Bebelusi de sept-oct 2005 (106)
Raspunsuri - Pagina 7
diana_n spune:
Multumim fetelor pentru felicitarile de azi, Petrut a facut 7 luni. Ce-a trecut timpul
Felicitari si celorlalti copii , sa cresca mari si sanatosi.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
karmenutza spune:
Tonnia, nu stiu daca e o gaura sau ce este, ca nu mi-am bagat deshtu', mi-a fost frica sa nu ajung cine stie unde. Oricum, adancitura daca e, e destul de adanca.
Roxi, asa nevasta cred ca ar vrea si barbate-miu. dar n-are! Tare harnica esti!
Am mai vrut sa mai zic ceva dar am uitat. Ramoleala, deh, varsta...
Catalina
locca spune:
Bianca, multa sanatate lui Milan! sa treaca mai repede, ufff.
Mifloricico, ce mai face Ana zambareata? Sper ca a trecut febra.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
locca spune:
Irina, acum am citit de Vladut al tau. Si eu il las sa puna mana pe o gramada de porcarii, evident ca dupa isi baga in gura repede mainile. M-am cam suparat la inceput dar acum nu bag in seama, oricum o va face odata si-odata si daca e mai devreme asta e.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
karmenutza spune:
Pe manute tot la chiveta o spal si eu, la baie. Eu am noroc ca am cada aproape de chiuveta si pun piciorul meu pe cada. In felul asta ii fac ei un fel de "scaunel". Sta pe piciorul meu, o tin cu o mana de piept si cu cealalta o spal. cand trecem la manuta cealalta, pun peciorul pe wc, care si el e aproape. Asa e cand ai baia mica.
Catalina
BiuMil spune:
merci Irina si Locca pentru urari!speram si noi sa se faca bine cat mai curand!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
BiuMil spune:
nu stiu daca v-am spus ca de cateva zile spune "ta-ti", "ta-ta", "ti-ti-ta"! asa ca avem un tati foarte fericit! Plus ce de doua ori i-a spus cand se ducea la el noaptea sa il schimbe, si o data cand a intrat el in camera!!!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
alinam spune:
Irina ne primesti nu ne primesti noi tot venim, dormim pe pres la usa sa ne vada vecinii , iar cu pantofeii de un mil. zau ca eu nu prea am vrut sa ii iau, da mama mia- zis:tu porti musama? ei cand o sa porti tu papuci de musama atunci sa ii cumperi si lui hehehe vezi ce mama grijulie am, de altfel zice ca aruncam banii (si zau nu castigam prea mult, daca mie imi convine mai mult sa stau acasa cu plodul decat sa ma intorc la servici iti dai seama)da cand e vorba de nepot ....... nu mai conteaza.
Locca asa cum zice Karmenutza fak si eu ....doar ca eu sunt mai toanta si stateam barza intr-un picior hehehe.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
roxi23 spune:
st
POZE NOI
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=roxi23" target="_blank"> link interesant
Dana_ch spune:
La multi ani sarbatoritilor
Nu am ama avut timp sa va vizitez in ultimul timp,am avut vacinul de 6 luni si a fost mai marait,azi am fost la doctor cu Lucas ca are o stomatita mai urata,ere ragusit si mai si tuseste.
Roxi asa sunt majoritatea sotilo ca merita cate una dupa ceafa sa se trezeasca la realitate.
Mady77 felicitari pentru progresele Biancai,super bicla sa-ti fie de folos
b irina cmie personal imi place locul("satra") de joaca alui Vladut. a fost tare faza cu taras de-a busilea
loccaeu il pal pe maini pe fata in baie la chiveta si deocamdata vad cai place no comment.
Bianca sanatate lui Milan
mai cites cate ceva daca nu se trezeste pustiu.
Poze cu Lucas