Fecioare DC(6)
Raspunsuri - Pagina 13
devylla spune:
Buna fetelor!
Horoscopu nu s-a potrivit azi...
Anacezara La multzi ani sotului!
TRecusi doar sa va salut...ma fujit acum.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
diadaniela spune:
hello fetele!
mai,e o vreme de kk in Bucuresti . nici nu ploua ,nici soare nu e.
tocmai ma invatasem cu caldura.
am facut 45 de minute de stepper si acum trage fii-mea de mine sa ne jucam cu papusile.
va imaginati ce chef am.....
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
dianaiulie2009 spune:
Va multumesc in numele sotzului pentru urarile facute !!!!
Si la Zalau e frig si ploua de azinoapte nonstop ...
Sper sa se incalzeasca cat mai rpd vremea asta sa putem iesi la iarba verde !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
'neatza tuturor !!!!
Horoscopul de week-end :
3-4 mai
La inceputul weekend-ului poti face schimbari importante in viata ta, mai ales pe plan social si sentimental. Sunt favorizate relatiile de parteneriat, intalnirile de afaceri si investitiile pentru camin. Te sfatuim sa te organizezi riguros si sa tii cont de sfaturile partenerului(ei) de viata. Seara primesti o veste buna de la o ruda apropiata. Duminica dimineata nu ai chef sa discuti cu nimeni si nici macar sa rezolvi problemele care te privesc in mod direct. Fii atent(a), pentru ca te poti izola! Iti recomandam sa fii mai sociabil(a). Problemele care te framanta nu sunt chiar atat de grave.
albumele noastre
Luna75 spune:
Va trimit cu drag de aici Soare,Mare,Caldura si mi-as dori foarte taresa am parte de Ploaie,Racoare,Aer curat.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
diadaniela spune:
vino tu o saptamana aici si merg eu in locul tau.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Luna75 spune:
Azi am gasit ceva foarte interesant pe Forum in legatura cu shoppingul la Fecioare.
Eu ma regasesc perfect in acea descriere,recunosc ca din cand in cand mai scap controlul,dar n-am ce face,sunt Geamana
Fecioara
Ce fel de cumparatoare esti?
Practica, vigilenta si extrem de econoama. Iti place sa targuiesti (te mobilizezi imediat, chiar daca ai nevoie doar de o legatura de patrunjel). Iti place sa cumperi mai ales produse necesare si utile, le alegi atent si detectezi imediat defectele. Cauti chilipiruri, oferte care sunt cat mai rentabile cu putinta si esti obisnuita sa faci stocuri. Te irita risipa si te enervezi daca afli ca ai ratat un lucru mai ieftin. Jurnal intim iti e carnetul de socoteli, pe baza lui ti-ai putea scrie memoriile.
Prin magazine
Esti cosmarul vanzatoarelor. Citesti etichetele, comentezi termenul de garantie, refuzi tot ce ti se pare ca ar contine ingrediente nesanatoase, vrei sa-ti inlocuiasca obiecte, pui o mie de intrebari despre provenienta, compozitie si... cartesti! In plus, te tocmesti la sange si nu lasi bacsis. Esti un fan al promotiilor si stii ca nimeni alta harta pietelor ieftine si a dughenelor de solduri.
Ai cheltuit prea mult - cum te justifici?
Daca ajungi aici, tu te condamni cel mai tare. Ca sa-ti fie iertat pacatul, faci penitenta
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
dianaiulie2009 spune:
Partea cu extrem de econoama nu mi se potriveste , as vrea eu dar nu se poate . In rest se cam potriveste . Partea nasoala la mine e ca unt obsedata rau de tot de toale si pantofi si posete .
albumele noastre