Cel mai bun restaurant din Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2

bibyrox spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Casa Ardeleneasca "Caredy"
str.Sofia nr.1,sect.1 (aprox. 100m de Statuia aviatorilor)
==========
Corina
Albumul meu
Si eu tot pe-acesta il recomand!!! Acum au si program muzical!
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby

Anculina spune:
Terasa Doamnei.
Noi acolo sarbatorim orice eveniment special.
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!

lucas spune:
Balthazar - este undeva pe linga gradina Icoanei, se maninca foarte bine, chelneri scoliti, in general este vizitat de straini sau mese mai mult sau mai putin oficiale, muzica in surdina, vin de calitate
Casa di David- de mare fitze la ora asta, mincare buna.
faimosul Golden Blitz- care are mincare buna,un pic cam galagios.
sunt numai citeva din restaurantele mai cunoscute, e greu "cel mai bun"
mai simplu, mincare buna, seara plin de straini: Amsterdam din Lipscani l-as recomanda pentru dejun sau cina informale.
tot informal si se maninca foarte bine iarasi de fitze este White Hourse din Dorobanti. un pic cam inghesuit dar acum e cald si terasa de sus e misto, fara muzica, chelneri mai putin scoliti.
da, la JAristea in general e bine, DAR atentie mare: se serveste extrem de greu, te cam fura la mincare, bautura ("nu mai avem decit vin la 750.000 sticla"), cam scump pentru ceea ce ofera, muzica tare, uneori de calitate indoielnica, in general imi place muzica lautareasca dar de buna calitate si fara sa vina la masa la mine cu vioara!!!!
in functie de scopul "vizitei" mai putem completa lista.
dar daca vrei business primele doua sunt ok.

Ana-Maria21 spune:
Un prieten a lucrat la Casa M se duc numai oameni cu bani acolo si cica e super marfa.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Moare incet cel care nu schimba foaia atunci cand este nefericit,cel care nu risca certitudinea in favoarea incertitudinii pentru a urma un vis,moare cate un pic cel care nu-si permite macar o data in viata sa fuga de sfaturi intelepte"-Pablo Neruda

Ioana Sora spune:
Doina, Casa Vernescu, La Taifas...
La Jaristea incearca sa te pacaleasca cu nota de plata, multi au patit-o.

adrienne12 spune:
Imi cer scuze ca ma bag in subiectul fetei dar informatiile date de voi ma intereseaza si pe mine. Cum nu am mai dat de mult prin unele localuri (dovada ca nu stiam de palatul Elisabeta) va intreb care e situatia cu Capsa si carul cu bere? Cum le-ati considera voi? Intreb pt. ca ambele sint istorice si in mod normal ar trebui sa fi fost restaurate si sa fie niste restaurante de referinta in bucuresti?Apoi ce se intimpla cu casa Oamenilor de Stiinta? mai e restaurant sau nu?

daniela_daneza spune:
Casa Oamenilor de Stiinta =COS , cred ca mai este inca restaurant si au o terasa superba!
M-ati dezamagit de Locanta Jaristea , imi era tare drag, este drept nu am mai fost de vreo 3 ani si cand mergeam un anumit personaj din gasca era cuplat cu nepoata carciumaresei Laura!
Un alt restaurant bun si cu mancare buna si servire ok m-i se pare RUBY THUSDAY -pe B-dul Decebal!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

roxanicea spune:
casa doina, casa m, balthazar.
servicii buna, manacre excelenta, preturi maricele...dar cred ca nu e cazu` sa specific asta...pt ca are buget si pt 15-20 euro /portie.
se pot incerca si restaurantele de la marriott. va fi mai in elementul lui, seful tau, cred.
spor la deliberari!
roxi foto