Fecioare DC(6)
Raspunsuri - Pagina 12
dianaiulie2009 spune:
Uite si horoscopul zilei de azi :
30 mai
Ai ocazia sa dai sfaturi utile unor persoane mai tinere. Cu sprijinul financiar al unei rude, iti poti indeplini dorinta de a cumpara cateva obiecte de uz casnic. Este o zi favorabila investitiilor si intalnirilor cu prietenii, insa te sfatuim sa nu-ti neglijezi partenerul(a) de viata.
albumele noastre
diadaniela spune:
Neata fetele!
Irlandeza,ce vecina nesimtita ai !
apropo de zgarcenie! mai ,eu nu-s zgarcita deloc,da' nu suport oamenii care cer mereu cate ceva. soacra-mea are o vecina care una doua e la mine la usa ,ca vrea si ea o suta de mii,ca vrea doua sute de mii etc.chestia e ca femeia uita sa-i mai dea inapoi . eu i-am spus sa-i dea soacra-mii banii ,da' ea nimic asa ca a trebuit sa-i spun sa faca pasi ,ca s-a inchis banca. pt asta nu ma consider zgarcita ,doar ca nu-mi mp[lac profitorii.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
irlandeza spune:
Am intrat sa vad ce-ati mai scris si sa va spun noapte buna ca-i tarziu in Ro.
Noi 2 singurei
Luna75 spune:
Aspectele negative,le-am cam terminat.Daca mai cunoasteti vreo latura negativa de a voastra,nu uitati sa aduceti in discutie.
Eu as mai vrea sa vorbim si despre toleranta.In legatura cu acest aspect,nu prea stiu cum stau Fecioarele.
Eu,Geamana fiind,ar trebui sa fiu foarte toleranta,Gemenii fiind recunoscuti pentru privirea lor liberala ,in schimb eu sunt mai rigida in opinii si pentru nimic in lume nu pot sa accept de ex.casatoria intre homosexuali/lesbiene,adoptia unor copii de catre acestia,legalizarea consumului de droguri,si orice alta idee/manifestare/mod de viata care incalca limitele moralului si al bunului simt.
Voi cum stati la capitolul asta ?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
irlandeza spune:
E destul de liniste pe aici. Unde umblati toata ziua ? Ca n-am ce citi cand vin de la servici .
Luna75 .Mai am si eu probleme de toleranta , dar parca nu stau chiar asa rau la acest capitol.
Noi 2 singurei
Luna75 spune:
HOROSCOPUL ZILEI
In mod neasteptat primiti o suma importanta. Va regasiti increderea in viitor si incepeti sa faceti planuri. Va recomandam sa nu luati decizii importante in graba, pentru ca va lipseste simtul practic. Consultati-va cu partenerul de viata.
irlandeza spune:
Nu prea mi se potriveste horoscopul de azi. Mi-am luxat glezna azi si a trebuit sa vin mai repede de la servici.Si nu o sa primesc o suma importanta , o sa dau eu niste bani la farmacie.
Noi 2 singurei
dianaiulie2009 spune:
Eu am primit o suma mai mica de bani pe care din pacate trebuie sa o dau mai departe , deci nu ma pot bucura de ea !!!
Noapte buna !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
Horoscopul zilei de azi
2 iunie
Dimineata s-ar putea sa ai o mica problema sentimentala. Cu o vorba buna, poti dezamorsa usor o situatie tensionata. Pe plan financiar, nu stai prea bine. Iti recomandam sa ai rabdare si sa eviti speculatiile. Vei primi bani de unde nici nu te astepti.
albumele noastre
Luna75 spune:
sotului tau,Anacezara !
Pt.caracteristicile persoanelor nascute in ziua de 2 iunie,viziteaza pagina Gemenilor.