pe fata dupa fiecare masa la baie in fata oglinzii e foarte fericit isi baga singur manutzele la robinet si se hlizeste de mama fokului in oglinda, nu pot sa zic ca a fost incantat de la inceput dar acum e in extaz, ba mai mult cand urla si nu stiu ce sa ii mai fak tot in fata oglinzii si cu apa curgand rezolvam :).
DIANA30 multumim pentru vizionare , dar pozele baietelului tau nu le-am gasit sa vad si eu asemanarea
MIFLORE multumim pt apreciere si bravo tie ca ai un sot model, asa si eu l-am edukat de cand l-am luat de la masa, cu stransul hainelor a fost mai greu ca le lasa pe unde apuca dar i le-am aruncat pe toate tean in balkon odata si a doua oara i-am zis ca le vede peste daca nu le pune la lok si gata ....educatia a fost fakuta.
NANADANA ehehh atat mai lipsea sa puna pampersul in frigi, dar nu e timpul trecut.
IRINA sufrageria mea e asa ordonata pentru ca nu prea stam acolo, dar in curand ne instalam si noi satra ca nu se mai poate in dormitor sau camera lui, cade din pat, se loveste de toate. Bravo lui Vladut ca merge singurel. Incaltaminte lata i-am luat eu de la Crido kids, nu stiu cat ai dat tu pe incaltari ca eu am dat 1 mil da sunt foarte multumita, il incalt usor desi are picioare grasune, i-am luat marimea 19 ii vin la fix, e mare in picioar, deh, tasu poarta 45.
am vazut pozele lui Iaris, cat de mult ii plak lui copaceii hehehe e dulce si fiimiu trage de frunze daca il plimb langa bosket.
ROXI pai tu o sa iei diploma pt cea mai harnika mamica din grup, nu ti se pare ca exagerezi? mai relaxeaza-te si tu , hmmmmmmm si eu care ziceam ca sunt maniaca, gata cand am auzit cate faci tu in casa m-am linistit, a, eu mai nou am si o tante pt curatenie asa ca m-am mai relaxat ca toata ziua aveam o grija cu curatenia.
JADI sa stii ca si Vladutul meu are gaurica aia de care zici tu, tasu a observat da cred ca e normala mai, ni se pare noua ciudat pt ca nu reusim sa ne cercetam propriul dos
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
nanadana spune:
Irinaeste asa de dulce Vlad cu 9 de gatulet si ce imi place la el este ca rade cu ochii ,da sa sti ca si Antoine plinge asa si numai la o singura persoana, la nasasa dar nu iteleg de ce ?? ,ca este inebunita dupa el ,aseara a trecut pe la noi si a urlat tot timul cind era in brate la ea ,bizar
poze
alinam spune:
Innaa o sa am grija sa nu isi skimbe obiceiurile, incearca sa i le mai skimbe masa, evident sa nu cumva sa se surmeneze copilul mamei da o pun si pe ea la lokul ei.
Irina chiar vroiam sa zic ca we viitor venim noi la tine de joi seara pana luni ca sa fie treaba buna hehehehheh, mai invata-te sa spui nu ca altfel o iei razna si eu am avut o perioada din asta cand m-am mutat la casa noua da la un mom dat ma saturasem sa spal vase sa pun mese si pe vremea aia nu eram 3, acum e asa o liniste in we ....
Nanadana copilul meu face asa, adika urla la o colega de birou a sotului, care evident nu pot eu sa o suport ... oare simte ceva?
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
karmenutza spune:
Ziua buna la fete!
Nu prea am mai scris, ca in ultima saptamana parca as fi avut o mica terorista in casa, nu pe bebelina mea cuminte. M-a terminaaaatt! Acum, de vreo 2 zile si-a mai revenit. Dar chiar nu stiu ce a avut, ca dinti nu i-au iesit. Suntem in clubul celor fara dinti.
Ca sa-mi laud si eu un pic odrasla mea cea puturoasa, va zic ca a inceput sa stea mai bine in fundulet. Uneori incearca sa se ridice singura de la orizontala, adica isi ridica capul si umerii (stresul meu). Daca o pun pe burta, aproape se intoarce pe spate, dar o incurca mana si nu stie ce sa faca cu ea. Se ridica pe varfuri si cap si o incurca mana...fraiera...de rostogolit tot nu se rostogoleste. Cred ca o sa ajunga sa mearga in picioare si tot nu se va rostogoli. Daca o tin pe picioruse, topaie pe ele, ca o caprita. Si fetelor, are o miscare din sold...adica da din fund...de parca ar face . Asa ma distreaza...Ta-su a zis ca e bine ca invata de mica...centurista ajunge...
Jadi, sa stii ca si Catalina mea are o gaura acolo unde zici tu, la noada fundului, deci are 3 gauri.
Mai citesc din urma si mai revin.
Catalina
innaa spune:
tonnia felicitari pt dintisor
gabi maare lucru ca ai reusit sa ii respecti programul lui Tudor
oana0204 ce fel de branza de vaci ii dai tu lui Andrew? Cumparata? Sarata? Si ce fel de macaroane? si mamaliguta normala...adica asa cu sare?- scuze pt toate intrebarile astea dar tre sa stiu si eu cu ce mai diversific!
hilde felicitari pt dintisor....deja al doi-lea? noi nu avem niciunul..
roxi23 si eu am acelasi program si aceeasi problema cu sotul
Irina si buburuza Noélia - 25 sept 2005