Fecioare DC(6)
Raspunsuri - Pagina 7
Luna75 spune:
Devyla-nu trebuie sa iti faci griji pentru ascendentul tau in rac,deoarece,in general ascendentul in rac,este slab,nu aduce schimbari semnificative.
Ceea ce e interesant ca Racii si Fecioarele au unele trasaturi comune si anume;sensibilitatea excesiva,pesimismul,nevoia de liniste,de meditatie,nevoia de a ocroti sotul,copii,sunt foarte usor de jignit,a sunt preocupati excesivi de sanatate-chiar ipohondri.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
irlandeza spune:
Buna seara fecioarelor!
Vad ca a fost activitate pe aici nu gluma .
Am vazut ca v-ati conversat despre horoscoape.Eu lucrez si cand vin acasa e tarziu , ca e diferenta de 2 ore .Am gasit ceva care sa va ocupe ziua de maine , dar nu numai.
http://www.acvaria.com/
Va pup
Noi 2 singurei
Luna75 spune:
Intr-adevar siteul propus de irlandeza e foarte intersant.Merita studiat.
Luna75 spune:
Iata si horoscopul zilei :
Horoscop Fecioara astazi
23 mai 2006
Dimineata nu prea reusiti sa faceti ce v-ati propus, pentru ca intervin o multime de evenimente neprevazute. Va sfatuim sa nu va enervati si sa fiti perseverent.
Dupa-amiaza aveti faceti cunostinta cu o persoana care va da cāteva idei de afaceri.
Va sfatuim sa va consultati si cu partenerul de viata.
dianaiulie2009 spune:
' neatza !!!
La Zalau e soare si e cald . Sper sa fie o zi calduroasa . S-au anuntat in jur de 30 grade azi .
Sunt fara chef , nu prea m-as apuca de lucru ... dar trebuie .
Dupa-masa merg la cosmetica sa ma fac "mumoasa" .
Sa aveti o zi frumoasa si insorita toate fecioarele !!!
Luna75 multumim de horoscop !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
http://www.acvaria.com/
Va pup
Noi 2 singurei
Super site-ul !!! De 1 1/2 stau si studiez , din pacate a trebuit sa ma opresc , au inceput sa vina clientii ...
albumele noastre
diadaniela spune:
neata fetele!
Ma duc sa stuziez si eu site-ul!
Ana cezara,si aici e soare su frumooooos.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
dianaiulie2009 spune:
Va pupitzez ... am zburat la cosmetica ....
Ne auzim ( scriem ) dimineatza !!!
albumele noastre
irlandeza spune:
E interesant site-ul despre horoscoape , nu ?
Si eu pierd destul de mult timp studiind-ul.
Anacezara , la noi iar e frig si acum a inceput sa si ploua putin . Va "urasc" pe cele care aveti vreme frumoasa in orasul vostru.Vreau si euuuuuuuuuuuuu.Nu putea sa fie si Irlanda asta mai in sud , pe sub Spania , ca sa fie mai cald? Of!!!!
Noi 2 singurei
ligeea spune:
daaa ma bucur ca v-am gasit. Si nu intru doar eu ci si cel mic. Ma-sa a vrut sa-l faca o balanta mica si echilibrata dar el nu si nu ( e de-al nostru, il recunoasteti ) si a venit cu o luna mai devreme in club. (chiar pe 11 sept ceea ce da de gandit).
N-am citit inca toate paginile dar am vazut ca suntem mult ramase in urma fata de alte zodii. Si nu stiu altele cum sunt dar io-s ambitioasa rau. Abia astept sa va cunosc sa vedem daca zodiacul ala zice bine sau nu. Voi in cel floricol ce sunteti, eu sant salcie .
va pup