Fecioare DC(6)
Raspunsuri - Pagina 14
diadaniela spune:
la mine nu se potriveste.
sunt cea mai risipitoare persoana si fug de oferte ca de dracu'.
nu-mi plac ofertele .
niciodata nu ma uit la pret daca imi place ceva si intodeauna las bacsisuri mari.
toale nu-mi cumpar decat daca sunt de firma(stiu ca sunt snoaba) ,asa ca nu cunosc nici un magazin de solduri.
clar ,ca eu sunt departe de ce scrie acolo.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
dianaiulie2009 spune:
Oare pe unde or fi restul fecioarelor ????
Am vazut in condica de prezenta ca suntem destul de multe , cu toate astea doar cateva postam !!!
Nopate buna tuturor !!!
albumele noastre
Luna75 spune:
Diadaniela,ce ascendent ai ?
S-ar putea ca in astroshopping te influenteaza mai mult ascendentul decat zodia.
Interesant ca nu iti plac ofertele.Eu astept cu nerabdare sezonul de reduceri si sunt multumita cand platesc doar 50%sau 75%din produsul respectiv.
Oricum, sunt de parere ca preturile de la Sale sunt cele reale pentru hainele si pantofii de firma.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
dianaiulie2009 spune:
Si eu , si eu astept reducerile si chiar daca nu am nevoie de nimik , tot gasesc eu ca sa cumpar .
Si mie imi plac toalele de firma , dar cand vad ceva frumos si deosebit in alta parte tot imi cumpar . Cateodata nu gasesc ceea ce caut la magazinele renumite si atunci nu am alta optiune decat sa bat magazinele in cautarea acelui lucru .
Cat despre solduri , nici mie nu mi se potriveste aceasta latura , nu sunt adepta hainelor secon-hand .
Cu mustrarile de constiinta , in cazul in care consider ca am cheltuit prea mult e adevarat ,zic gata nu imi mai cumpar nimik , dar tot nu ma pot abtine cand vad ceva interesant si de-a dreptul dragutz .
La Zalau e soare , sper sa-si revina odata vremea asta !!!!
albumele noastre
adameasca spune:
Da' io ce sa zic ca nu-mi place la shopping de haine? Si, apropo, nu mi se potriveste aproape niciodata horoscopul de-l postati voi p-aci... E fro treaba cu ascendentul, clar. Da' supravietuiesc...
Helbi, cum mai esti?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by adameasca
Da' io ce sa zic ca nu-mi place la shopping de haine? Si, apropo, nu mi se potriveste aproape niciodata horoscopul de-l postati voi p-aci... E fro treaba cu ascendentul, clar. Da' supravietuiesc...
Helbi, cum mai esti?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;
Mai o fi ceva in ascedent daca nu-ti place sa cumpari haine ... eu sunt de-a dreptul obsedata de chestia asta in special si de facut cumparaturi in general ....
albumele noastre
diadaniela spune:
mai ,eu m-am referit la ofertele de la hipermarketuri ,nu la reducerile de la sfarsit de sezon.
la alea ma bag ,normal!
si ai dreptate, preturile de la Sale sunt cele reale.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Luna75 spune:
Eu am invatat de la voi ca sold = secondhand.Nu stiam.
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Eu am invatat de la voi ca sold = secondhand.Nu stiam.
Asa am dedus eu ... la noi in Ardeal nu se foloseste cuvantul " sold " ci doar second-hand ...
albumele noastre
alayna spune:
Hello helooooo fecioare frumoase ca o floare
Vai ce rima am bagat,vad ca descoper ca sunt si talentata la compus
Am avut musafiti in week-end si am fost tare ocupata.M-am jucat cu nepotica mea cat am putut (are 2 ani)
Acum ma duc sa fac baie si sa ma bag in pat la somn.
Va scriu de maine,de la servici ca mi-am pus net
Va pup floricelelor
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)