Cel mai bun restaurant din Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 3

Elise spune:
Mie imi place Golden Blitz - de fapt, amindoua, ca sint 2 - dar nu pot sa spun ca e "cel mai bun", nu le cunoasc pe toate ca sa evaluez...
Imi mai plac Piccolo Mondo, restaurantele din Marriott si Crowne Plaza, Dolce Vita, Aquarium, Basilicum, Boccacio...
"Amsterdam" de pe Lipscani este informal de-a binelela, genul unde te duci cu gashka de prieteni.
Elise

CORNELIAP33 spune:
Si eu recomand AQUARIUM(Specific italian)
Str. Alecu Russo 4 (+4) 021 211 28 20 ,
si desi n-am mai fost de vreo doi ani atunci mi-a facut o parere foarte buna restaurantul Mc Monis - Bd. Marasesti nr.28 .
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

roxanaz spune:
Balthazar de departe cel mai bun. incepand cu servirea, atmosfera, locatia, si terminand cu meniul. lista de vinuri foarte larga, chelneri priceputi si amabili. sonorizare discreta si de buna calitate (au boxe Bose afara....). meniul cu specialitati diferite in fiecare zi. tipul bucatariei este fusion, tendinte asiatice in orice fel de mancare, dar extrem de bine pregatite. fara indoiala un restaurant de prima alegere.
Roxana

catalynaa spune:
Mie mi-a placut foarte mult la Taverna Sarbului...in apropiere de Piata Presei Libere.Au o mancare excelenta,ambianta super,mancare este servita repede ...singurul inconvenient este faptul ca portiile sunt imense!!!
Uite si www.tavernasarbului.ro/" target="_blank">site-ul lor

roxanicea spune:
quote:
Originally posted by Elise
Mie imi place Golden Blitz - de fapt, amindoua, ca sint 2 - dar nu pot sa spun ca e "cel mai bun", nu le cunoasc pe toate ca sa evaluez...
Imi mai plac Piccolo Mondo, restaurantele din Marriott si Crowne Plaza, Dolce Vita, Aquarium, Basilicum, Boccacio...
"Amsterdam" de pe Lipscani este informal de-a binelela, genul unde te duci cu gashka de prieteni.
Elise
exact ai puncatat bine: picolo mondo. e ok si merg expatzi la greu. asa ca se va simtzi bine maericanu`. au si hotelash langa: residence care are niste camere dragalashe in stil minimalist dar perfect dotate.
succes!
roxi

roxanicea spune:
taverna sarbului e ok....pt mers cu prietenii. e cam aglomerat si galagios.....nu stiu daca e ceea ce cauta samila.
pupici
roxi foto

katty spune:
Subscriu ptr. COS - am fost de multe ori si niciodata n-am fost dezamagita, servire ireprosabila, aspectul placut al preparatelor etc.
Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

mihaela73 spune:
Nu cred ca poate nimeni sa decida care este cel mai bun restaurand, se poate face o lista cu recomandari (ca o paranteza restaurant bun in inseamna musai cea mai buna mancare: am fost acum 2 ani invitata la un eveniment "Cel mai bun bucatar al anului", a castigat un rest chinezesc care intradevar are mancarea f buna dar arata f urat in interior, iar de strada pe care este rest no comment). Eu restaurant de fitze vad unul in care merge (ex.) Coppola cand vine sa mai faca un film prin Romania. In aceasta categorie eu as incadra: Beni Hanna-japonez, Avalon-italian, vineri seara este seara de peste-proaspat! (ambele in fostul hotel Dorobanti), Casa di David - Ana Ipatescu Balthazar. Casa Doina -daca doreste specific romanesc

Kehleyr spune:
Nu puteti duce americanu' la Piccolo Mondo ca-i restaurant cu specific arabesc .
Eu cred ca fiind american ar trebui sa optati spre ceva cu specific romanesc, sau cel mult international. Si mai ales sa alegi un local unde sa nu fie inghesuiala sau fun de tigara, ca se va soca. Asa ca locuri gen Taverna Sarbului nu prea sunt bune.
Mie mai snoabe si mai elegante mi se par Casa Doina si McMoni's. Nici unul nu este aglomerat. Mai era pe vremuri Velvet langa Sala Palatului. Acum tu stii ce fel de om este seful tau, astea sunt restaurante mai scrobite cu naproane si s-ar putea ca el sa aprecieze ceva mai informal. Din ce zice el cred ca ar vrea genul snob. Chiar nu-l cunosti? E un tip cu simtul umorului si pritenos sau genul care merge numai la cravata si costum?

Elise spune:
da' daca-i asha snob du-l la Marriott sau la Hilton (English Bar sau restaurant... e cu specific italian, parca.... )
Elise