Fecioare DC(6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Cineva a zis ca sunt cam lenese fecioarele , nu mai retzin ec\xact cine scria ... mai da chiar lasati sa se adevereasca chestia asta ???? De ce nu ne spune-ti ce mai faketi ???

Hai sa va scriu horoscopul pentru acest week-end :

27-28 mai
La inceputul weekend-ului, esti intr-o forma excelenta si poti avea succes in afaceri, in calatorii si pe plan sentimental. Cu sanatatea si cu moralul stai foarte bine. Dupa-amiaza, este posibil sa ti se propuna o colaborare. Duminica dimineata, ai senzatia ca persoana iubita te neglijeaza si simti nevoia sa primesti sfaturi si incurajari. Iti recomandam sa fii mai sociabil(a), pentru ca risti sa deteriorezi relatiile cu anturajul .

Numai bine tuturor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Deci , raman la monolog ...

Va doresc tuturor o noapte linistita !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Am intrat sa va salut , desi e cam tarziu .Azi sotul meu a acaparat calc. iar eu m-am odihnit.
Noapte buna . Ne auzim maine , sper.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Anacezara,vad ca esti foarte comunicativa,cu dorinta de a impartasi idei,experiente,iar Fecioarele sunt foarte-foarte ocupate cu altceva.
Mie mi-ar placea sa "disecam"putin zodia Fecioarei si sa vedem daca putem schimba ceva din caracterul negativ al Fecioarei.
Am mai specificat,ca nu sunt Fecioara,dar am ascendentul in aceasta zodie,si pe langa calitatile pozitive:clarviziune,meticulozitate,consecventa,punctualitate si altele am mostenit si unele negative,de care as dori sa scap (mai bine zis sa le corectez)-ca de scapat-nu mai scap.
Iata cele 4 lucruri care ma deranjeaza pe mine:
1.maniac cu ordinea,curatenia
Ma deranjeaza si un fir de par,cazut in baie.
2.grija exagerata pentru sanatate,alimentatie
Nu trece o zi fara sa nu spun chestii de genul:
cola nu e buna ca are mult zahar,fosfor...,biscuitii ingrasa,ouale au colesterol,legumele astea sigur sunt pline de chimicale,carnea de vita e prea rosie,deci e colorata artificial, -,si altele asemenea(care intr-adevar sunt lucruri stiute de multi,dar nu ii afecteaza in mod deosebit).De sanatate, sa nu mai vorbesc ,sunt preocupata,mai mult decat ar trebui.Daca alte fete fac diete,sport,dorm 8 ore etc,se ingrijesc pentru a fi frumoase placute,de catre alte persoane-eu fac acelasi lucru-pentru SANATATE.
3.Stresant in urmarirea celor mai mici detalii
Imi place ca totul sa decurga dupa un ritual bine stabilit.
4.Critica
Intotdeauna gasesc ceva de criticat,dar,ma abtin-ca sa nu fiu catalogata -acra-

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Buna !!!

Luna75 ai mare dreptate despre aceste aspecte negative care o caracterizeaza pe Fecioara . Si eu ma regasesc in toate cele specificate de tine . Si , mai ai dreptate , cand spui ca nu putem scapa de ele , doar sa incercam sa ne corectam .
In plus , au am mai observat la mine faptul ca nu suport sa mi se ordone sau sa mi se dea tot timpul sfaturi , bune sau rele cum or fi . Venind din partea sefilor ierarhici e altceva , dar cand ele vin din partea colegilor , ma refer la impunere , ma cam calca pe nervi si imi dau peste cap toata ziua si buna dispozitie . Ca sa evit certuri di discutii ma abtin aproape tot timpul la a spune persoanei respective ca nu imi place comportamentul sau ca eu stiu ce/cum e mai bine pentru mine si familia mea . Din aceasta cauza , probabil , pierd teren in fata acelor persoane care se cred superioare mie . Dar , si cand nu mai suport iese un scandal ... spun tot ce imi vine in minte , tot ce m-a deranjat de-a lungul timpului la acea persoana , chiar daca pe urma , stans si gandind poate am regrete la unele lucruri spuse de mine , dar asta e , nu ma pot controla in astfel de situatii , mai ales cand sunt calcata rau pe " bataturi" . Ma deranjeaza faptul ca sunt prea perfectionista , as vrea ca totul sa fie pus intr-o anumita ordine , sa fie facute lucrurile la momentul cand trebuie facute si sa nu aman prea mult treburile .
Partea buna la fecioare este ca sunt foarte curate , foarte grijulii cu familia lor , harnice , isi vad de treaba lor , nu se baga in discutii care nu vor avea un final placut sau in discutii contradictorii . Iar daca totusi o fac , in cele mai multe cazuri trebuie sa avem ultimul cuvant de spus .

Voi , celelate cum va caracterizati ???

Daca imi mai amintesc cate ceva despre caracterul meu o sa postez , asteptand sfaturi de la voi , cum ati reusit sa va "controlati" aceste aspecte negative ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Anacezara,cred ca nu e o noutate pentru tine ca Fecioarele sunt foarte diplomate,umane si nu le plac altercatiile de nici un fel.
Din acest motiv,poti sa stai resemnata si sa inghiti in sec,cand altii iti creeaza fel de fel de probleme.
Un alt aspect,la care trebuie lucrat,este timiditatea,deoarece,in jurul nostru sunt multe alte semne zodiacale,care reusesc sa se impuna mult mai bine datorita spiritului lor temperamental ,iar Fecioara chiar daca este mai inteligenta,poseda mai multe cunostinte,lucreaza mai bine etc, ramane intr-un con de umbra.
De multe ori amabilitatea,serviabilitatea,diplomatia sunt prost intelese de unii.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Total de acord cu tine Luna75 .
Dar , exista si fecioare foarte indraznete care nu sunt deloc timide si se impun in fata altora prin caracteristica " rea de gura " , doresc sa fie "sefe" in permanenta si sa dicteze tuturor ce au de facut . Pe mine asta ma cam scoate din sarite .
Mi-am mai amintit de un defect al fecioarei , suntem uneori zgarcite si egoiste , razbunatoare cateodata . Se spune despre noi ca suntem "fiinte reci" si foarte critice ( aici ma recunosc , nu trece nimik de ochii mei , indiferent daca e vorba de tinuta , vorbire, vestimentatie , etc. le observ pe toate fara sa vreau , adica nu caut intentionat cate ceva la fiecare persoana ).

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Asa e . Ma recunosc si eu in ceea ce ai scris Anacezara. Si in ce a scris Luna 75.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Am intrat sa va urez noapte buna !!!

Ne " auzim " dimineatza !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

' neatza fecioare !!!

Va doresc o zi minunata tuturor !!!

Eu sunt pe metereze de buna-dimineatza , am avut de terminat ceva la serviciu si am venit mai rpd cu 1 ora !!!
Intru mai tarliu sa scriu horoscopul , daca nu cumva il va posta altcineva inaintea mea !!!

albumele noastre

Mergi la inceput