Fecioare DC(6)
Raspunsuri - Pagina 9
dianaiulie2009 spune:
' neatza fetelor !!!
Ce ocupate sunteti ....
Eu va postez horoscopul zilei de astazi .
25 mai
... chiar sa apara tensiuni. Te sfatuim sa nu provoci discutii in contradictoriu, daca nu vrei sa-ti complici situatia.
albumele noastre
PARTEA ASTA LA MINE S-A ADEVERIT PE ZIUA DE AZI ... PACAT !!!
dianaiulie2009 spune:
25 mai
Dimineata, s-ar putea sa te simti fara vlaga la serviciu si sa nu poti termina o lucrare inceputa mai demult. Risti sa primesti reprosuri din partea colegilor si chiar sa apara tensiuni. Te sfatuim sa nu provoci discutii in contradictoriu, daca nu vrei sa-ti complici situatia. Ar fi bine sa te odihnesti mai mult.
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by anacezara
' neatza fetelor !!!
Ce ocupate sunteti ....
Eu va postez horoscopul zilei de astazi .
25 mai
... chiar sa apara tensiuni. Te sfatuim sa nu provoci discutii in contradictoriu, daca nu vrei sa-ti complici situatia.
albumele noastre
PARTEA ASTA LA MINE S-A ADEVERIT PE ZIUA DE AZI ... PACAT !!!
AM VRUT SA FAC REPLY WITH QUOTE MAI INAINTE SI DIN GRESEALA AM DAT EDIT ...
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
va doresc o dupa-amiaza placuta tuturor !!!
cam slaba miscare la fecioare , sunteti fara vlaga??? eu asa ma simt , fara nici un chef ...
albumele noastre
irlandeza spune:
De vreo 2 ore am ajuns si eu acasa , m-am odihnit putin si acu' am trecut la calculator. Deabia astept sa treaca si ziua de maine sa vina week-end-ul sa ne odihnim. Sper sa fie si vreme buna sa iesim pe undeva.
Vorbim mai tarziu. Pa.
Noi 2 singurei
DARAEL spune:
Fecioarelor, va rog intrati aici sa Salvam Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti:
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !
Va multumesc !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !
devylla spune:
darael am intrat am semnat si eu petitia.Nu ne ramane decat sa ne rugam pentru a salva catedrala.
Si totusi imi fac griji pentru Florina...nu stie nimeni de ea?
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
dianaiulie2009 spune:
Poatez repede horoscopul pe ziua de azi :
26 mai
S-ar putea ca in familie sa apara tensiuni din cauza problemelor financiare. Nu te lasa demoralizat(a)! Ca sa eviti un scandal, iti recomandam sa fii mai atent(a) la ce spui. Capacitatea de comunicare este foarte buna si te ajuta sa depasesti neintelegerile cu partenerul(a) de viata.
Va pup ca am mult de lucru . Dupa-masa trebuie sa plec pana la Baia-Mare asa ca nu stiu daca azi reusesc sa mai intru , prin urmare va doresc o zi minunata tuturor !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by devylla
darael am intrat am semnat si eu petitia.Nu ne ramane decat sa ne rugam pentru a salva catedrala.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Unde anume trebuie sa semnezi ? Eu am intrat pe link si nu am vazut nimik de genul signature !!! As vrea sa semnez si eu dar sa spuneti unde anume !!
albumele noastre