Cel mai bun restaurant din Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 4

plici plici spune:
Uite iti mai dau si eu o varianta : Mica Elvetie. Au fondue si traditional si de carne, f bun, si au acea piatra incinsa pe care iti prajesti singur ce vrei (carne sau legume) [fara ulei]. Sunt educati, manierati si e destul de pretentios restaurantul. E pe langa Gradina Icoanei, in aceeasi zona cu Balthazar.

alina2006 spune:
buna...poate ti-ai format deja o parere in legatura cu restaurantele bune din bucuresti dar totusi eu zic sa ai in evidenta si restaurantul ROSSETYA care se afla la piata Rosseti. dupa parerea mea are tot ce-i trebuie unui restaurant traditional si modern care incearca sa multumeasca orice gust...au si site...poti sa vezi acolo si sa te convingi...www.rossetya.ro sper sa te ajute sa alegi, pupici la toata lumea...

AB spune:
Ma bag si eu ca muscoiul...care a fost de s-a parapadit in .ro in ultima vreme...
Voi stiti cum se numeste un restaurant langa Gradina Icoanei? Acum vreo trei ani aveau un serviciu bunicel, mancare traditionala si buna si nu era lume multa sau galagioasa... Pe mine m-au dus prietenii si mi s-a parut fain.
Un restaurant chinezesc sau italienesc sau altceva poate gasi in US cu mult mai bune. Un serviciu prost sau fum descalifica din start. Iar eu i-as spune asta-i cel mai bun traditional.
eibi si ceata de pitigoi
(22.07.2003),(19.06.2005)
ei bi the Extra-Bramburici!!
ei bi, ei bi. B! good. ei bi go home!

bruxinha spune:
Cica presedintele Basescu mananca numa' la Golden Shlitz... asta...Shpritz...aa, pardon Golden Blitz

Andrada spune:
Pentru cei 30 e mai ieftina cafeaua?
http://www.rossetya.ro/cafenea.html
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

adrienne12 spune:
Fetele, Benihana exista si aici si e comun. Poate ca in Ro e o curiozitate si spectaculos sa ti se faca demonstratii culinare sau sa iti pregateasca in fata ta dar aici e comun. Eu n-as duce un american acolo. Mica venetie de asemeni (din cite spuneti voi). Exista si aici rest. fondue si in care iti frigi tu carnea dar si asta e comun, avem aici destule. Doina pe Kisselef e cu o clasa deasupra la Benihana si Mica venetie.La Doina merg de fiecare data cind vin in tara. E select si o data s-a intimplat ca ambasadorul SUA sa ia cina acolo. Cu asta nu dai gres orice ar fi. Taverna Sirbului nu stiu (inca). Am intilnirea de la facultate acolo in iulie dar din ce mi s-a spus e destul de comun.Du-l undeva unde arata bine, mincare buna si serviciu ireprosabil. Undeva unde nu se fumeaza sau cel putin daca se fumeaza sa aiba zona pt. fumatori si nefumatori. Undeva unde e scump. In sua un rest. bun are preturi pt. un fel de mincare care pot ajunga si la $50. Deci undeva gen COS si Doina. Cam asta ar fi categoria. Cite sint in categoria asta tu decizi. Si inca o parere. Eu nu l-as duce undeva cu specifi italian/chinezesc/mexican etc pt. ca s-ar putea ca mincarea intalineasca/chinezeasca/mexicana etc aici sa difere de ceea ce exista in Ro si atunci omul va fi dezamagit. Daca il duci intr-un rest. bun cu specific romanesc nu va avea cu ce sa faca comparatie.Oricum multumesc pt. info. Le-am trecut pe toate pe listutza si le vizitez cind vin.

joker spune:
LA MAMA
CASA ROMANEASCA-Otopeni
Burebista-MosilorJoker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

joker spune:
LA MAMA
CASA ROMANEASCA-Otopeni
Burebista-MosilorJoker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/my_photos

Ramona J spune:
La Cupola, mai ales daca doarme la Marriott. Citeodata au seara romaneasca, inclusiv program artistic (de bun gust). Sectiune pentru nefumatori. Nu are cum sa nu-i placa.

Elise spune:
quote:
Originally posted by bruxinha
Cica presedintele Basescu mananca numa' la Golden Shlitz... asta...Shpritz...aa, pardon Golden Blitz
la Golden Blitz chiar se maninca bine...stie el ce stie.

Elise