Bebelusi de sept-oct 2005 (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Scuze pentru gamada de greseli si litere "mancate" mi-e cam foame ca sa-i faci

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Ioanapai dupa accea vrea sa il laud la orice lucru si mie nu imi sta in caracter ,il laud in gand
BiuMil multa sanatate lui Milan si felicitari "ta-ta,ti-ta"
Miflor chiar ce face Anuta? sper ca este bine ,Antoine ii face o mie de pupicuri
Dana sanatate si recuperare cit mai repede lui Lucas

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna seara! si cam atat ca iar ma strigaaaaa

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Hihi, ma oftikam ca bb e innebunit dupa tati, da acum imi pare bine: cand apare omu´ de la serviciu, Fabiano vrea sa stea numai cu el, trai pe mine, nu gluma.
Sa ne laudam si noi putin, bb zice ´tata´ si ´meme´(mai rar) si sta 2-3 secunde in picioare nesustinut, la mai mult nu ne bagam inca.
Daca faceti o categorie de slabanogi ne inscriem si noi, desi mananca de sparge....nu prea se vede.
Doruletz, ti-am admirat fetita, e frumoasa foc, sa-ti traiasca !
Si l-am mai admirat pe Vladut al Irinei, tare scump.
Ma duc sa mai admir, ca am ´liber de la stapanire´, adica sotz pe post de babysitteroi
Poate ma starnesc si eu mai incolo sa pun pozele facute in Romania.
Inchei, ca-s nemancata, am inceput un regim cruntsi abia mai vad tastatura...

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Seara buna,

eu sunt rupta de oboseala, ce sa va zic...asa n-am fost nici cand stefanut avea colici. N-am dormit cu asat mic....se tot fataia noaptea. Dintisorul 2...bata-l focu'

mi se inchid ochii. N-am putut sa ma odihnesc azi...ba s-a trezit prea repede, ba a venit bunicu la noi , am facut papica si tot asa....

acuma sta tat'su cu el......imediat papam, facem baita....si iaca ne culcam...sa vedem daca ma lasa sa dorm.

Sugem titi cand ne vine.
Oare cat o sa mai am lapte?

Dana, stomatita? De la ce?

Veronica si bebe Stefan Peter (7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Carmi, ce regim ai inceput, ca sunt curioasa....vezi sa nu slabesti prea mult

eu nu pot tine regim, ca mai vreau sa alaptez...dar reduc papica sa stiti. Acuma vad eu...daca o fi lapt emai putin, pap inapoi. Daca nu....merg tot asa. Intai tre' sa las dulciurile. Pot sa las din orice dar astea mai greu.
De abia astept sa vina vremurile in care sa fac ce vreau cu mancatul. Vreau sa pun la suferinta suncile mele neaparat.

Veronica si bebe Stefan Peter (7 nov. 2005)
Stefan Peter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Hildegard in legatura cu alaptatul si cu mancatul sa stii ca am testat pe pielea mea ca nu prea au legatura, adika eu de 2 luni pap doar branza prospata, pesmet, iaurt degresat .... fara dulciuri, piept la gratar si in rest ... covrigei uscati si cam atat si am slabit 7 kg, bine eu tin regim de nevoie si uite ca inca alaptez, la inceput mi se parea ca pierd laptele dar nu a fost asa.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxandra cand vrea sa bage mana in gura dupa ce s-a jucat cu diverse porcarii ii mufez suzeta . Si a cam prins ideea ca nu se baga in gura nimic pe afara, totusi cu pitrele mai mari el tot incerca .

Bianca felicitari pt "ta-ti", "ta-ta", "ti-ti-ta"!

Alinam . Daca va vad vecinii sigur va trec la intretinere la cata lume s-a perindat pe la mine .

Dana_ch si mie imi place satra ca m-am obisnuit cu ea.

Carmi asteptam poze cu zambaretul pe meleaguri romanesti . Multumim ca ne-ai admirat . Felicitari pt "tata" si "meme".

Veronica o sa ai lapte atata timp cat vrei. Daca bb suge bine si tu ai vointa... oho... mult si bine .

Bb meu deja s-a culcat. Sper sa doarma bine sa mai recuperez si eu. Am uitat sa va zic ca iar e plin de bubite. Dupa ce s-au ameliorat vizibil de la Mustela au aparut la loc ca la inceput. Asa ca am facut cum a zis tonnia, am dat intr-o seara cu elocom. A doua zi bb curat, curatel. Si am continuat cu Mustela, asa de intretinere. Toate bune si frumoase pana acum 2-3 zile cand au aprut iar bubite, dar in alte locuri . Si cel mai naspa e ca sunt si pe fata . Maine ne ducem si noi la Calapod ca ma exaspereaza bubitele astea.

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Buna seara stimabilelor!

Iaca m-am adunat si eu de pe drumuri si am venit repede pe la voi ca mi-era un doooooor!

Botezul a fost mirific. Luca a fost mai mult decat cuminte, de altfel n-a zis nici pas, in afara de o babaiala la preot si o mica maraiala la imbracarea finala. Nu s-a dezis de porecla lui. A cugetat la cele sfinte, si a ramas vizibil marcat de icoane si preot...macar stiu ca nu se incadreaza in curentul nihilist si n-o sa fie un mic Niezsche . Va invitam sa ne vizionati la albumul "botez" de la semnatura. Hai ca iar am uitat cum se pune link

In rest ce sa mai zic, am citit pe cea mai mare diagonala posibila, dar am retinut asa:

Bine ai venit Diplodocus. Si sa-ti traiasca bebelinul, tizul lui al meu Apropo, tu erai cu Diplodocus Mormolocus? m-a distrat teribil faza

Bianca sanatate multa lui Milan si merci din suflet ptr exercitiile lui Capraru

Ruxandra ca ti-ai adus aminte de noi.

Mifloricico manca-te-ar mama de desteapta cu doua pagini deschise in acelasi timp. Nu mi-ar fi dat prin cap

Roxi toata stima si mandria pentru cat de harnica esti. Bravo tie! Noi suntem pe modelul Ioanei si sotului ei , noroc cu soacra

Irina super dulce Vladut cu gulerasul lui. Sper sa-ti placa Luca cu papion

Am vizionat bebei frumosi rau: Vlad (Alinam), Alberto (Dana Lucia) si moscoliciul cu spanac Dinu (Tonnia). Mai, iar vin si zic...avem cei mai minunati copii.

Mai aveam o groaza de spus, dar ma solicita infantul la o partida de hahaieli.

Revin mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si inca o intrebare. Exista cumva vreun fel de sac de dormit mai subtire? Daca da, pe unde? Asa ca pentru primavara asta prelungita. Ca -ul meu de cand a descoperit dormitul pe burta adio invelit... Multumiri anticipate .

Anya20 pe unde mai esti? Ce mai face micuta Anya?

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput