Fecioare DC(6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Da,cunosc tipul de Fecioara,de care amintesti Anacezara.Si pe mine ma scot din sarite,asemenea persoane fie ele, Fecioare,sau nu.
In orice caz,e greu de bagat lumea intr-o oala,deoarece fiecare persoana e unica si in afara de semnul nostru zodiacal sunt n factori care lasa amprenta in modul nostru,de a trai si a gandi.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

29 mai
Esti anuntat(a) ca maine vei pleca intr-o calatorie in interes de serviciu. Aceasta veste iti cam incurca planurile, dar poti fi optimist(a): calatoria va determina schimbari benefice in relatiile sentimentale. Evita discutiile in contradictoriu provocate de o femeie!

Saptamana 29 mai - 4 iunie
Luni si marti incerci sa gasesti o modalitate de a reuni prietenii, sau familia, sau prietenii si familia. Esti motivat(a) zilele acestea de alte persoane, si ai nevoie de cei din jur pentru a trece mai usor peste zilele agitate de miercuri si joi. Vineri te concentrezi sa ajuti o anumita persoana. Sambata, este o zi mare marcata de realizari si claritate, iar duminica te organizezi foarte bine. Esti cel(cea) mai fericit(a) cand e totul pus la punct.

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

buna.

ca tot vorbiti de caracteristicile zodiei.Critica sunt...si inca cum...acum cateva zile ma uitam la televizor impreuna cu sotul..la un concert al unei fete...cu ceva voce...sotului placandu-i interpreta...si am inceput cu tinuta...cu machiaj...gestica...s.a.m.d...de a zis sa il las in pace ca nu conteaza ca are sau nu are gene false.Si apoi...imi place teribil sa contrazic...insa nu o fac intentionat...pur si simplu...asa se intampla...sa fiu de acord cu o idee dar sa am ceva de completat...sau de negat.
Fiinte reci...eu sunt dragostoasa...sunt tacuta si nu-mi expun sufletul decat apropiatilor...poate din cauza asta sunt interpretata gresit si catalogata ca 'rece'...cu toata ca in societate ajung usor centrul atentiei..si devin placuta.CE ma mai laud...unde nu vine proba contrarie
Pe sefa nbu fac si nici nu-mi place...de curatenie s-a mai vorbit...am obsesii...de exemplu...sa nu fie sertarul putin deschis ca ...s.a.m.d
Apoi...nush ce sa mai zic...cred ca am si influente de la raci...nu prea m-am documentat ce-i drept...da' noi sa fim sanatosi

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Dar despre zgarcenie ce ziceti ? Sunt Fecioarele cele mai zgarcite dintre toate semnele zodiacale ?

La polul opus,cea mai darnica,citeam ca ar fi Balanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Drept sa spun , sunt zgarcita cu cei care sunt la fel cu mine , dar in general imi place sa dau , mai ales apropiatilor , dau tot ce am , nu conteaza ca nu-mi ramane si mie , cu strainii e mai nasol. Daca mie mi se pare ca merita atunci dau daca nu , ....

De ex. am aici o vecina romanca care venea tot timpul ba dupa ciocanul de snitele , ba dupa sare , ba dupa ulei , daca vedea ceva prin bucatarie ma intreba ce-i acolo , vreau si eu , asta pana intr-o seara cand imi trebuia un ou ca mi se terminasera si era inchis la acea ora , si m-am dus sa-i cer si a zis ca n-are , am mai stat la taclale si apare sotul ei de la munca si fiindu-i omului foame isi face niste ....ochiuri , el nestiind de ce sunt eu acolo.Ea s-a scuzat ca nu le-a vazut in frigider , ...Si de atunci nu-i mai dau nimic , zic ca n-am , a venit intr-o zi sa ma intrebe daca am mixer , am zis ca n-am desi era sus pe dulap si l-a vazut , dar n-a zis nimic si de atunci nu-mi mai cere nimic.
Cu astfel de oameni sunt intotdeauna zgarcita , poate si razbunatoare (intr-un sens mai bun ).

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Dar despre zgarcenie ce ziceti ? Sunt Fecioarele cele mai zgarcite dintre toate semnele zodiacale ?

La polul opus,cea mai darnica,citeam ca ar fi Balanta.

Sotul meu e balanta...insa nu e extrem de darnic...insa nici zgarcit.
Eu...nu ma consider zgarcita...daca am dau daca n-am ,n-am.
Cu banii cum stati?Cheltuiti?Sunteti risipitoare?
Eu cred ca uneori am mult prea mare grija decata r trebui:)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Eu sunt un pic zgarcita recunosc . Si sunt constienta de ceea ce fac
Dar cand sunt in pase bune,dau si haina de pe mine

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Eu de ex.cunosc multe Fecioare,care si-ar da si camasile de pe ele sa ajute pe cineva,iar altele(e adevarat,mai batrane)care efectiv,sunt ca Hagi Tudose.
Eu cred ,ca zgarcenia,o regasim intr-un fel in caracterul fiecarei persoane,indiferent de semnul zodiacal.
Din experienta mea,am observat ca unii Raci si Lei sunt extremi de zgarciti.

Mergi la inceput

Referitor la zgarcenie si la faptul ca ni se spune ca suntem fiinte reci ma gandesc ca acesta din urma ni se atribuie deoarece nu prea "gustam" glumele , mai ales cele de prost gust care sunt cu "bataie lunga" . Cat despre zgarcenie e asa cum ati spus si voi , depinde de cine/ce moment ma gasesc . Aveti dreptate ca dam totul , chiar uneori lasandu-ne pe noi fara acel ceva , dar cand se intampla sa exagereze cineva , asa cum a scris si irlandeza , apoi si eu devin la fel de zgarcita .

albumele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by devylla

... cu toata ca in societate ajung usor centrul atentiei..si devin placuta
...de curatenie s-a mai vorbit...am obsesii...de exemplu...sa nu fie sertarul putin deschis ca ...s.a.m.d

Devylla ma regasesc in cele spuse de tine ...

albumele noastre

Mergi la inceput