Bebelusi de sept-oct 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 4
Tonnia spune:
Irina,daca nu-mi spuneai credeam ca Vlad e in 4 labe acolo. Hai ca am priceput, incerc maine ca azi sunt obosita.
Ma enerveaza vantul asta la culme!
Ioana75 spune:
Buna, si la multi ani sarbatoritilor Maria, Andrada, Ioana, Alexandru, Peter, Mathieu!
Roxi, nu pot sa ma pling ca nu doarme Miruna - doarme foarte bine, 3 reprize ziua plus noaptea 9-10 ore. Cind e treaza insa nu sta locului o clipa, nu cumva sa piarda ceva.
Diana clujeanca, da, cred ca e OK daca merge bebe mai tirziu.
Dana frantuzoaica, cum a fost noaptea? Cu treziri sau fara?
Maddy, faina biciucleta aia. La stimulari si impachetari merg la BodyShape.ro , unul din sedii e f aproape de mine. Eu am stepper acasa dar il folosesc exclusiv pe post de mobilier.
Irina, ma bucur ca are succes covorasul de izopren. Pozele le-am downloadat pe comp, acum mai trebuie sa le uploadez pe net. Soon-soon.
Eu nu prea inteleg chestiile astea cu mincare, curatenie ... la noi in familie nu fac nici eu, nu face nici el. Rar de tot, el spala vasele si mai face un cartof prajit, iar eu dau cu aspiratorul si mai fac o ordine. Nu incercati sa va imaginati apt nostru - important e ca de cind avem bona, casa noastra arata cu totul altfel.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
b_irina_c spune:
Veronica .
Tonia ma bucur ca te-am lamurit .
Marlena si eu am gasit niste caciulite cu cozoroc, ceva de genul asta. Pe caiulita asta scrie 1-2 ani . Faza e ca nu am gsit 2-3 ani, ci doar 3-4 care e mare totusi. Si cu incaltarile, tot cele din poza sunt, mari ce-i drept si am dat o tona de bani pe ele . nu zic cat ca o sa ziceti ca's nebuna
Si pe mine ma dispera vantul asta... Cand ma gandesc ca in studentie faceam plaja la Felix de 1 Mai... Ce vremuri....
Ioana o sa te bat la cap si diseara , nu scapi asa usor de mine .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
roxi23 spune:
Fetelor care bantuiti pe net, dati-mi un sfat va rog. sa ies azi cu bebe afara, tinand cont ca, este vant? va reamintesc faptul ca darius a fost raciot si nu l=am mai scos de o saptamana; acum are nasucul infundat.
ce sa fac?
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
b_irina_c spune:
Roxi eu zic, asa dupa capul meu, ca mai bine mai stai o zi, poate maine e mai bine. Al meu desi nu a fost racit niciodata, cand il bate vantul seara i se infunda nasul. Dar la noi trece cu ser din prima, adica nu se repeta pe parcursul noptii si nici ziua urmatoare.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Salutare
Gata, am reusit azi sa luam si un dulap pt. camera copilului. Mai trebuie montat in w/e si ne mutaaaaam, uraaaa!
Oana de la chicago, bine ai revenit. Moama, da'ce meniu diversificat are Andrew.
Ioana ... la noi cand eram in casa noastra era cam asa: nici eu nici sotul nu faceam curat, la un mom dat pe sot il apuca damblaua, ma dadea afara din casa (la propriu, ma trimitea in lume) si pana seara era luna casa. Eu de fel as fi mai ordonata dar decat sa ma enervez ca el nu pune haine etc. la loc prefer sa ignor pana cand se sesizeaza. Sa vedem acum cu copilul, trebuie facut curat foarte des totusi.
Irina, i-am luat si eu covoras de-ala si chiar vroiam sa va scriu in ziua cu pricina sa va intreb de ce mama naibii nu mi-ati spus ca in maxim 5 minute covorasul se face bucati si guler? Oricum e bun cand vrei sa tii copilul ocupat o vreme.
Fetele cu caciulite, eu i-am luat ceva de la leonardo, puteti vedea aici, se poate lega si sub barbie ca sa-i tina bine la urechi.
Matei nu a mai dormit in 3 reprize ziua nici nu mai tin minte de cand. Partea buna e ca pica mai repede seara, partea proasta e ca ma tine ocupata mai mult ziua. Deci nu stiu cum e mai bine.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
innaa spune:
revin si eu...potolit foamea la copil, adormit, pusa supica la fiert!ce bine e ca am si eu timp un pic de scris...de citit mai citeam eu , cu scrisul era mai greu!
muflore ai dreptate ce bine e sa ai deschise 2 pag... eu ma chinuiam sa tin minte....si cum sunt cam...faceam totul varza.
acum citesc din urma si revin!
Irina si buburuza Noélia - 25 sept 2005
innaa spune:
miflore, pardon...de...azinoapte m-a tinut fie-mea pana la 3
Irina si buburuza Noélia - 25 sept 2005
roxi23 spune:
IRINA . aSA O SA FAC. DACA NU VINE SOTUL MAI DEVREME TRE SA IES SI NU AM CU CINE SA-L LAS PE dARIUS. vAD EU. 5 MINUTE SI II PUN CEVA la gurita.
merci oricum
"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
nanadana spune:
Roxi asa sint barbati ,nu te mai supara ,sint si ei bebei
Ioana santinela a sunat doar o data pe la 3 dmineata pina la 4, dar acuma nu vrea sa doarma de loc
este asa de cald aici si placut sper sa nu se strice vremea,ma duc sa fac si ceva papa si dupa accea poate iesim si noi pe afara ca piticodromul nu vrea deloc sa doarma
poze