Fecioare DC(6)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu nu stiu ce inseamna floricol.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

E ciudat intr-adevar , normal trebuia sa-i spuna ,, arboricol.Am citit un zodiac in care toate zodiile aveau corespondent in pomi sau arbori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Dragele mele,

desi inca nu mi-am revenit si nu pot sa citesc mesajele anterioare, incerc sa va dau citeva vesti despre mine.
Am facut 2 operatii in acest interval de timp. A fost greu, f greu. Prima nu a reusit, s-a rupt retina la 8 zile de la operatie….In timp ce stateam in pat, pe burta (pt ca 3 saptamani numai asa am stat zi si noapte), am vazut bliz in ochi. Stiam ca nu e de bine, dar nu am stiut ca asta inseamna ca s-a rupt retina. Asta era seara pe la ora 21, pe 1 mai….Pe 2 mai am mers de urgenta la spital si nu am mai revenit acasa decat pe 9 mai…….Am ajuns cu retina iar rupta si tensiune oculara f mare. Pe 3 mai m-au operat iar, si am luat-o de la cap cu statul pe burta…….pina in 14 mai………A doua operatie a fost f grea si din pct de vedere psihic, dar si fizic.

Acum vad fara ochelari, mai bine decat inainte cu ochelari, numai ca mai am de asteptat o luna pina se limpezeste imaginea (inca mai pun picaturi in ochi) si apoi, dupa ce imi vor curata cristalinul, e posibil sa mi se dea ochelari numai pt citit.
In acest interval nu vad sa citesc decat ffffff prost, dar vad bine la distanta (fara ochelari). Acum, ma ajut putin de ochelarii mamei numai ca sa va scriu citeva rinduri.

Intre timp a venit mama la mine (asta pt ca sora mea a nascut mai repede cu 7 sapt. un baietel superb, care, desi micut, e bine). Nu stiu daca mai intereseaza pe cineva, dar mama a venit pe 7 mai cu Blue air in conditii f bune si fara nici o invitatie. Au intrebat-o unde merge si daca are “ceva” bani la ea, dar nimeni nu a verificat suma. Deci, acum merge si fara invitatie.

Bianca mea e bine. A fost 3 zile in excursia de sfarsit de gradinita si a venit f incintata de acolo: au calarit, au vizitat o pestera, au facut party….

Sper ca de data asta totul sa fie bine la mine si sa revin curind printre voi……multe dintre voi mi-ati lipsit mult!
Multumesc tuturor celor care in acest interval s-au gindit la mine si s-au rugat pt mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Helbi , .....imi pare rau , n-am stiut de situatia ta.Cred ca te-ai chinuit mult. Sper ca , cu ajutorul lui Dumnezeu sa te faci bine , sa nu mai ai nevoie de nici o alta operatie.
Felicitari sorei tale pt.
Multa sanatate , si te asteptam cand mai poti sa vi sa ne citesti si sa ne mai scri.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza fecioarelor !!!

Incep prin ai ura multa , multa sanatate lui helbi , sa ai grija de tine si sa-ti creasca mare nepotzelul , sa fie si el sanatos si voinic . Te mai asteptam cu vesti bune !!!

La noi de buna dimineatza au fost 21 grade , pe la amiaza se anunta catre 33 grade ... canicula de-a dreptul ...

Iata si horoscopul zilei de azi pentru fecioare :

24 mai
Dimineata, s-ar putea sa ai mici probleme acasa. Poti rezolva totul usor, doar cu o vorba buna. Dupa-amiaza, esti invitat(a) la prieteni. Ai grija sa nu provoci scene de gelozie!

O zi minunata tuturor !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

helbi cat ma bucur ca ai reusit sa ne scri cateva randuri...asteptam vesti de la tine de ceva vreme.Offf prin cate ai trecut,saraca de tine...in fine,ai fost puternica si ai trecut peste.De acum refacere rapida...si oricum e foarte bine ca ai scapat de ochelari.
Felicitari susorei pentru bebel.Sa-i traiasca.
Pupici si lui Bianca.Va doresc sanatate multa!

anacezara[/] ce draguta esti tu sa scri in fiecare zi horoscopul.Mie una imi prinde bine sa mai citesc.

Acum imi fac griji de [b]florina
care nu mai da nici un semn.Sper ca e bine...
Am fugit pe terasa sa ma ocup de flori si curatenie...
Va pup

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

mesaj ster de desprecopii

Mergi la inceput

clauf1000 am votat - nr. 120 ...
Mult succes in continuare !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Fetele cochetele , ce mai faketi ???
Eu nu prea am chef de lucru , am o stare de somn . Abia astept ora 16.30 sa plec acasa .
Ma apuc de facut spagheti a la carbonara , apoi ies in parc cu fetele .
Am uitat sa va spun ca am santier acasa , am stricat vechiul balcon , adica era inchis cu sticla si cadru de fier .
Vreau sa inchid cu geam termopan si sa dau jos usa si geamul din constructie ca sa maresc camera , fac un liviiinngggg .... o sa pun poze cand e gata . Asa ca nu prea am chef de stat acasa , cand vad ce e in jurul meu .

Pupi ... incerc sa mai vin inainte de a pleca acasa ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Helbi si ma bucur ca ne-ai dat de veste. Stoo vorba aia ca totul e bine cand se termina cu bine. Rabdare sa termini cu recuperarea si dupa aia sa te bucuri din plin de rezultate!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
poze cu burtica;

Mergi la inceput