Fecioare DC(6)
Raspunsuri - Pagina 6
Luna75 spune:
Buna fetelor !
Am trecut in vizita pe la voi si m-am mirat ca nu am gasit horoscopul zilei,saptamanii.
Unde sunt FECIOARELE,bune organizatoare,punctuale,cu simtul raspunderii??? care sa mai posteze ceva previziuni.
Eu nu vreau sa va deranjez pentru ca sunt in semnul Gemenilor,dar ma mandresc cu cateva calitati luate de la voi,Fecioarele,dat fiind ca am ascendentul in Fecioara.
Am inteles ca dupa 30 de ani prevaleaza mai mult caracteristicile ascendentului,decat semnul zodiacal in care ne-am nascut.
In ceea ce ma priveste,constat cu surprindere,ca e adevarat,de aceea am trecut pe la voi,sa ma mai informez putin.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
devylla spune:
Neata feciorici!
Nu pot sa va spun ca de cateva zile am niste stari...simt ca nimeni nu ma mai intelege...incept sa o i-au razna..(oi fi geniu si nu mi-am dat seama inca)...nu am chef de calculayor...de munca...de nimic.In ce sa gasesc yo remediu oare...
luna daca se adevereste ce zici tu...chiar ca innebunesc...eu am ascendentul in rac...mama si sor'mea sunt raci si avem caractere total opuse....
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
diadaniela spune:
neata si de la mine!
eu habar am sa-mi calculez ascendentul. trebuie sa stiu ora nasterii?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Am trecut in vizita pe la voi si m-am mirat ca nu am gasit horoscopul zilei,saptamanii.
Unde sunt FECIOARELE,bune organizatoare,punctuale,cu simtul raspunderii??? care sa mai posteze ceva previziuni.
Horoscop zilnic
22 mai
La serviciu, sefii iti apreciaza ideile. Este posibil chiar sa fii premiat(a). Dupa-amiaza, s-ar putea sa ai mici probleme de sanatate. Nu este cazul sa-ti faci griji, dar iti recomandam sa te odihnesti.
Saptamana 22 mai - 28 mai
Ai multe pretentii la inceputul saptamanii. Daca ai un(o) partener(a), ii vei cere sa te lase in pace, daca nu ai pe nimeni, vei cere mai mult de la tine. Aminteste-ti ca putina critica nu strica. Pana miercuri, te calmezi si privesti lucrurile dintr-un punct de vedere filozofic, te intelegi bine cu cei din jurul tau (sa fie oare o coincidenta?). In mod ironic, iei lucrurile mai in serios decat de obicei. In acest weekend, relatiile sentimentale vor decurge bine daca vei sti sa-ti alegi cu grija cuvintele. Ce zici de o scrisoare de dragoste?
Ai vazut ca suntem harnicutze ???
Ai horoscopul pe ziua de azi si pe restul saptamanii ( general ) ...
mai vin...
albumele noastre
diadaniela spune:
da' eu n-am servici? de casnicute nu zice nimic?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
dianaiulie2009 spune:
pai la casnicutze ce sa zica ca si asa nu va recompenseaza nimeni ... ai grija doar la sanatate !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Fetelor la Zalau ploua si e tare noros ....
Va doresc o dupamasa placuta , o noapte linistita si ne auzim maine , nu cred ca mai reusesc sa deschid computerul acasa , am de facut papitza si sigur fetele ma vor bate la cap sa iesim in parc ...
Pupici la mamici si la BB-ici !!!
albumele noastre
Luna75 spune:
Da.Sunt foarte multumita ca am gasit horoscopul zilei si cel saptamanal.
Felicitari Anacezara pentru ca esti
Pentru fetele care vor sa stie mai multe despre ascendent,iata cateva informatii:
Ascendentul are o importanta foarte mare si, de cele mai multe ori, chiar mai mare decāt semnul zodiacal. Īn general, Ascendentul da nativului trasaturi asemanatoare zodiei corespunzatoare, dar pot aparea si multe deosebiri. Īn orice caz, imaginea personalitatii nativului nu este completa fara caracteristicile Ascendentului, care trebuie corelate cu cele ale zodiei natale.
Semnificatia Ascendentului
Ascendentul influenteaza aspectul fizic al nativului sau, mai exact, prima impresie pe care o lasa asupra celor din jur. Acest lucru nu se refera numai la īnfatisare, ci si la reactiile pe care le are nativul cānd este confruntat cu anumite situatii. Modul īn care se īnfatiseaza cineva celor din jur contine si o latura psihica : felul īn care nativul īsi controleaza gesturile sau cuvintele, īntregul sau comportament īn public, modul īn care īsi modifica īn mod constient imaginea sau acea latura a personalitatii pe care doreste sa o arate celor din jur.
Aproape toate pag.web despre horoscop,zodii ofera gratuit posibilitatea calcularii ascendentului prin introducerea exacta a orei si locului de nastere.