Fecioare DC(6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Devyla-nu trebuie sa iti faci griji pentru ascendentul tau in rac,deoarece,in general ascendentul in rac,este slab,nu aduce schimbari semnificative.
Ceea ce e interesant ca Racii si Fecioarele au unele trasaturi comune si anume;sensibilitatea excesiva,pesimismul,nevoia de liniste,de meditatie,nevoia de a ocroti sotul,copii,sunt foarte usor de jignit,a sunt preocupati excesivi de sanatate-chiar ipohondri.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Buna seara fecioarelor!
Vad ca a fost activitate pe aici nu gluma .
Am vazut ca v-ati conversat despre horoscoape.Eu lucrez si cand vin acasa e tarziu , ca e diferenta de 2 ore .Am gasit ceva care sa va ocupe ziua de maine , dar nu numai.

http://www.acvaria.com/

Va pup

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Intr-adevar siteul propus de irlandeza e foarte intersant.Merita studiat.

Mergi la inceput

Iata si horoscopul zilei :
Horoscop Fecioara astazi
23 mai 2006

Dimineata nu prea reusiti sa faceti ce v-ati propus, pentru ca intervin o multime de evenimente neprevazute. Va sfatuim sa nu va enervati si sa fiti perseverent.

Dupa-amiaza aveti faceti cunostinta cu o persoana care va da cāteva idei de afaceri.

Va sfatuim sa va consultati si cu partenerul de viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

' neatza !!!

La Zalau e soare si e cald . Sper sa fie o zi calduroasa . S-au anuntat in jur de 30 grade azi .
Sunt fara chef , nu prea m-as apuca de lucru ... dar trebuie .
Dupa-masa merg la cosmetica sa ma fac "mumoasa" .

Sa aveti o zi frumoasa si insorita toate fecioarele !!!

Luna75 multumim de horoscop !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irlandeza

http://www.acvaria.com/

Va pup
Noi 2 singurei

Super site-ul !!! De 1 1/2 stau si studiez , din pacate a trebuit sa ma opresc , au inceput sa vina clientii ...

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata fetele!
Ma duc sa stuziez si eu site-ul!
Ana cezara,si aici e soare su frumooooos.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Va pupitzez ... am zburat la cosmetica ....
Ne auzim ( scriem ) dimineatza !!!

albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

E interesant site-ul despre horoscoape , nu ?
Si eu pierd destul de mult timp studiind-ul.
Anacezara , la noi iar e frig si acum a inceput sa si ploua putin . Va "urasc" pe cele care aveti vreme frumoasa in orasul vostru.Vreau si euuuuuuuuuuuuu.Nu putea sa fie si Irlanda asta mai in sud , pe sub Spania , ca sa fie mai cald? Of!!!!

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

daaa ma bucur ca v-am gasit. Si nu intru doar eu ci si cel mic. Ma-sa a vrut sa-l faca o balanta mica si echilibrata dar el nu si nu ( e de-al nostru, il recunoasteti ) si a venit cu o luna mai devreme in club. (chiar pe 11 sept ceea ce da de gandit).
N-am citit inca toate paginile dar am vazut ca suntem mult ramase in urma fata de alte zodii. Si nu stiu altele cum sunt dar io-s ambitioasa rau. Abia astept sa va cunosc sa vedem daca zodiacul ala zice bine sau nu. Voi in cel floricol ce sunteti, eu sant salcie .
va pup

Mergi la inceput